Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 16 januari 2016

Vad har infanteristen Ryan Berk och grävargruppen Groundhogs gemensamt? Jo, de har båda och var för sig, avslöjat en militär bedragare, en 'military imposter'

Hur hänger nu det där ihop? Ryan Berk är på ett köpcenter i Langhorne, PA i USA och får där syn på en man klädd i uniform och avslöjar honom som en militär bedragare, en posör. Vi, i den ödmjuka grävargruppen Groundhogs, fick vittring på en amerikansk posör som opererar i bl a Sverige. Hans namn är Manuel Knight. Vi avslöjade honom. Nu vill vi att han skall be folket om ursäkt.

Kolla in det här YouTube-klippet på 3:25  

Det lades upp i november 2014 och har visats nästan 5 miljoner gånger.

Ryan Berk blir inbjuden till TV-programmet FOX Friends och får där berätta om hur det gick till i köpcentret. Posören hade tydligen utnyttjat uniformen för att få rabatt på varorna han köpte. Länk här (4:21):  



Manuel Knight spelar i en helt annan liga: posören Manuel Knight och som nu bor i en 600 m² stor villa i Hovås, Göteborg -han har under decennier hunnit lura till sig miljoner från företag, organisationer och kommuner, genom att ljuga om sin militära bakgrund och att påstå sig vara utbildad psykolog. Han leder klanen Knight-Eriksson och det är dags att han offentligt gör avbön. Det kanske inte kommer att rädda honom från rättsliga efterspel, men som klanledare är det han som måste våga träda fram. Vi tror att han tyvärr är alltför feg. Stor käft, inget samvete -det är Manuel Knight det.