Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 6 april 2016

Annelie Elofsson, PA-ansvarig för Falkenbergs kommun, berättade år 2011 att hon efter att ha lyssnat på Manuel Knight, hon hade fått med sig massor av matnyttigt hem. Jaså, det hade hon, Annelie?

Inte hade hon av Manuel Knight fått lära sig svara på mail, för det kan han inte. Vi har vid flera tillfällen bett Manuel Knight återkoppla, men ingenting händer. Den 20 februari i år bad vi i ett vänligt hållet mail besked från Annelie Elofsson om hur mycket av kommunens pengar man spenderat på bedragaren Manuel Knight, men ännu har Annelie inte lyckats knåpa ihop ett svar till oss.

Att det skall vara så väldigt svårt för folk anställda inom kommuner att förstå att kommunen är skyldig att lämna ut begärda uppgifter, försåvitt inte de är sekretessbelagda eller är en del i pågående arbete. Här nedan är mailet vi skrev och där vi begär ut uppgifter om Manuel Knight/hans bolag och det handlar om kvitton och avtal. Den där Håkan Ljungqvist vi nämner, det är han som är kaffeansvarig hos Arvid Nordquist HAB och som vi presenterade den 16 mars. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/arvid-nordquist-ett-valkant-varumarke.html

Susan Karling och som också nämns, var kvinnan som för ICA:s räkning försökte sig på att porträttera Manuel Knight, men som blev så totalt grundlurad av honom, så hon har antagligen inte återhämtat sig ännu. Här hennes artikel i ICA-nyheter: http://slidegur.com/doc/4830580/manuel-knight-academy
 
Det är till Susan Karling som Annelie Elofsson berättar om hur matnyttig hon tycker Manuel Knight är. Kanske ”läcker” rentav? Det kan tänkas att Annelie Elofsson inte gillar att vi klär på henne en dumstrut, men det är inte vårt fel att Manuel Knight fått härja runt i Sverige och lurat kommuner på pengar och därigenom framställer de ansvariga tjänstemännen som lättlurade och i vissa fall mindre begåvade. Skjut ingen av Groundhogs -vi är bara budbärarna från Sanningen..

<Hej, Annelie!

Vi får börja med att beklaga att vi i mailet till Håkan Ljungqvist skrev ditt efternamn felaktigt, men vi får skylla på Susan Karling som kanske där ytterligare en gång visade sig inte vara så noggrann, tyvärr.
Nå, det bekymrar oss inte att vissa personer får sätta på¨sig dumstrut för att man charmats, bländats och lurats av bedragaren Manuel Knight. Du Annelie, är bara en i mängden av alla han under snart två decennier har lurat. 

Av det vidarebefordrade framgår att vi gör vad vi kan för att återställa ordningen runt personen Manuel Knight och vi gör det genom att ta kontakt med folk som blivit lurade av honom. Manuel Knight har härjat runt under så många år, så det är ogörligt att kontakta alla som kontrakterat honom, men vi har en aktningsvärd lång lista på folk som för kommuners eller företags räkning bokat honom. Sagt upplysningsvis.

Manuel Knight har ljugit för Falkenbergs kommun. Vi vill därför ta del av alla de avtal som kommunen tecknat med honom alt hans bolagSinkfield & Co resp Manuel Knight AcademyVi vill veta vem varit beställare, syftet, lokal, ersättningens storlek, om det skett någon utvärdering av hans "föreläsningar" och naturligtvis om kommunen gjort något försök öht för att säkerställa att de av honom uppgivna färdigheterna, erfarenheterna och utbildningarna varit med sanningen överensstämmande. För att underlätta för kommunen, så bifogar vi nedan litet uppgifter om honom och hans två bolag.

Manuel Knights p-nr: 641120-XXXX
Sinkfield & Co org nr: 556673-2789
Manuel Knight Academy org nr: 556861-2997

Groundhogs tackar på förhand och önskar samtidigt Falkenberg en trevlig helg!>

Den där trevliga helgen vi önskar Falkenbergs kommun, den blev väldigt lång. Ännu har varken Annelie Elofsson eller någon annan från kommunen svarat oss.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/