Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 31 december 2015

Ett nytt år väntar -fler avslöjanden väntas. Men först en tillbakablick om vad vi gjort under 2015

Först vill vi önska alla ett Gott Nytt År, ett år där vi som driver Manuel Knight News tror att Manuel Knight är Sveriges just nu största aktivt verkande bedragare. I det här inlägget vill vi presentera några av de inlägg vi skrivit och som tveklöst avslöjar Manuel Knight. Varumärket Manuel Knight vilar på blå dunster som illusionisten lyckats få kommuner och företag att betala miljoner för. Låt oss gemensamt se till att 2016 blir hans sista aktiva år som bedragare.


Vårt första inlägg hette En Amerikansk bedragare har Sverige som bas!

Därefter kom vi med bevis för det stora bedrägeriet i mångmiljonklassen var byggt på lånta fjädrar och fåniga lögner.

Oemotsägliga bevis på att Manuel Knight har bedragit folk i olika länder genom att uppträda med falska titlar

Lögnerna om det militära och i synnerhet Special Forces.
Det viktigaste avslöjandet var de totalt avslöjande bevisen vi fick ut från amerikanska register över försvarspersonal, en kopia på Manuel Knights registerkort rörande vad han gjort inom det militära, en så kallad DD Form 214. Det visade sig att han aldrig tillhört Special Forces, utan varit en radiooperatör inom tredje pansardivisionen stationerad i Tyskland och han har inga erfarenheter av något som helst krig:

Senare följde vi upp med en artikel som visar från Manuel Knights egna bilder både hur han försökt dölja sin egentliga militära bakgrund, men också avslöjande en del spännande detaljer:

Manuel von Münchhausen som vi stundtals litet syrligt kallar honom, har inga gränser i sina lögner, utan han ljuger hej vilt. I ett inlägg avslöjade vi hur han totalt saknar kunskap om rådande hierarkiska strukturer om det militära, samt att han uppenbart lever i en fantasivärld där han låter självaste Colin Powell komma och personligen ge order till menige Manuel (= Private Knight) och be om hjälp med att spränga en bro:

Manuel Knight använde fel challenge coin i Sveriges Radios program Morgonpasset. Detta mynt skulle visa att han tillhört Special Forces, men vi kunde avslöja att det var ifrån fel enhet:


Lagvidrigt användande av titeln psykolog.
Det näst viktigaste avslöjandet var det faktum att vi redan i augusti, med hjälp av register hos Socialstyrelsen, kunde konstatera att Manuel Knight inte hade rätt att kalla sig psykolog. Socialstyrelsen förbjuder honom uttryckligen att använda den skyddade yrkestiteln psykolog i sin verksamhet och i sitt yrke [som talare m m]:

Extra intressant blev det när vi i ett inlägg kunde visa på att Manuel Knight verkade bedriva terapi på en krigsskadad f d barnsoldat:

Manuel Knight Academy reagerade så småningom på våra avslöjanden när det visade sig att deras hemsida var en av de bästa källorna när det gällde att avslöja bedrägerierna som Manuel Knight ägnade sig åt. Efter att vi postat nedanstående inlägg, raderade Manuel Knight Academy alla för dem graverande artiklar från sitt arkiv:


Kommuner och skattepengar.
I flera artiklar har vi kunnat visa på fiffel i kommuner när det gäller hur Manuel Knight hyrts in som talare.

Östersund har vi fokuserat lite extra på då de agerat aktivt i bedrägeriet och dessutom försökt dölja spåren:






Men Östersund är inte den enda kommunen som varit intressant, både Nässjö och Växjö har fått ”oväntat besök” av oss grävlingar:


Därefter gick vi ut med en allmän varning till samtliga svenska kommuner och landsting:


Ett av det för nationen Sverige mest pinsamma avslöjandena var att Manuel Knight lyckats att okontrollerad ta sig in hos utbildningsdetaljen för Försvarsmakten och hållit ”föreläsning” för Marksstridskrafterna i Skövde:


Varumärket Manuel Knight och den Knight-Erikssonska klanen.
I flera inlägg har också folket i Manuel Knights närmaste krets granskats eftersom han ofta använder dem i sina framträdanden. Nedanstående inlägg innehåller avslöjanden om den för narkotikabrott dömda sonen, tillika styrelseledamoten Jeremy Knight. Vidare har vi granskat vilken roll Anne Knight spelat i byggandet av varumärket Manuel Knight och urkälla för avslöjandet av att han är en stor lögnare. Men även Katarina Eriksson, storasyster till Anne Knight och därmed svägerska till Manuel Knight, avslöjades som den som vitt och brett spridit uppgifter om honom och hon var personen som satte oss på spåret gällande vilken storsvindlare vi har att göra med.





Talarförmedlingar.
Vi har även under det gångna året granskat svenska talarförmedlingar och då i huvudsak Athenas (både svenska och norska) och hur de justerat sina presentationer av Manuel Knight allteftersom vi på Manuel Knight News presenterat oemotsägliga bevis på hans lögner om utbildningar och militära erfarenheter.


En sak kan vi lova både våra läsare och Manuel Knight (han och hans krets tillhör för övrigt våra mest hängivna läsare) och det är att vårt granskande arbete kommer att fortgå, så tveka inte utan fortsätt gärna att skicka in tips till oss även under 2016, tack!

GOTT NYTT ÅR!