Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 22 februari 2016

”Här bor bedragarfamiljen Knight” -Varför skriver inte Anne och Manuel Knight ut sanningen på ytterdörren till huset på Golfbanevägen 50 i Hovås?

Groundhogs har varit och rotat nere i arkiven och hittat ett gammalt nummer av tidningen Hemmets Veckotidning. Det handlar om nummer 7 från år 2011 och där läser vi redan i artikelns inledningsmening, att det på dörren till den vita drömvillan i Hovås står ”Här bor familjen Knight”. Det är en artikel skriven av Lisbeth Frisk och alla förstår säkert att vi kommer att försöka få kontakt med henne.

Det är en på sätt och vis mycket informativ artikel, eftersom vi som vet hur paret Knight brukar ljuga för journalister, här kan ta del av hur de båda bedragarna står och ljuger artikelförfattaren rätt upp i ansiktet. De gör det tillsammans och i samförstånd och syftet är förstås att bygga varumärket starkare och därigenom lura till sig ännu mera pengar. Osmakligt är vad det är!


Av en ren tillfällighet har det slumpat sig så att artikeln finns att tillgå för våra bloggföljare, så alla kan se den text vi valt att i vissa delar kika litet närmare på. Rubriken på denna artikel är: ”Jag föll för Anne direkt -och kärleken vann över alla hinder!” Det skall förstås uppfattas som något Manuel Knight hävt ur sig och får vi tro ingressen, så är paret Knights kärlekssaga som hämtat ur ett romantiskt drama. Vidare läser vi att olyckskorparna som tidigare kraxade, sedan länge nu har tystnat. Vi säger: Kanske det? Artikeln slutar med att vi får veta att paret Knight skall hålla ihop livet ut. Vi säger: Jaså? Redaktionens alla olyckskorpar kraxar unisont att man tror att det blir svårt att hålla kärlekens låga varmt lysande, när Manuel Knight dagligen kritiserar sin Anne för att hon på 90-talet inte kunde hålla tyst, utan skvallrade för omgivningen om t ex att Manuel i Tyskland dumpade en kvinna med ett barn i magen som Manuel var pappa till. Kanske Anne dagligen kritiserar Manuel för att han inte kunde ljuga bättre och läsa på ordentligt om hur det i verkligheten fungerar i det militära. Till och med bartendern A J Dicken lärde sig hur US Army fungerar, men Manuel Knight, som under åtta år varit stamanställd inom amerikanska armén, han visade sig inte kunna ljuga ”korrekt”. Nu trodde Manuel Knight att det inte var så noga i Sverige med detaljerna och länge hade han rätt i den tron, men sedan dök Groundhogs upp från ingenstans och nu sitter han där med skägget i brevlådan, som man brukar säga. Denne A J Dicken har vi skrivit en artikel om. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/vi-tror-faktiskt-att-manuel-knight-ar.html

Ja det är en på sätt och vis avslöjande artikel som Lisbeth Frisk har skrivit, för vi får veta att Manuel Knight ibland gråtande ringde till Anne när hon var i sin butik 'Funky Diva', på grund av att ”minnena av kamrater som dödats i strid plötsligt dök upp”. Vi säger: Jaså, vilka kamrater? Vi vet ju nu alla att Manuel Knight aldrig har varit i strid (mer än möjligen i någon gränd i samband med något krogbråk eller liknande), så vilka dessa kamrater skulle vara förstår vi inte. Inte heller förstår vi att Manuel Knight är så glömsk, så att han inte kommer ihåg att han i andra intervjusammanhang har sagt att han aldrig haft några obehag, eftersom US Army var så fantastiskt effektiva med sin debriefing. Fast han har ju aldrig utkämpat några krig och inte heller har han nedkämpat några fiendesoldater. Inte sårats i strid och därför naturligtvis inte fått någon Purple Heart-medalj. Bara ljug, vilket är lätt att kontrollera via hans DD 214. Där finns inga medaljer nämnda. Inga krig heller för den delen. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Vi får veta att Manuel Knight ”riktar en tacksamhetens tanke till Lasse Gustavsson, brandmannen som blev svårt brännskadad i tjänsten” och som Manuel Knight beskriver som sitt stora stöd och en mycket god vän. Vi har i ett par artiklar ställt oss litet undrande till hur mycket Lasse vet om Manuel Knight och vi börjar mer och mer luta åt att Lasse vet att Manuel Knight i stort sett har ljugit om allting vad gäller de spektakulära militära historierna. Vi har nu börjat gräva alltmer systematiskt vad gäller samarbetet mellan Lasse och Manuel Knight och så tätt som de hållit ihop blir det svårt för oss att tro att Lasse skulle kunna var okunnig om att Manuel Knight är en bedragare. 

Två tummar i samma röv. Eller på bättre svenska: Två i tangon.