Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 11 december 2015

Luciauppvaktning hos familjen Manuel Knight? Tror inte det. Ingen från Groundhogs vill besöka Göteborg för att sprida upplysning. Sånt där sköter vi per Internet..

Det är en hel del festligheter nu i december. Igår Nobel-festligheterna, på söndag Lucia och sedan blir det Jul och den s k dopparedagen. Hos familjen Knight på Golfbanevägen 50 i Hovås blir nog den stora dopparedagen istället den stora depparedagen...


Vi fann ingen i vår grupp som skulle kunna tänka sig att på söndag morgon komma med kaffe och bullar och knacka på familjen Knights dörr. (Att tidigt på morgonen den 13 december besöka folk, är en egenartad svensk tradition med rötter i Sicilien och sker för att hylla helgonet Sankta Lucia.)

Den gemensamma uppfattningen var att vi har spridit ljus över familjen Knights olika fiffel och bedrägerier, så det behövs inget extra ”hemma hos”, utan vi kommer att fortsätta med att informera allmänheten och myndigheter via denna vår blogg.

Kanske lika bra att våra läsare ställer in sig på att det under de kommande högtiderna eventuellt blir litet uppehåll i vår rapportering, men helt tysta kommer vi inte att vara. Kring t ex den Knight-Erikssonska klanen finns det ännu massor att skriva om. Vårt huvudintresse har av naturliga skäl varit bedragaren Manuel Knight, men som ni alla har sett, så har vi också lyft fram andra delar av familjen Knight-Eriksson. Inom kort kommer vi att ge plats för ett förtydligande porträtt av lilla frun Anne och inte heller stora Syster Katarina kommer att bli lottlös. Det blir alltså hårda klappar nu till Julen 2015. Tomten har sin lista som han följer.

Kammarrätten i Sundsvall har lovat oss julklappen i form av beslut angående Östersunds kommuns försök till sekretessande av sina Manuel Knight-mail, d v s att vi kommer att få beslutet innan jul. Här länk till vad vi har skrivit i det ärendet: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/ostersunds-kommun-valdfor-sig-pa.html


En sak gäller för oss i gruppen: Att visa på att ingen skall kunna leva på att ljuga och plundra kommuner på skattebetalares pengar!