Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 3 april 2016

Att elakt skämta om sin svärmor offentligt, det vågar sig Manuel Knight på. Vi vet varför han inte gärna skämtar om sin svärfar: Han sitter i fängelse för att ha sparkat ihjäl en trebarnsmamma!

Personen vi syftar på är inte den biologiska pappan till Anne Knight f Eriksson, utan är en mycket ung man som Annes mamma, Kristina Eriksson, år 2000 gifte sig med i Gambia. Faktum är att mannen var så ung, så Manuel Knight kunde mycket väl ha varit pappa till honom. Då skulle den surrealistiska scenen erbjuda följande: En äldre kvinna (Kristina Eriksson f 1944), en svärson (Manuel Knight f 1964) från USA, en make (Adama Diarra f ca 1980) ifrån Elfenbenskusten -boende i Gambia vid äktenskapets ingående -och en mycket undrande omgivning.

För det är klart att omgivningen blev litet undrande när Anne Erikssons mamma, tillika Manuel Knights svärmor, glatt deklarerade att hon träffat en ung och jättetrevlig man i Gambia och att hon tänkte gifta sig med honom asap. Vi har här på vår blogg berättat om den här sorglustiga historien och som ger oss inblickar i en extremt dysfunktionell familj, den Knight-Erikssonska klanen.

Här två bra länkar för den som vill gå på djupet i den delen av mysteriet Manuel Knight:



Den 23 mars publicerade vi en artikel där vi ånyo påpekade det osmakliga i att Manuel Knight gör sig lustig över sin svärmor. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/personkulten-kring-manuel-knight-har.html

Manuel Knight saknar helt känsla för stil och för vad som kan anses passande, så han fortsätter att kränka sin svärmor, må vara att hon inte alltid är förmögen att uppfatta hans elakheter.

Men om sin styv-svärfar, Adama Diarra -kvinnodödaren, om honom säger inte Manuel Knight ett ord. Kan det bero på Manuel Knights väl kända feghet? Det kan kanske vara dumt av Manuel Knight att inför publik skämta om svärfar Adama Diarra? Det finns ju risk att om rättvisans kvarnar så småningom kommer igång och Manuel Knight döms och hamnar i svenskt fängelse, han där och då kanske får möta sin svärfar Adama Diarra som väl fortfarande sitter inspärrad för att inför en 5-årig son ha sprakat ihjäl mamman. Det är en riktigt bisarr familj, den Knight-Erikssonska klanen. Men det vill ”talaren” Manuel Knight inte låtsas om. Inte ett ord om det.

Det är naturligtvis inte så lätt att från scen stå och skämta kring det faktum att svärmor gift sig med en yngling som inte bara bankade på trummor (han hade ett band nere i Göteborg), utan också bankade på frun Kristina, Manuel Knights svärmor, för att några år senare sparka ihjäl sin nästa fru, även hon svenska. Det finns ett skvallerforum som beskriver detta vidriga, men vi skriver inte gärna ut namn på skvallersajter.
Ett sidospår, men ändå inte: Vi har varit i kontakt med en mängd personer som för olika kommuners räkning upphandlat tjänster från Manuel Knight/hans bolag. En person skrev till oss om hur h*n i samband med en föreläsning hade upplevt Manuel Knights förhållningssätt till kvinnor. Så här skrev vederbörande: ”..jag reagerade kring hans syn på kvinnor (inte direkta saker men inbäddade saker). Han var som en skådespelare i sin retorik. Jag har valt att inte använda honom mer på grund av den känslan kring kvinnosyn som jag 'kände' av.”

Den här personen är långtifrån ensam om sin uppfattning om Manuel Knight och vi kommer att göra vad vi kan för att inte den Knight-Erikssonska klanen skall kunna få ut en enda krona till från någon kommun i Sverige! Vi hoppas att vi skall kunna få fram information om hur paret Knight nu tänker sig framtiden. Det blir väl att de flyr landet och tillämpar den brända jordens taktik: Inte lämna något matnyttigt efter sig, giriga som de är.