Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 25 februari 2016

Vad vilja väl Groundhogs? Vinna ära och berömmelse? Vi svarar själva: -”Nej, tack! Det räcker så bra med att vi får stopp på Manuel Knight!"

Vi kan förstå om klanen Knight-Eriksson, med Manuel Knight i spetsen är rasande på oss som samgräver och publicerar under pseudonymen Groundhogs. Det kan inte vara helt bekvämt att se sitt förljugna liv bli föremål för vår granskning och vårt fördömande vad gäller deras respektive yttringar av oredlighet och bedrägerier. Manuel Knight vill bli uppfattad som en dödsmaskin. Vi för vår del trivs bra om någon skulle beskriva oss som 'Nemesis' mot klanen Knight-Eriksson . Vi är här för att försöka ställa saker tillrätta.

Ställa tillrätta och avslöja, ja! -men vi ser det inte som att det är vår uppgift att straffa. 'Nemesis' är ju hämndens gudinna i den grekiska mytologin och hon betraktades också som den som utdelade straff, gärna för sådana överträdelser som t ex hybris. Där har hon ju, vad gäller Manuel Knight, en hel del att sätta igång med, för maken till ett uppblåst hyperego får man leta efter. Redan tidigt i vårt granskande av Manuel Knight slogs vi av hur fullständigt iskallt han ljuger för sin publik och för folk som försöker intervjua honom. Vi noterade tidigt också att frun, Anne Knight f Eriksson, lika iskallt ställer upp vid hans sida och i intervjusituationer vidimerar hans lögner. De är ett äkta par -i bedrägeri alltså! Men blir det tal om rättsliga påföljder för paret, så överlåter vi sådant med varm hand/tass till Polisen och Åklagarmyndigheten. Nu visar det sig pikant nog, att just Åklagarmyndigheten har varit kund hos Manuel Knight, men det blir en historia att berätta någon annan gång.

Om vi skulle ägna oss åt någon sorts programförklaring, så skulle den vara enkel att presentera: Groundhogs vill sätta stopp för Manuel Knights plundrande av offentligfinansierade verksamheter!

Vi vill också peka på att vi under resans gång har sett hur svensk media vägrar ta sitt ansvar och upplysa svenska folket om det svindleri som Manuel Knight med bl a benägen hjälp från olika talarförmedlare ägnar sig åt. Betänk att man har gjort så under snart två decenniers tid och det är en massa miljoner som man lurat till sig. Vi vill också rikta skarp kritik mot ansvariga inom Sveriges Radio och SVT för att man, för det första inte kontrollerade ens minsta lilla av Manuel Knights påståenden och för det andra för att man nu, när man vet om att man berett mark åt honom, ändå inte korrigerar de uppgifter om honom man på sina hemsidor där har lagt upp.

Vi driver denna blogg helt utan annonser, för vi vill kunna visa att vi inte är påverkbara och vi sneglar inte heller åt politiska partier och anpassar oss därför inte heller efter vad vi tror skulle kunna vara för dagen mest gångbart. Vi är inga opportunister. Vi är inga rasister. Vi är 'kosmopolister'.

Manuel Knight och hans klan har på flera sätt åstadkommit en oerhörd skada för Sverige med omnejd. Låt oss bara nämna detta med att Sverige låter Manuel Knight ljuga om militära erfarenheter och utmärkelser och hur sånt uppfattas i vår omvärld, inte minst då i USA. Att Manuel Knight nu ser att vårt grävande och våra artiklar hotar hans och familjens ekonomi märks tydligt genom all den 'damage control' som klanen och bolaget Manuel Knight Academy nu ägnar sig åt. Man svartmålar vår verksamhet och man har t ex nu blockat vårt Twitter-konto. Vi konstaterar bara att Manuel Knight och hans klan och bolag nu håller på att förlänga plågan med att bli avslöjade, för det bästa hade varit om man lagt korten på bordet och då helst innan korthuset rasar samman. 

En av våra perifera medarbetare hade igår anledning att träffa litet folk i Långedrag i Göteborg och vid en promenad där i trakten såg man skylten 'Bosses hembageri'. Vår medarbetare tyckte att Manuel Knight på villan i Hovås skulle sätta upp en jätteneonskylt med den upplysande texten 'Manuels humbugeri'. (-Åh, dessa vitsande göteborgare, var får de allt ifrån?)

Fotnot: Manuel Knight och hans vänner vill tysta oss genom olika medel då vi hotar deras miljoninkomster som kommer från bedrägerierna vi bevisat. Så vi garderar oss för sådana påtryckningar eller damage control från dessa fiender till yttrandefrihet och kritisk granskning av svindleriet genom att ha ett antal reservbloggar där våra artiklar kontinuerligt uppdateras. En av dem kan ni finna här och vi föreslår att ni skriver upp adressen för om denna bloggen stängs kanske ni inte hittar dit: https://manuelknightnews.wordpress.com/