Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 16 april 2016

Hej, Quality Hotel Sundsvall! Ni har väl läst brevet ni fick av oss? Brevet där vi berättar om bedragaren Manuel Knight, vad tyckte ni?

Vi skrev det den 13 april. Igår fick vi tips från en vänligt sinnad person i Västerås, om att Manuel Knight har varit en mycket anlitad föreläsare hos Nordic Choice Hotels. Inte konstigt då att bedrägerievenemanget den 20 hålls på just Quality Hotel Sundsvall, för det hotellet tillhör Choice-kedjan.

Den där filuren Thomas Byström, regionansvarig för intresseorganisationen Företagarna, det är en riktigt lurig gubbe. Påminner om Manuel Knight, faktiskt. Thomas Byström vet om att Manuel Knight är en bedragare, men om det håller han tyst och rekommenderar utan att blinka sina medlemmar att gå till hotellet och slösa dem på en internationellt verkande svindlare.

Vi avråder istället folk från att gå dit och vi ville uppmärksamma hotellet på den kommande varumärkesnedsmutsningen. Så här skrev vi:

<Hej, Quality Hotel Sundsvall!

Med mindre än en vecka kvar till det planerade eventet med Manuel ”Bedragaren” Knight och Lasse ”Brandmannen” Gustavson i regi av talarförmedlarföretaget FMA med säte i Härnösand, så känner vi att vi inte längre stillatigande kan sitta tysta.

Vi Groundhogs är en grävargrupp som sedan oktober 2015 driver bloggen Manuel Knight News och där vi presenterar övertygande bevis för att Manuel Knight är en bluff.

Redan i augusti förra året avslöjade vi att Manuel Knight, tvärtemot vad han själv påstår, inte är någon legitimerad psykolog, utan en bedragare. Länk här till artikel om att han inte får kalla sig psykolog: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Manuel Knight har under mer än två decennier också påstått sig vara en f d elitsoldat i US Special Forces. Även det är bara lögn. Länk här till ett utdrag ur US Army-register: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Inte heller har han deltagit i några krig. Inte heller har han suttit som krigsfånge hos irakier. Inte heller har han fått medaljen 'Purple Heart'. Hade detta varit sant, så hade det framkommit tydligt i hans militära registerkort 'DD Form 214'.
Manuel Knight är en mytoman, men en mycket framgångsrik sådan. Oseriösa talarförmedlare som t ex FMA utnyttjar honom eftersom han genom sitt ljugande skapat sig en plattform och från vilken både Manuel Knight och FMA får inkomster. Idag kallar han sig ”organisationskonsult”, men i Norge kallar han sig relationspsykolog och ibland även militärpsykolog. Manuel Knight är öht ingenting av det han påstår sig vara!

Vi har under lång tid försökt förmå Thomas Byström, regionansvarig i Västernorrland för intresseorganisationen Företagarna, att återkalla den rekommendation han utfärdade för sina medlemmar, att besöka det evenemang som FMA skall hålla den 20 april på Quality Hotel Sundsvall. Vi har informerat Thomas Byström och vi har även informerat Günther Mårder, VD för Företagarna om att Manuel Knight är en hänsynslös bedragare och som, när han inom kort offentligt avslöjats, kommer att solka alla de varumärken som han kommit i kontakt med. Just i det aktuella ärendet, så kommer det att drabba Företagarna och det kommer att drabba Quality Hotel Sundsvall. Att FMA blir ännu mer smutsat bryr vi oss inte om, eftersom de sedan länge är medvetna om att de bland sina talare tillhandahåller en bedragare, Manuel Knight. Här nedan några länkar till vad vi skrivit om FMA resp det planerade evenemanget på Quality Hotel Sundsvall:
http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/fma-en-av-alla-dessa-genomruttna.html
http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/varfor-tiger-fma-en-ohederlig.html
http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/fma-ett-av-norrlandskustens-varsta.html
http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/gunther-marder-ar-vd-for-foretagarna.html
http://manuelknight.blogspot.se/2016/04/snalla-gunther-marder-kan-du-inte.html

Vad vill vi?

Vi vill informera Quality Hotell Sundsvall om vad det här handlar om för en sorts person, denne Manuel Knight. Ni har nu fått information om att det är en bedragare som den 20 april är tänkt att ställas på scen och i sitt sällskap har Manuel Knight denna gång Lasse Gustavson. Vi har tyvärr skäl att misstänka att Lasse är medveten om att Manuel Knight är en bluff, men att Lasse vill vara lojal och därför tiger om vad han vet. Lasse är vi inte intresserade att ”bråka” med, eftersom han är en f d brandman på riktigt. Manuel Knight är ingen f d elitsoldat. Manuel Knight är en bluff.

Vill Quality Hotel Sundsvall riskera varumärket, så står det naturligtvis er fritt att så göra. Vi har nu gett er information vi gissar att ni kanske inte hade. Vi arbetar granskande och av ren idealitet och har inga ekonomiska intressen någonstans och har därför inte heller några annonsörer på vår blogg.

Med vänlig hälsning!

//Groundhogs>

Ren idealitet var ordet, sa' Bull.
  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/