Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 15 februari 2016

Trevligt att fler än vi ifrågasätter Stora Talarpriset och liknande nonsensutmärkelser som många av talarförmedlarna ägnar sig åt. Bra rutet, Annika R Malmberg!

Inte sedan Telias Stora Talarpris har det funnits ett oberoende talarpris. Idag finns det istället ett antal aktörer, talarbyråer och eventarrangörer, som vill lyfta fram sitt eget talarstall och därför utser ”Sveriges bästa talare”. Det här skapar förvirring bland inköpare: Hur många ”Sveriges bästa talare” finns det egentligen?

Så inleder Annika R Malmberg en artikel som publicerades 2015-10-25. Här länk till den: http://framgangsexperten.com/2015/10/25/dags-for-ett-oberoende-talarpris/

Här ytterligare ett citat från samma artikel: 

Det jag invänder mot är att man inte alltid redovisar vem som ligger bakom priset och vilka som har chans att få det. Jag skulle också önska att de som får priset talade om att de vunnit ett pris som delas ut av ett visst företag, inte att de genast per definition är bäst i Sverige.

Vi har i ett inlägg hårt kritiserat Gabriella Ahlström och Maja Aase för att dessa två SR-medarbetare låtsas vara ”oberoende” och ”fristående” när de funnits med i juryn för Stora Talarpriset. Vi gick hårt åt dem och så också mot Skillspartner, deras agent och som vi anklagar för att vilseleda kunder. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/gabriella-ahlstrom-och-maja-aase-ar.html

Mer än en gång har vi påtalat det faktum att Manuel Knight hänvisar just till att han fått Stora Talarpriset och får det att framstå som att det skulle vara ett sorts certifiering av honom; ett uttryck för att hans ”föreläsningar” skulle hålla en särskilt hög kvalitet. Bara snick-snack. Som vanligt när det handlar om denne bonnfångare vars käft är större än hans bildning.

Vi tycker Annika R Malmbergs efterlysning av ett verkligt oberoende talarpris förtjänar att diskuteras, för som det nu fungerar, så är det rena djungeln som råder. Det har gått inflation i dessa utmärkelser och syftet är förstås att få kunder att tro att de får en bra och hederlig produkt när de bokar en viss talare. Vi har visat att kunderna i värsta fall får en totalt skrupelfri bedragare som inte ger annat än en underhållande show, för någon psykolog eller f d elitsoldat är Manuel Knight inte och har heller aldrig varit. Manuel Knight är ingen talare.

Manuel Knight är en bedragare.