Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 17 februari 2016

Hej, Claes Ottosson, chef för ICA Kvantum i Hovås! Hur känns det för dig att du blivit bländad och lurad av bedragaren Manuel Knight?

Det finns en publikation som heter 'icanyheter' och som påstås nå 61 000 läsare. År 2011 skrev Susan Karling en hyllningsartikel om Manuel Knight. Hon bifogade ett par bilder och hon beskrev Manuel Knight i en faktaruta med rubriken ”Från Special Forces till Sommarpratare”. Vi tror att Susan Karling idag inte är helt 100 nöjd med artikeln.

Vi är inte helt oempatiska, vi Groundhogs, så på sätt och vis tycker vi synd om både Susan Karling och Claes Ottosson. På sätt och vis, alltså. För det här är ju bara ett par stycken av alla de hundratusentals -ja, kanske miljoner?- som sett Manuel Knight på SVT eller hört honom i P1 och P3 sitta i Sveriges Radio och ljuga om i princip allt han säger, som gått på hans minst sagt fantastiska historier och därför nu får sitta där med sina dumstrutar. Manuel Knight utnyttjar dessa två, av oss namngivna personer, för att genom lögner berika sig och sin usla familj, klanen Knight-Eriksson. Det är en fullständigt skamlös person vi har att göra med, men vad som nästan är ännu värre, det är ju att SVT och SR inte gör minsta ansats för att försöka rätta till allt det som man ställt till med. Det är, enligt vårt sätt att se det, den riktigt stora skandalen! Genom att man inte på minsta vis kontrollerade något av vad lögnaren Manuel Knight hävde ur sig, så gav man honom redan år 2001 grönt ljus och därefter har Manuel Knight och hans familj tillskansat sig åtskilliga miljoner; från företag, från organisationer, från kommuner och landsting -och till råga på allt: från statliga verk och myndigheter!

Vad sade nu Claes Ottosson i artikeln om sin store stamkund (läs: sin lille lurifax) Manuel Knight? Bland annat så här säger ICA-handlaren i Hovås: ”Manuel Knight har en stor passion för mat och snabba bilar.” Vi tror att Claes Ottosson idag motvilligt tvingas lägga till att Manuel Knight har ett enormt och oemotståndligt behov av att framhäva sin person och sitt hyperego, eftersom Manuel Knight är en fullblodsnarcissist av det definitivt ofriska slaget. Han är dessutom en person som ljuger om militära erfarenheter och han gör det för att tjäna pengar. Det är en omoral som saknar motstycke i Sverige! Det där tror vi ICA-handlaren idag önskar lägga till. Claes Ottosson har intervjuats av Susan Karling. Vi undrar hur dessa två idag ser på sina avtryck i publikationen 'ICANYHETER MÖTER' från 2 september 2011. Läsare av denna blogg och som överväger att informera de båda, behöver inte göra det; sånt sköter vi om närmast automatiskt. Vi vill att Manuel Knight i fortsättningen skall tvingas möta folk som med avsmak vänder honom ryggen när de ser honom komma. Manuel Knight har saboterat en massa människors tro på ärlighet och anständighet. Nu vet i alla fall Claes Ottosson i Hovås vad det är för en sorts stamkund som handlat i butiken. Vår förhoppning är att Claes Ottosson tar kontakt med Manuel Knight och talar om för honom, att han inte längre är välkommen i ICA-butiken i Hovås. Manuel Knight har lurat skjortan av Susan Karling och Claes Ottosson. Tyvärr är vi inte överraskade. Manuel Knight är en vandrande opålitlighet. 


Glöm inte kolla Susan Karlings ”faktaruta”. Så lurad hon blev, Susan!