Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 15 april 2016

Vi lovade att (S)-politikern Mona Modin Tjulin inte skulle bli bortglömd. I Sölvesborg har Lasses Gräv, en mycket tillförlitlig grävfirma, hjälpt oss med att sprida kunskap om denna Östersunds lilla ”isprinsessa”..

Begreppet ”isprinsessa” kommer sig av att Mona Modin Tjulin, kommunpolitiker i Östersund, för några år sedan avvisade önskemål om spolade isar. Det skulle kosta ca 150 000 kronor för att skapa ett tiotal isbanor, men det tyckte Mona Modin Tjulin var för dyrt. Vill man vara vitsig, så kan man säga att Mona Modin Tjulin avisade banorna. Barn och unga kunde väl hellre ägna sig åt spraya graffiti på husväggarna och åldringsrån och åt att sniffa lim? Var det så Mona Modin Tjulin resonerade?

Ärligt talat så har vi ingen aning om hur Mona Modin Tjulin tänkte när hon tyckte att skridskoåkning på vintern i Östersund inte var viktigt för folket som bor där och som betalar skatt för att få samhällelig service. Som t ex isar att åka på. Det skulle bli för dyrt. Men litet senare får plötsligt kommunens HR-chef, Anne Vågström, ett oemotståndligt behov av en ”psykolog”, en falsk sådan, en viss Manuel Knight. Så med Camilla HeedManuel Knight Academy som mellanhand, så flyttar Anne Vågström mer än en kvarts miljon kronor av kommunens pengar till Manuel Knights konto. Vi har skrivit om detta med isarna och Mona Modin Tjulin. Länk här: http://manuelknight.blogspot.com/2015/10/skandalen-i-ostersund.html

Sölvesborgs kommun har inte heller varit särskilt trevliga att ha att göra med. Trots att vi begärt ut kvitton rörande Manuel Knight den 30 januari, den 20 februari och den 2 april, så har vi inte fått ut någonting. Groundhogs kommer därför inom kort göra en JO-anmälan rörande Sölvesborg. Desto trevligare då att Lasses Gräv i Istaby, Sölvesborg finns! En grävarfirma helt i vår smak! Kvalitet! Säkerhet! Trygghet! -precis det som vi tror även kännetecknar Groundhogs. Här nedan en screenshot från 14 april (Klicka för högre upplösning):

imagebam.com


Här länk till vår förra artikel om Lasses Gräv: http://manuelknight.blogspot.se/2016/04/lasses-grav-i-istaby-ab-en.html

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/