Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 30 april 2016

Månadsöversikt April 2016

Första inlägget i månaden dvs 1 April visade Manuel Knight ljuga friskt i SVT för flera kända svenska mediaprofiler. Programmet hette Sommarpratarna på SVT och någon hade lagt upp programmet på Internet och vi länkade till det. Det är förbluffande hur han kunde sitta och bedra dessa mediapersonligheter och se dem i ögonen.

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/petra-mede-carina-rydberg-stefan-holm.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/nej-petra-mede-det-var-inte-sa-att-vi.html

Manuel Knight gillar att driva med svärmor när han står på scen, något vi på Groundhogs tycker är fult, men vi ställde istället frågan varför han inte pratat någonsin om sin dåvarande svärfar Adama Diarra. En ung man från Elfenbenskusten som svärmor Kristina Eriksson hade gift sig med och som slog henne. Efter att de hade skilt sig sparkade den unga mannen ihjäl en annan kvinna inför deras gemensamma 5-åriga barn. Manuel Knight som varumärke är bara yta och ingen sanning, framgångsfilosofin får väl punktering om han skulle prata om sin tidigare svärfar kvinnomisshandlaren och mördaren!

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/att-elakt-skamta-om-sin-svarmor.html

Nordeaaffären som satte hela Sverige och resten av världen i gungning när det visade sig att de hjälpte folk att överföra pengar till fifflande skattesmitarparadis. Manuel Knight som pissat över hela Sverige har såklart även lyckats urinera lite på Nordea då han föreläst för dem. Kanske han och hans giriga fru Anne Knight fick tips och gömma pengar i skatteparadis...fast såklart det vet vi att Anne Knight redan vet hur man gör.

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/nordea-manuel-knight-sant.html

Johan Svelander en svensk föredetta MUST-officer har varit anställd på Manuel Knight Academy, vi ställde oss frågande hur en utbildad militär inte kunde genomskåda en bedragare som Manuel Knight men även hur Försvarsmakten hade hyrt in honom som föreläsare för Markstridskrafterna. Hur illa ställt är det egentligen med Sveriges försvar när de så lätt låter sig luras av en så lättavslöjad militär bedragare som Manuel Knight?

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/johan-svelander-det-ar-en-must-officer.html

Camilla Heed, ansvarig för fakturor och backoffice på på Manuel Knight Academy, säljer sin chef till kommuner och statliga verk som skattebetalarna får betala. Uppgifterna har såklart varit bedrägliga om hans meriter eller det så kallade muntliga CV som Manuel Knight har kört med sedan han kom till Sverige. Vi kunde även avslöja att hon är medveten om att Manuel Knight är en bedragare men ändå fortsätter hon att agera promotor åt honom. Vi har också kunnat avslöja att hon aktivt sprider uppgifter för att skapa missaktning emot en av våra uppgiftslämnare samt att hon bedriver damage control åt sin husse Manuel Knight genom att misskreditera vårt arbete.

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/camilla-heed-du-som-aktivt-arbetar-med.html

Groundhogs hade ett redaktionsmöte och vi beslutade nu när semestertider kommer att minska ned på arbetsbördan en aning. Inte på grund av hot eller brist på material att skriva om utan på grund av att redaktionen har redan bevisat att Manuel Knight har ljugit om precis allt om sin bakgrund, han är inte föredetta US Special Forces eller utbildad psykolog. Gammelmedias kvarnar mal långsamt och vi har gjort praktiskt taget ett öppet gräv så allmänheten har fått god insyn i hur slösaktiga kommuner och landsting varit med skattepengar, men inte bara dem utan även Polisen, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket och så vidare som alla hyrt in bedragaren Manuel Knight. Vår approach till grävet har tagit en ny riktning men vi har fokus kvar. Vi är övertygade om att när väl vanlig svensk media lyfter handsken eller stenen som vi redan visat upp för hela världen så kommer Manuel och Anne Knights låtsasimperium byggt på bedrägerier att kollapsa.

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/paret-anne-och-manuel-knights-litterara.html

Slutligen, avslöjade vi att Manuel Knight fortsätter att ljuga om att vara utbildad psykolog och före detta US Special Forces. Företaget Kontentan som säljer "framgångsmedia" har nu börjat sälja Manuel Knight och i en 23 minuter lång ljudfil ljuger han återigen Kontentans stackars kunder fulla. Trots att Manuel Knight lovat Michael (Mike) Czarnecki, en äkta US Special Forces, i januari att han slutat ljuga om sin bakgrund. En patologisk lögnmaskin som Manuel Knight kan helt enkelt inte sluta ljuga!

http://manuelknight.blogspot.com/2016/04/den-6-januari-2016-lovade-manuel-knight.html

==============================================

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/