Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 2 april 2016

Lasses Gräv i Istaby AB -en Sölvesborgsfirma vi tror att man verkligen kan lita på!

En firma i grävbranschen, stationerad i Blekinge och som citerar oss Groundhogs, den känner vi oss trygga med. Vi grävare är litet som ett gammaldags skrå, d v s att man håller ihop och skyddar och värnar varandra. Det skapar en tillit och påminner i strukturen om en familj, fast där inte finns föräldrar, utan bara syskon. Typ.

”Att anlita ett professionellt grävföretag är oerhört viktigt när man ska gräva i större områden för att försäkra er om att allting går rätt till och att man inte förstör ledningar eller något liknande i marken. ”

Så säger man på Lasses Grävs hemsida och vi håller med till viss del. Vi Groundhogs gräver även vi i större områden, precis som Lasses Gräv. Nu skriver visserligen Lasses Gräv att man siktar på att inte förstöra ledningar, men vi Groundhogs får nog erkänna att vi där inte har samma inställning; vi siktar på att [för-]störa ledningen för Manuel Knight Academy och Sinkfield & Co. Det är ju två bolag som har det gemensamt att allt man sysslar med är baserat på bedrägerier, fiffel och svindlerier som regisseras och organiseras av paret Anne och Manuel Knight. Vi har grävt upp mycket unket och ruttet kring den Knight-Erikssonska klanen och lagt upp det på bloggen för allmänt beskådande.

Att vi nu lyfter fram Lasses Gräv i Istaby AB, beror på att vi i förrgår fann deras hemsida där de citerade oss. Kolla här på vår skärmdump (klicka för högre upplösning) tagen i förrgår http://www.gravarbetesolvesborg.com/ :

imagebam.com

Det är med glädje vi lyfter fram ett Sölvesborgsföretag, för det vi hittills haft att göra med den kommunen, det har inte varit så angenämt. T ex har kommunalrådet Heléne Björklund dissat oss under en längre tid. Se här ett par länkar: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/solvesborgs-kommun-har-frambringat-tva.html

Vi har ju länge bett att Sölvesborgs kommun skall lämna ut kopior på de kvitton och avtal man har rörande bluffaren Manuel Knight, men det har inte kommit någonting. Inte mer än nedanstående meddelande som vi fick den 22 februari.

Hej,
Jag vidarebefordrar ert mail till vårt ekonomikontor och ber dem återkoppla till er.
Med vänlig hälsning,
  Johanna



______________________________
Johanna Lilja 
Administratör Kommunkansliet

Sölvesborgs kommun
294 80 Sölvesborg
Tel: 0456 81 61 21
Fax: 0456 134 29

E-post:                johanna.lilja@solvesborg.se
Hemsida:            www.solvesborg.se


Som sagt så har ekonomiavdelningen fortfarande inte hörts av.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/