Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 27 januari 2016

Hills Golf Club i Mölndal har ännu inte bestämt sig för vilken dag man skall våga ställa Manuel Knight på scen. Vi utgår från att de är så kloka så att detta aldrig kommer att ske!

Precis vid nyår skickade vi ett brev till Hills Golf Club som i sitt programblad för våren hade räknat upp vilka intressanta föreläsare man planerade att låta klubbens medlemmar få möta. En av dessa skulle alltså vara den amerikanske militärbedragaren tillika falske psykologen Manuel Knight. Ett omdömeslöst val, vilket vi ville hjälpa dem att förstå.

Här nedan klistrar vi in vad vi skrev till ledningen för Hills Golf Club, men det kom aldrig något svar. En av våra externa grävare hade också sett klubbens program och slog därför larm till oss. Det ena gav det andra, så vi beslöt att nu publicera brevet och därmed också länken till vårprogrammet, så kan alla ta del av hur tokigt det kan bli när en golfklubb inte förstår att vårda sitt varumärke.

Så här skrev vi:

<Hej!

Vi är en grupp som under några månader hållit på med att granska Manuel Knight och vi har kunnat konstatera att personen ifråga bluffar om utbildningar, militära erfarenheter resp militära utmärkelser.
På en blogg benämnd Manuel Knight News har vi publicerat mer än 50 artiklar om denne bedragares framfart i Sverige och utomlands och vi har med 100%-ig säkerhet slagit fast att hans uppgifter om t ex erfarenheter från Desert Storm bara är fantasier. Här länk till bloggen: manuelknight.blogspot.se

På er hemsida skriver ni:

<Senare under våren – MANUEL KNIGHT

Senare under våren (datum ej fastställt) så är det dags för en av Europas mest efterfrågade talare inom ämnet motivation och prestation, Manuel Knight. Efter att ha växt upp i ett amerikanskt Ghetto tog Manuel värvning i den amerikanska armén och ingick så småningom i operation ”Desert Storm” i Irak där han, under extrema förhållanden, lärde sig värdet och innebörden av laganda och effektivt ledarskap! Manuel har bl.a mottagit ”Stora Talarpriset”, sommarpratat i Sveriges Radio och deltagit i diverse TV-program.>


Tyvärr stämmer alltså inte det som ni skriver och här en länk som visar hans registerkort från US Army och att han ljuger om att ha varit Special Forces: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Det kanske är tur för er att ni ännu inte fastställt något datum för honom att uppträda, för då har ni ju chans att avstyra hela den föreläsningen. Mannen har lurat er, men ni är tyvärr inte de enda han lurat vilket framgår av artiklar vi har publicerat på vår blogg.

Att vi uppträder under anonymitet beror alltså på att vårt arbete inte uppskattas av honom och eftersom han gärna beskriver sig som ”en dödsmaskin”, så finns det anledning för oss att vara försiktiga. Dock går precis allt vi påstår om honom att verifiera och vi har t ex fått Sveriges Radio att gå in och ändra i hur de presenterar Manuel Knight när det gäller honom som Sommar-prataren 2008; man strök titeln ”psykolog” för han har aldrig någonsin läst ett enda poäng psykologi. Länk här om vad Socialstyrelsen skriver om honom: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Hör gärna av er om ni önskar mer information. Vi lovar att svara och vara er behjälpliga.

Gott Nytt År!
-och låt oss hoppas det blir ett bedragarfritt sådant.

//G>

Vi avslutade vårt brev med en förhoppning. Nå, det blev inte ett bedragarfritt 2016, för redan den 7 januari hade bedragaren föreläsning för skolfolk från Svedala kommun. Trist.

Trist också om inte Hills Golf Club förstår hur mycket bättre det kommer att se ut om man nu i tid avbokar Manuel Knight med hänvisning till att han ljugit om sin bakgrund.

@Hills Golf Club: Se vår artikel här som en fingervisning i all välmening om i vilken riktning ni nu bör gå. Manuel Knight är ett sänke för er.