Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 19 februari 2016

Medan vi väntar på att svensk media skall våga sig på att kritisera Manuel Knight plus Sveriges Radio och SVT, så anordnar vi en utlottning av riktigt äkta skräckvideo!

Groundhogs har kommit över en bunt DVD:er där Blossom Tainton skall försöka lotsa oss rätt i livet. Till sin hjälp har hon två personer, en äkta och en imitation. Den äkta personen är Hanna Valdevi och alla har förstås insett på vem vi syftar, när vi talar om en imitation -ja, just det: Manuel Knight!

I ett tidigare inlägg har vi hänvisat till det YouTube-klipp som finns upplagt på nätet. Länk till vår artikel här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/blossom-tainton-blev-grundlurad-av.html

När alliansen hade regeringsmakten valde de fyra partierna att var för sig konsultera Manuel Knight. Med facit i hand kan man konstatera att de lika gärna kunde gjort som Gudrun Schyman gjorde i Almedalen 2010 och eldat upp de pengarna. Att ta ”hjälp” av Manuel Knight, det är att definitivt skjuta sig i foten vad gäller frågan om karriär. Det är alltså karriär som Blossom Tainton skall försöka hjälpa oss med via denna DVD vi nu ämnar lotta ut tre exemplar av. Speltiden anges till 84 minuter och i ärlighetens namn måste sägas att det inte är skräckfilm under hela tiden, för Hanna Valdevi sköter sig bra. Det gör inte Manuel Knight. Vi är fnittrigt nöjda med att vi på redaktionen under fikapauser kan spela upp de skrattretande partierna ur DVD:n där Manuel Knight låtsas ge ut information och Blossom Tainton försöker låtsas hänga med. 'Låtsas' är ordet, sa Bull. För hela Manuel Knight är bara på låtsas, det allvarliga är att Sverige och andra länder bara låtit honom få härja vilt och fritt och årligen lura till sig miljoner. Var har svensk media under alla år befunnit sig? På Grammis-galor och på turnerande Melodifestivalstävlingar? Alltmedan klanen Knight-Eriksson under tiden plundrat de aningslösa och naiva svenskarnas spargrisar i form av en mängd kommuners skattepengar. Pengar som paret Knight sannolikt fört utomlands enligt ett hemligt familjerecept förvaltat av Hovås' egen Lady Macbeth (läs: Anne Knight-Eriksson). Länk här till vår artikel om kvinnan bakom varumärket Manuel Knight: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/anne-knight-ar-hon-kanske-hovas-svar-pa.html

imagebam.comimagebam.com
Klicka på bilderna för högre upplösning.

Som sagt: Tre äkta Blossom Tainton-DVD:er, försedda med äkta varningstexter (se bilder!), utlottas till dem som sänder oss ett mail. Mer behövs inte och vi lovar att inte publicera namn på vinnare om de inte så själva önskar detta. Vi står för frakten. 

Vi står för Sanningen. 

Vi är Groundhogs.