Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 28 april 2016

Den 6 januari 2016 lovade Manuel Knight dyrt och heligt att han slutat påstå sig vara en f d elitsoldat i US Special Forces. Var det någon som trodde på honom?

Definitivt inte Groundhogs, för vi vet vad det här är för en sorts patologisk lögnare -en girig och uppmärksamhetstörstande mytoman som turnerar land och rike runt med påståenden om att ha deltagit i flera krig och suttit krigsfånge hos irakierna och detta medan en trollbunden(?) publik bara gapar och sväljer.

Michael (Mike) Czarnecki är till skillnad från Manuel Knight en äkta US Special Forces. De enda likheterna mellan dessa båda är att de under en tid tillhört US Army och att de nu bor i Sverige. Ironiskt nog bor de inte långt från varandra, men det ligger ljusår mellan dessa personer: vi talar om ytterligheter i termer av en ”lysande stjärna” resp ett ”svart hål”. I en artikel vi publicerade den 2 februari kan man läsa vad Mike skriver om bl a ett möte han den 6 januari hade haft med Manuel Knight och att lögnaren då påstod sig ha slutat ljuga om att vara en US Special Forces. Vi citerar ur Mikes text: ”He [Manuel Knight] finally admitted that he never was in SF. He assured me that he didn't use the Elite soldier Green Beret spiel in his talks anymore. That he had taken it down from his website. I told him that the damage was already done. That everybody in Sweden knows him as the Special Forces guy and introduce him as such.”

Groundhogs håller koll på Manuel Knight. En lögnare som han, som under åratal plundrat svenska företag och kommuner på miljoner kronor, den skojaren släpper vi inte greppet på. Vår uppfattning är att bedragare skall stå till svars för sina bedrägerier. Vårt långsiktiga mål är att Manuel Knight skall rannsakas för att han lurat till sig av svenska skattebetalares pengar. Därför gräver vi fortlöpande fram exempel på de oegentligheter han under lång tid ägnat sig åt och än i denna dag ägnar sig åt. Tag t ex en titt på nedanstående bild från första veckan i april i år:

imagebam.com

Jämför nu med nedanstående bild som är från 16 april. Lägg märke till att Manuel Knight har tillkommit i företagets Kontentan "framgångsbibliotek".

imagebam.com

Företaget Kontentan erbjuder möjlighet att få lyssna på 23 minuter av Manuel Knights prat om att vara utbildad psykolog och att ha tillhört US Special Forces. Här länkar vi till ett ljudklipp så att var och en kan höra hur Manuel Knight sitter och läser in lögner som Kontentan sedan sprider. Länk här till klippet:


Vi kan inte avgöra när Manuel Knight läste in texten, men eftersom han låter företaget Kontentan sprida lögnerna, så är det för oss självklart att Manuel Knight den 6 januari ljög Mike rätt upp i ansiktet. Manuel Knight fortsätter alltså att ljuga om att vara en US Special Forces och dessutom att vara utbildad psykolog. Manuel Knight är varken det ena eller det andra.
MANUEL KNIGHT ÄR EN BLUFF!

=============================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/