Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 18 april 2016

Athenas talarförmedling fortsätter att tillhandahålla Manuel Knight! Trots att Athenas, tack vare oss, vet om att Manuel Knight har ljugit om att vara utbildad psykolog, så finns han fortfarande kvar på Athenas lista över talare!

Vi börjar med att konstatera det viktigaste: Athenas talarförmedling är lika rutten som produkten Manuel Knight! De blev i höstas informerade av oss att Manuel Knight inte har rätt att kalla sig psykolog, men ändå behåller de honom i sitt stall. Detta visar att vår tes om att Den Svenska Talarindustrin är lika ohederlig som omoralisk tyvärr stämmer. Det stinker om svensk talarförmedling!

Igår publicerade vi en artikel om att Petra Mede, Stefan Holm och Per Holknekt alla tre finns i talarbranschen och vi antydde rätt öppet att vi därför inte var förvånade över att de inte svarat oss. De är ju kollegor med bedragaren Manuel Knight och hellre sitter de tysta med var sin dumstrut på huvudet när de nu vet om hur de offentligt år 2010 blev grundlurade av Manuel Knight, än att de skulle ta strid mot en rutten kollega. Fegt av dem. Deras val. 

Ta en titt på nedanstående bild! Det är en rykande färsk screenshot från Athenas i Sverige. Om man söker talare inom ämnet 'psykologi' (http://www.athenas.se/psykologi), så hamnar man raskt hos Manuel Knight och som finns med bland alla dessa talare! Klicka på bilden för högre upplösning.

imagebam.com

Vi har skrivit flera artiklar om Athenas. Förutom att de har [bedrägeri-]verksamhet med Manuel Knight i Sverige, så säljer de denne talare i både Sverige och Norge.
Här en screenshot på Athenas innan vi tog kontakt med dem och avslöjade att Manuel Knight är en bedragare (Klicka för högre upplösning):

imagebam.com

Här bild på hur motsvarande parti ser ut idag (klicka på bilden för högre upplösning):

imagebam.com

Här länkar till tidigare artiklar om Athenas:
http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/athenas-talarformedling-ar-verksam-i.html
http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/har-norge-en-egen-manuel-knight-kan-det.html

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/