Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 9 april 2016

'Företagarna' + Manuel Knight = sant!


Organisationen Företagarna har figurerat ett par gånger här på vår blogg och senast i ett inlägg igår. Det handlade om att den intresseorganisationen är medvetna om att Manuel Knight är en bedragare, men att man ändå uppmanar sina medlemmar i Sundsvallstrakten, att den 20 april var och en lägga 400 kronor för att gå och se honom uppträda.

I och för sig kan det kanske visa sig vara värt pengarna. Man kan ju tänka sig att detta kanske blir sista gången som Manuel Knight uppträder inför svensk publik. Hans lögner börjar komma ikapp honom och flåsar honom nu i nacken. Vi tror på framtiden. 

Blickar vi tillbaka, så kan vi se att Företagarna har organiserat underhållning där Manuel Knight varit huvudnummer. Det vi tänker särskilt på är när Manuel Knight den 15 september 2011 uppträdde med sin show i Kungsbacka. Så här presenterade Svenskt Näringsliv honom:

<Manuel Knight är före detta elitsoldat i Special Forces som har deltagait[sic] i tre krig, utbildad psykolog, uppvuxen i Atlanta, USA. Manuel har medverkat i flera radio- och TV-program, bland annat som sommarpratare P1, som gäst hos Stina Dabrowski.
Anmälan: www.kungsbackafrukostklubb.se
I samarbete med Företagarna, Kungsbacka kommun, Kungsbacka Innerstads AB
Varmt välkommen!>

Det som Svenskt Näringsliv här skriver om Manuel Knight är ju fyllt med lögner! Manuel Knight har aldrig varit någon elitsoldat! Manuel Knight har aldrig tillhört Special Forces! Manuel Knight har aldrig deltagit i något krig! Vad som däremot är sant, det är att Manuel Knight har hörts och synts i Sveriges Radio resp SVT och att han har ljugit i vartenda program han deltagit i! I varenda intervju också för den delen!
Här en länk som innehåller en ”intervju” med Manuel Knight vid tillfället ifråga (scrolla ned en bit): https://www.ohmyhosting.se/sprinkler/?paged=2

Nu kan alla få se och höra hur Manuel Knight påstår sig vara US Special Forces och pratar om att han har tagit hand om gisslansituationer, terroristsituationer, okonventionell krigföring och psykologisk krigföring. Groundhogs säger att detta är vidrigt material att ta del av. Detta är vad Företagarna har medverkat till att sprida. Svenskt Näringsliv skadar relationerna mellan Sverige och USA.

Notera hur publiken dras med i Lekfarbror Manuels små övningar! Detta är medlemmar i Företagarna och som Manuel Knight får till att framstå som de alla vore på kindergarten. Skulle en äkta US Special Forces bete sig sig så oseriöst som Manuel Knight?! Skulle detta vara en utbildad psykolog?! Aldrig i livet! Manuel Knight är en pajas och en charlatan och han lyckas få medlemmar i Företagarna att framstå som en fårskock bestående av mindre begåvade individer, det är vad Manuel Knight lyckas med! Så när vi för flera veckor sedan tog kontakt med Thomas Byström, regionansvarig i Västernorrland för Företagarna, då var det för att be honom om hjälp för att försöka få stopp på Manuel Knights varumärkesskadande turnerande. Thomas Byström ville inte lyssna på oss och han framstår därför idag som en av medlemmarna i flocken vi ovan nämner. Tycker Günther Mårder att Thomas Byström är rätt man på jobbet, så får det stå för honom, vi tycker att Günther Mårder som VD för Företagarna borde se om sitt hus litet bättre.


(ca 8 min långt; delvis dålig ljud-/bildkvalitet)

För sin ”prestation” som högpresterande talare, fick Manuel Knight ta emot en gåva. Se detta klipp:


(ca 2 min långt där Manuel Knight agerar lekledare)

Gåvan var en bok som beskriver hur invandrare har betytt mycket för Sveriges utveckling. Groundhogs, som är rätt så multietniskt, delar uppfattningen om att influenser är viktiga. Som vi uppfattar klippet, så är det en man representerande Företagarna som överlämnar boken. Det skall väl tolkas som att Företagarna anser att Manuel Knight är ett exempel på en välintegrerad invandrare? Det påminner oss om att Göteborgs-Posten hade utnämnt Adama Diarra, styv-svärfar till Manuel Knight till ”Årets bäst integrerade invandrare”. -Jo, detta är sant! Det var visserligen innan han sparkade ihjäl trebarnsmamman, men efter att han grovt misshandlat Kristina Eriksson, svärmodern som Manuel Knight indirekt hånar i det första klippet.

Groundhogs hade önskat att Manuel Knight som gåva istället hade fått en enkel biljett till ett i USA väntande långt fängelsestraff för brottet 'stolen valor'. Det är svårt för oss i Sverige att förstå hur oerhört föraktad Manuel Knight är i USA. Han är bland de allra värsta 'stolen valor'-exemplen som USA någonsin har upplevt. Vi Groundhogs hoppas att det ännu finns någon rättvisa i världen. Vi hoppas därför att USA:s ”kavalleri” kommer till Sverige för att ta hand om Manuel Knight -The World's #1 Military Imposter

@Manuel Knight: Din och din frus girighet äventyrar relationerna mellan Sverige och USA, men det bryr ni er förstås inte om? Det viktiga för er är att intensivt samla på er pengar ni lurar till er. Du Manuel, du står på svensk mark och ljuger om att du skulle vara en US Special Forces! Förstår du inte vad du ställer till med?! Måtte era tre barn vända er ryggen när de så småningom inser vad ni båda är för sorts parasiterande patrask!

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/