Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 1 december 2015

Manuel Knight Academy i Hovås -är det själva bedrägeriets högborg?



På senare tid har vi sett hur Sveriges olika talarförmedlare som fortfarande har Manuel Knight på sin talarlista, på olika vis har försökt att åstadkomma maximal skademinimering. Detta har skett genom att man ändrat i hur man presenterar denne skojare. Själva orsaken till redigeringen beror givetvis i huvudsak på vår granskning av ärendet Manuel Knight och på att vi har kunnat presentera ovedersägliga bevis för att Manuel Knight är en simpel bedragare. Många talarförmedlare har alltså blivit försiktigare med att påstå att Manuel Knight har krigserfarenheter. Men inte hos Manuel Knight Academy -där är det 'business as usual'.

Än idag presenteras det på MKA att han är en veteran med erfarenheter från första Gulfkriget, det så kallade Desert Storm. Vi vet idag utifrån Manuel Knights militära registerkort i USA, att följande påstående från MKA är falskt:

”Då lovade jag mig själv att inte bli kvar i ghettot. Jag tog värvning i den amerikanska armén och ingick så småningom i operation ”Desert Storm” i Irak där jag, under extrema förhållanden, lärde mig värdet och innebörden av laganda och effektivt ledarskap!”

Såhär såg det såg ut 30 November 2015, klicka på bilden för bättre läsbarhet.
imagebam.com


Men vi vet att han aldrig deltog i Desert Storm vilket vi visat på från Manuel Knights 'DD Form 214', amerikanska försvarets registerkort som i detalj förs över alla soldater vad gäller utbildningar, stationering med mera. Han var inte i Irak och han var heller aldrig någon medlem i Special Forces.

Se vårt inlägg om Manuel Knights militära bedrägeri här:

Googlar man 'Manuel Knight Academy' så dyker det upp omedelbart i samband med direktlänken till 'Manuel Knight Academy', en träff som visar på ett mediaarkiv där följande bedrägerier är väl synliga på hemsidan:

"Han är före detta elitsoldat i amerikanska Special Forces och har deltagit i tre krig. Han har sett vänner gå under och har själv blivit skjuten."

"Affärsman, psykolog och föreläsare som i sitt Sommarprogram pratar om varför kultur är likt majs."

"Uppvuxen i slumområden i Atlanta, USA. Tidigare elitsoldat under tio år i amerikanska Special Forces. Deltagit i tre krig och varit krigsfånge i Irak."

Såhär såg det ut 30 November 2015, klicka på bilden för bättre läsbarhet.

imagebam.com

Länk:

Utöver detta som står tydligt på MKA:s hemsida, så finner man vid googling även olika artiklar, tv-program och mycket annat som hänvisar till allt bedrägeri Manuel Knight sysslar med! Hur tänker han -och hur tänker MKA, hans egna bolag? Varför i hela friden låter Manuel Knight alla lögner ligga lätt åtkomliga på MKA:s hemsida? Där kan man t ex hitta Aftonbladet-journalisten Erik Olkiewicz' sliskiga och totalt okritiska artikel om Manuel Knights påståenden om att vara f d elitsoldat i Special Forces, ha varit krigsfånge, fått fina medaljer med mera av rent ljug.

MKA försöker hålla en nedtonad fasad utåt, men bedriver oblygt en falsk marknadsföring genom i huvudsak de lögner Manuel Knight och Anne Knight bombarderat svensk okritisk media med under decennier. MKA:s arkiv kan sägas vara den bästa källan för att spåra upp alla de bedrägerier som Manuel Knight håller på med. Här kan man finna artiklar och annan media som till och med säger emot varandra. Ja, så kan det gå när man ogenerat ljuger om allt och till alla. Det är t ex i Erik Olkiewicz' Aftonbladet-artikel (2011) man finner den barnsliga lögnen om att Manuel Knight skulle ha varit karatevärldsmästare! Ännu en lögn från den patetiske storljugarens stora käft!

Utåt har allt närmast anorektiskt bantats ned till att Manuel Knight är en Gulfkrigsveteran, men medvetenheten att alla googlar idag döljer egentligen inte det fullständiga bedrägeriet. Det är förbluffande att Manuel Knight Academy själva är den bästa källan för att bevisa de motsägelsefulla påståendena i de olika artiklarna och det bedrägeri som pågått i så många år, serveras oss så enkelt. Manuel Knight Academy bjuder ut alla lögner som på ett silverfat för oss granskare. Vi tackar!

Synd att många av dem som är satta att förvalta våra svenska skattepengar inte är det minsta kritiska, utan tycker att det är spännande att få boka någon de tror är en livs levande elitsoldat, men som i själva verket är en lögnare på elitnivå, om man nu kan tala om elit i sådana sorgliga sammanhang. Man skulle kunna skratta åt eländet, men glöm inte en sak:

Det är i slutändan vi alla som dyrt får betala för Manuel Knights hänsynslösa blåsning av landet Sverige!