Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 5 januari 2016

Insåg inte Manuel Knight det oansvariga att dra in sina barn i bedrägeriverksamheten? Det är han som gjort dem till offentliga personer. Det är han, en usel far, som under alla år ljugit för dem. Undra på att en av dem är dömd för knark och den andra ”revolterar” med att bli feminist...

I olika intervjuer framkommer att Manuel Knight haft en frånvarande far och det kan finnas olika orsaker till det, men vi har dragit slutsatsen att det där har påverkat honom väldigt mycket. Vi säger inte att en mer närvarande pappa kunde förhindrat att Manuel Knight kom till att bli en av Sveriges genom tiderna värste bedragare, men vi tror att en mer närvarande far hade varit bra för Manuel.


Man skall inte ljuga. Man skall absolut inte ljuga för sina barn. Man skall inte ljuga för myndigheter heller. Manuel Knight har inte gjort mycket annat under sitt liv än att ljuga och vi ställer oss undrande till hur detta ljugande kan ha påverkat hans barn. Ett par av dem har nu tack vare vår blogg kunnat få reda på att deras far är en bluff rakt igenom och att amerikanska skatteverket IRS och andra amerikanska ”officials” är intresserade av att få prata med honom. Barnen vi tänker på borde också kunna ställa sin mamma Anne till svars för att hon under alla år har känt till allt som pappa Manuel ljugit om, men inte stoppat honom eftersom han och hans lögner varit förutsättningen för deras gemensamma liv i lyx och överflöd.

Vi har vid vår granskning redan tittat närmare på sonen Jeremy Knight (f 1994) och hans knarkande och i inlägget publicerat 7 december presenterade vi honom. 

Dottern Jennifer Knight (f 1996) lär ha fått sitt namn efter Jennifer Brown, en göteborgsbaserad artist som pappa Manuel under en period var extremt intresserad av. Det visar att Manuel Knight inte bara är intresserad av svarta män som t ex Colin Powell, utan också av svarta kvinnor. Vi har via Linkedin snappat upp att Jennifer K sägs vara PR-ansvarig för faniljebolaget Manuel Knight Academy. Vi har också fångat upp info om att hon fiskar litet i nätet efter uppgifter som där publiceras om pappa Manuel och vi är därför helt säkra på att Jennifer nu vet om att han är en bedragare. Hur känner sig en dotter när hon inser att hennes mamma har undanhållit Sanningen från henne? Hur ser hon på sin far som hon nu vet om att för alltid ha smutsat hennes efternamn Knight? Det kan inte vara trevligt att i framtiden ideligen få frågan om det är så att hon är dotter till bedragaren Manuel Knight, för så kommer det förstås att bli.

Vi skrev att Jennifer blev feminist. Det blev hon redan innan hon fick reda på att pappan är en bluff. På sitt Insta har hon en slogan ”Shine Bright Like A Vagina” omgivet av ett par Venus-symboler. Man hittar den under JENNIFERANNEKNIGHT. Vi undrar över hur Jennifer skall kunna bedriva PR åt ett bolag som alltigenom vilar på lögner. Hur klarar en 19-årig kvinna i nuvarande belägenhet det uppdraget? Vårt första tips till henne är att avhända sig uppdraget som PR-konsult och det för att asap frikoppla sig från den sjunkande skutan MKA. Nästa tips är att inte följa med mamma och pappa om det är så att de planerar att lämna Sverige innan utredningar här drar igång och de riskerar åtal för de mångåriga och systematiska bedrägerierna. Vårt avslutande tips är att hon tar kontakt med oss och hjälper oss att få stopp på den här långvariga bedrägerikarusellen där både hennes mamma och pappa är subjekten medan barnen blivit objekt; närmast som staffage för att bygga bilden av en framgångsfamilj. Bara yta, inget djup.

@Jennifer Knight: Vill du rädda ditt varumärke så ta dig en allvarlig funderare på vårt erbjudande. Som du nu har märkt så finns det ingenting en PR-konsult i nuläget kan göra för att dölja det som vi grävt fram om Mamma och Pappa och få det raderat. Det vi hittills avslöjat ligger nu på nätet och vi har vidtagit åtgärder så det aldrig försvinner så länge Internet existerar i nuvarande form. Du kan tycka att vi är hemska och okänsliga som har avslöjat allt om Pappas militära bluffande, men glöm inte att om han hållit sig till sanningen, så hade inte ditt namn varit draget i smutsen. Tag ett snack med Mamma och Pappa och fundera på vårt erbjudande. Vi är inte farliga. Det enda vi sliter i stycken det är lögner...