Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 17 april 2016

Nej, Petra Mede! Det var inte så att vi missat att du och två av dina gäster tillhör 'Den Svenska Talarindustrin'. Manuel Knight då ej inräknad

Den 1 april skrev vi en artikel om att Petra Mede, Carina Rydberg, Stefan Holm och Per Holknekt samtliga hade blivit grundligt lurade av Manuel Knight, när han inför rullande kameror ljuger dem fulla med lögner om att han skulle vara en US Special Forces som bevittnat ett knivmord på en påhittad kamrat ”Tim” aka Mållgan och detta utfört av otäcka irakier.

Vi Groundhogs har bevisat att detta påstådda mord bara är fantasier skapade inne i huvudet på en mytoman som gjort ljugande till sin inkomstkälla. Vid en sammankomst år 2010 sitter de ovan uppräknade personerna samlade till en lunch i regi av SVT. Vi hänvisar här till vår artikel från 1 april: http://manuelknight.blogspot.se/2016/04/petra-mede-carina-rydberg-stefan-holm.html

Vi skrev brev till alla utom Manuel Knight. Redan när vi skrev brevet till dem var och en, så visste vi att alla utom Carina Rydberg tillhör Den svenska Talarindustrin -en till stora delar osund och definitivt oreglerad form av bonnfångeri. Ingen i Sverige har på ett bättre (läs: värre) sätt än Manuel Knight demonstrerat den smutsiga sidan av geschäftet med att talarförmedlare säljer produkter de vet om är oseriösa och ibland hänsynslösa bedragare. Att därför Petra Mede, Stefan Holm och Per Holknekt inte reagerar, det förvånar oss inte . Men vi blev litet besvikna på Carina Rydberg, det är en person som större delen av Groundhogs hållit högt.

Så här skrev vi till dem:

<Hej!


Det här är ett ”anonymt brev”.

Det betyder att avsändaren Groundhogs önskar förbli anonym och orsaken är att vi -ja, vi är en grupp, att vi önskar slippa ovälkommet besök av Manuel Knight eller av någon av hans hejdukar. En av dem som lämnat oss uppgifter om förhållanden rörande Manuel Knight, blev för en tid sedan hotad av honom. Manuel Knight sökte upp personen ifråga och eftersom Manuel Knight presenterar sig själv som citat: ”dödlig” så kan var och en förstå, att han är en person som saknar både omdöme och spärrar. Vi vill vara försiktiga. Vara anonyma.

Sedan oktober 2015 driver vi bloggen Manuel Knight News och som man finner här: manuelknight.blogspot.se Det är en blogg som drivs ideellt och som framgår, finns där inte några annonser eftersom vi vill markera att vi inte behöver ta några hänsyn av ekonomiska skäl. Ingen utomstående kan påverka vad eller hur vi skriver eller hur vi väljer att bedriva vårt grävarbete, utan beslut i den typen av frågor tas gemensamt inom Groundhogs.

På vår blogg granskar vi Manuel Knight, hans bolag Sinkfield & Co resp Manuel Knight Academy inklusive medarbetare och där har vi också visat hur vi avslöjat honom som bedragare. Manuel Knight är varken f d elitsoldat i US Special Forces eller någon legitimerad psykolog och inte heller har han varit krigsfånge med någon ”Tim”, utan han är en hänsynslös svindlare som verkar ihop med sin svenska fru Anne Knight f Eriksson och som genom att bluffa, har lurat till sig miljoner. Genom vårt tydliga angivande av källor, så går det för vem som helst att mycket enkelt kontrollera våra uppgifter och man landar då i att Manuel Knight må vara en charmerande och karismatisk person, men inte desto mindre är han i första hand en internationellt verkande svindlare. Så är det!

Vi skriver detta brev till följande personer: Petra Mede, Carina Rydberg, Stefan Holm och Per Holknekt. Det skickas i detta utförande till er alla fyra och vi skiftar bara mottagare i brevet. Anledningen till att ni får detta brev, är för att ni fyra plus Manuel Knight var med i SVT-programmet Sommarpratarna på SVT och som sändes år 2010. Där sitter ni fem runt ett dukat bord för att inta lunch och ni får höra ett utdrag ur Manuel Knights sensationella Sommar-program från 2008 och där han bl a berättar sin von Münchhausen-historia om hur ”Tim” under Irakkriget fick en kniv i sin mage och dog. -Lögn, lögn, lögn! Bara lögn alltsammans! Manuel Knight lurade er allihop och om det skrev vi en artikel den 1 april. Vi valde det datumet för att illustrera hur ett lurendrejeri genomförs, men detta var ju inget särskilt roligt alls: Manuel Knight fick er att framstå som naiva och godtrogna.

Vi hånar er inte, för vi anser att Manuel Knight med sina bedrägerier har förbrukat allt sitt tidigare förtroendekapital och vi skall inte glömma att t ex Alliansens fyra partier under sin tid i regeringsställning, samtliga anlitade honom som ”föreläsare”. Manuel Knight har under mer än 15 års tid lurat hela Sverige och det är SVT och Sveriges Radio som gjort detta möjligt!

Här nedan klistrar vi in rubriken och en del av ingressen av vår 1 april-artikel:

Petra Mede, Carina Rydberg, Stefan Holm och Per Holknekt -idag är det den 1 april! Ni vet väl vad den här dagen brukar innebära? Man kan bli lurad! Men vet ni vad? Ni har alla fyra blivit så lurade, så det kan inte med ord beskrivas!

Groundhogs är därför glada över att vi på YouTube hittat tre klipp där vi kan få se hur ni år 2010 blev ordentligt blåsta. Vi är inte glada specifikt för att ni alla blev lurade, utan för att vi fått chansen att visa hur en riktig lurendrejare arbetar. Många vet nu vid det här laget att en av världens allra värsta lurendrejare heter: -MANUEL KNIGHT!

Så inleddes artikeln. Den slutar med att vi anklagar Sveriges Radio och SVT för att man inte någonsin kontrollerat Manuel Knights uppgifter.

Manuel Knight finns med i konglomeratet ”Den Svenska Talarindustrin” och den har vi som fenomen -och med förlov sagt, inte särskilt mycket till övers för. Många talarförmedlare använder sig fortfarande av Manuel Knight, trots att de av oss fått reda på att han är en bedragare och att han alltså ljugit för dem och för kunderna. Ändå fortsätter dessa talarförmedlare att tillhandahålla honom som föreläsare och det anser vi vara oförsvarligt av dem; man har under många år presenterat Manuel Knight som f d elitsoldat i US Special Forces och som utbildad psykolog, men efter att vi kontaktat de flesta större talarförmedlare, så har de gått in och raderat uppgifterna, men valt att ändå behålla honom -en person som ljugit både talarförmedlarna och deras kunder rakt upp i ansiktet! Det är en ohederlig och smutsig bransch, ”Den Svenska Talarindustrin”, det är vår uppfattning efter att vi genom Manuel Knights ljugande har fått inblick i den.

Vill ni som nu tagit emot detta brev, ta direktkontakt med oss, så är det lätt att nå oss på:

Får vi seriös återkoppling, så lovar vi diskretion. Det är inte enskilda personer som blivit lurade av Manuel Knight vi är ute efter, utan de som hjälper honom att upprätthålla sin bedrägliga verksamhet och/eller som valt att skydda honom. Det är tyvärr alldeles för många, men vi kan förstå att det kan kännas svårt att inse att man blivit lurad av en person man kanske länge litat på och därför tvingas ompröva sitt omdöme och sin rationalitet. 

Manuel Knight är en bedragare, visserligen en mycket framgångsrik sådan, men inte desto mindre är han blott och bart en simpel sol-och-vårare och det är Moder Svea som drabbats värst. Detta har Groundhogs kunnat visa.

Hälsningar från

//G>

@Carina Rydberg: Vi är inte långsinta vi grävlingar, så vi vill bara säga att du är välkommen att höra av dig till oss nu när du läst detta. Vi ser till att det här kommer till din kännedom.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/