Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 12 december 2015

Vilka av cheferna i Mölndals Stad leker i sandlådan med Manuel Knight?

Frågan ser vid förstone naturligtvis befängd ut, men det finns som oftast goda grunder för att ställa frågor. Inte minst när det handlar om Manuel Knight, mannen som år efter år turnerar och mjölkar kommuner på skattebetalarnas pengar.

På morgonen blev tjänstgörande redaktionschef kontaktad av en person som vet att vi här på Groundhogs Inc är intresserade av information rörande kopplingen mellan Mölndals Stad och Manuel Knight. Vederbörande hade hittat en artikel i en av sina lokaltidningar, Göteborgs-Posten och hade reagerat över vad som tycktes vara ett slöseri med skattemedel. Helt rätt av vederbörande att direkt ta kontakt med oss på redaktionen -bra där! Här nedan länk till artikeln:


Att vi är intresserade av hur cheferna på Mölndals Stad använder kommunens pengar, det beror på att vi i höstas blev tipsade om att chefer för Mölndal förra året hade köpt in Manuel Knight som föreläsare. Vi grävde och fann uppgifter som tydde på att detta var sant. I april 2014 satt cheferna bänkade och lyssnade på vad de då trodde var en ”f d elitsoldat i Special Forces och idag utbildad psykolog”, men som nu visat sig vara en av Sveriges genom tiderna värste bedragare. Man kan säga att cheferna blev lurade. Man kan säga att skattebetalarna i Mölndal har dubbel anledning att vara upprörda: Okritiskt göds Manuel Knights bankkonto och slutanvändningen av kommunens datorer bråkar man om. I en sandlåda i Mölndal.

Groundhogs ställer sig frågan om vad Mölndals kommunrevisorer säger om ovanstående. Är det inte dags att ställa cheferna frågan om hur de implementerat dravlet de fick höra från Manuel Knight? Är cheferna idag mer högpresterande än de var innan de mötte Manuel Knight? Blev det något nettoresultat av Manuel Knights ”teambuilding”?


På en facebook-bild vi hittat, ser det ut som om en av Mölndals Stads kvinnliga chefer helst vill fly fältet. Hon hålls tillbaka av en fräckt flinande Manuel Knight. Vi anser att hon som kvinna har all anledning att försöka ta sig ur Manuel Knights grepp innan det är alldeles för sent. Det rådet bör ses som ett generellt råd till alla kvinnor -och till alla kommuner..