Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 19 december 2015

Athenas talarförmedling är verksam i både Sverige och Norge. Både Athenas och fru Anne Knight lever på en person de vet om är en bedragare, nämligen Manuel Knight.

Äntligen har vi i Groundhogs lyckats få Athenas att helt radera sina påståenden om att Manuel Knight skulle vara utbildad psykolog och som elitsoldat inom Special Forces ha deltagit i olika krig. Athenas är alltså mycket väl medvetna om att Manuel Knight ljugit för dem, men man vill ändå inte slänga ut bedragaren. Det vill inte frun Anne heller, utan hon fortsätter att deltaga i det bedrägeri hon själv producerat och fortfarande dirigerar.


Den 30 november publicerade vi en artikel där vi jämförde Athenas.no med Athenas.se Vi visade att det såg ut som om det fanns två olika Manuel Knight. Länk till den artikeln:
http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-norge-en-egen-manuel-knight-kan-det.html

Av nedanstående bildmaterial så framgår hur Athenas nu än en gång ändrat sin presentation av denne låtsaspsykolog/låtsaselitsoldat. Man har gjort det när man insett att Groundhogs har varit betydligt mer ärliga än vad deras egen adept, Manuel Knight, har varit. För flera månader sedan tog vi kontakt med dem och informerade om Manuel Knights lögner, men man ville inte lyssna då. Nu kommer man smygande med ännu en version av denne skojare. Vi har sagt det förr: Athenas ompaketerar en produkt de vet om är rutten, istället för att kasta ut den ur sitt sortiment. Anne Knight behåller Manuel Knight, en totalt oärlig människa och hon gör det för att hon utnyttjar honom och hans lögner. Det gör dem till ett bedragarpar.

Athenas Norge presenterade honom följande vis den 29 augusti 2015:
imagebam.com

Men nu, idag 19 december  2015 ser det ut såhär:
imagebam.com

I Sverige presenterade Athenas honom 6 augusti såhär:
imagebam.com

Idag 19 december 2015 ser det helt annorlunda ut på Athenas Sverige:
imagebam.com

Klicka på bilderna för bättre läsbarhet.