Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 4 april 2016

Nordea + Manuel Knight = sant!

Ja, för visst är det sant att Manuel Knight har varit inne och smutsat Nordeas varumärke och han har inte bara gjort det i Sverige, utan också i Finland. Den obehaglige bedragaren hindras inte av vare sig nationsgränser eller av moral och det sistnämnda får man förgäves leta efter, för moral det saknar Manuel Knight helt och hållet. Manuel Knight drivs av en enorm penninghunger, det har vi kunnat visa här på vår blogg.

Gårdagens internationella skräll rörande den Panamaplacerade advokatbyrån Mossack Fonseca & Co och deras mångåriga skatteflyktsmedhjälparverksamhet kom som en överraskning för stora delar av världen. Snyggt, gemensamt grävarbete av en stor mängd journalister i ett internationellt nätverk och vi Groundhogs ber att få gratulera! Så skall en slipsten dras. Nu väntar vi spänt på litet namn.

Det var ett namn som i detta sammanhang dök upp och som vi tyckte vi kände igen och det namnet nämnde vi i artikeln som publicerades vid midnatt. Vi tänker på namnet Nordea. Vi hade för oss att det fanns en koppling mellan Nordea och Manuel Knight. Vi hade rätt. Manuel Knight anger via sitt bolag Sinkfield & Co att han har haft Nordea som kund. Se vår artikel från den 3 mars där Nordea nämns på översta raden i vår uppräkning av företag, organisationer, kommuner, verk och myndigheter som har det gemensamt, att de alla har drabbats och smutsats av samröre med bedragaren Manuel Knight, må vara att inte alla ännu har insett det. Här länk till vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/manuel-knight-ser-sverige-som-sitt.html

Stackars Finland! Under hundratals år under svenskt förtryck, därefter under mer än hundra år under rysk överhöghet och som nu under de senaste åren besudlats av att man har låtit den amerikanske bedragaren Manuel Knight få beträda finsk mark. Manuel Knight har vid upprepade tillfällen funnits i Finland för att även där stå och ljuga om att han skulle vara utbildad psykolog och en f d elitsoldat från US Special Forces med stridserfarenheter från tre olika krig. Groundhogs kommer att inom kort starta Den Nya Finlandshjälpen, d v s att vi kommer att hjälpa till att informera finska företag och organisationer om vad Manuel Knight egentligen är för en person. ”Finlands sak är vår!”

Här nedan en screenshot där Manuel Knight på finska presenteras med det gamla vanliga BS och vi har fått hjälp av finska frivilligkrafter med att översätta vad där står (Klicka på bilden för bättre läsbarhet).

imagebam.com

Manuel Knight presenteras på följande vis: ”Manuel Knight har vandrat en lång väg från Atlantas ghetton och kriget i Persiska Viken till att bli en internationellt uppskattad sakkunnig inom ämnet ledarskap. Numera är han VD för Sinkfield & Co och dessutom en av Europas mest eftertraktade föreläsare inom ämnena prestation, ledning och teambuilding”.

Lasse Svens presenteras med att han är vice VD för Nordea . Det är inte hans fel att han kom att hamna i dåligt sällskap. Manuel Knights, alltså.

Ovanstående screenshot är från 2011 och sedan dess har Lasse Svens utsetts till VD för stiftelsen Åbo Akademi. Det skedde år 2014 och vi vill betona att Åbo Akademi är en akademi på riktigt och inte en låtsasakademi som Manuel Knights andra bolag, Manuel Knight Academy, vilket bara är ännu ett av hans bluffprojekt. MKA sköts av Camilla Heed och vi tror att det räcker med att vi påpekar det för att alla skall förstå.

Länk till där vi hämtade vår screenshot: http://johtamisvirtaa.fi/esiintyjat.html

@Nordea: Ni har väl inte hjälpt Manuel Knight att gömma undan alla de miljoner han och hans fru Anne Knight f Eriksson under många år har lurat till sig? Eftersom båda dessa personer lider av svårartad och kronisk skatteallergi, så kan man tänka sig att en liten brevlåda långt borta i ett skatteparadis är precis vad de båda anser sig behöva. 

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/