Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 13 januari 2016

Manuel Knight är inte ensam om att avslöjas som militär bedragare. I USA skulle man nästan kunna beskriva det som en folksport att identifiera 'stolen valor'-individer

Vi har i en artikel häromdagen länkat till hur Pentagon ser på oskicket att ljuga om militära meriter, något som Manuel Knight ägnat sig åt under mer än två decennier. Dessutom har under mer än tio år hela hans inkomstbringande verksamhet som föreläsare baserats på lögner om Special Forces, fina utmärkelser/medaljer och att hos irakierna varit POW. Här fortsätter vi med ett par fräscha länkar.

Den som har 23 min och 15 sek att spendera och som är road av litet YouTube-klipp där militära bedragare avslöjas, rekommenderas att titta på det här: Top 5 Confrontations: Stolen Valor #2 


Den som har SEK 249:- att spendera och vill läsa om hur ”kollegor” till Manuel Knight har betett sig rekommenderas att köpa denna bok:

Mer än 600 sidor spännande läsning om folk som likt Manuel Knight helt byggt upp sina liv på att fabricera deltagande i krig etc. Men ingen av dessa har tjänat så många miljoner dollar på sina bedrägerier som Manuel Knight! Han är sannerligen outstanding i sitt osmakliga parasiterande.