Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 10 april 2016

Karin Mickelbo, säger dig 'Fakturakopia Ver.Nr: N 137AB313660' någonting?

Groundhogs gissar att Karin Mickelbo inte på rak arm har en aning om vad det är för en fakturakopia vi pratar om. Groundhogs gissar att många heller inte vet vem Karin Mickelbo är. Groundhogs kan berätta att Karin Mickelbo finns inom Göteborgsregionens särskoleverksamhet.

Visserligen har Groundhogs ett mycket stort intresse för pedagogik, men det kanske ändå inte är helt glasklart hur vi finner något gemensamt mellan en fakturakopia, en särskolekontaktperson och den här bloggens syfte? Eller är det här alldeles för genomskinligt? För det är väl solklart att den gemensamma nämnaren stavas MANUEL KNIGHT -bedragaren som lyckats få kommuner att tro att han har något annat att erbjuda dem än clowneri, lögner och Sinkfield & Co:s bankgironummer.

Den 13 augusti 2013 hölls i Göteborg ett ”seminarium” med Manuel Knight och beställaren av Manuel Knights tjänster var Karin Mickelbo. Vi har i mer än ett par veckor väntat på besked från henne vad det där seminariet med Manuel Knight handlade om. Vad kunde en bedragare som Manuel Knight ha att erbjuda tjänstemän i SDF Västra Göteborg? Han är ju varken utbildad psykolog eller en f d elitsoldat i US Special Forces och inte heller har han varit och krigat i Grenada, Panama eller i Irak, så vad hade han på seminariet att göra? Mer än att clowna omkring och charma den huvudsakligen kvinnliga gruppen, förstås.
Vi skrev direkt till Karin Mickelbo och frågade henne. Så här:

<Hej, Karin!

Vi är en grupp som tittar litet närmare på bl a Göteborgs kommuns användning av externa föreläsare, kanske mest då i rena utbildningssammanhang.
Under vår genomgång fann vi att du år 2013 beställde (direktupphandlade?) Manuel Knight att 2013-08-13 hålla ett seminarium.

Minns du på rak arm vad själva syftet med seminariet var? Hade du/ni någon specifik frågeställning där valet av just Manuel Knight blev det självklara valet, eller hade ni fler personer till att föreläsa och minns du i så fall namnen på dessa?
[..]
Stort tack på förhand!

//G>

Men det kom inget svar. Kanske Karin Mickelbo insåg att de där 56 375 kronor som kalaset kostade inte hade minsta lilla pedagogiska värde? (Klicka för bättre läsbarhet)

imagebam.com
Men Camilla Heed var väldigt nöjd och spann som en katt. Hon kunde glädja sin husse/arbetsgivare Manuel Knight med beskedet om att de hade lurat ännu en av Sveriges alla upphandlare med attesteringsrätt. Den här gången hette hon Karin Mickelbo.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/