Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 1 januari 2016

Manuel Knights svåger Peter Eriksson, storebror till Anne Knight, förödmjukar sig på socialkontor i Fagersta medan de båda fifflarna i Hovås glassar i 600 m² och i streetsmarta lyxbilar. Sånt kan väcka både avund och vrede hos en fattig bror.

För det är klart att det måste kännas för familjen Erikssons svarta får, mellanbarnet Peter (född 1966), när lillasystern Anne vältrar sig i lyx medan han sitter på soc och tigger pengar till tågbiljetter, mat och medicin -och får blankt nej, förstås..

Att det blir nej för Peter beror till stor del på att man sedan decennier väl känner till honom. Peter Eriksson är en arbetsskygg snickare som i princip inte jobbat sedan 1991och hans aggressivitet gör att när han nån gång får ett påhugg, han omgående kommer i konflikt med platschefer och förmän och ombeds därför lämna arbetsplatsen. Han har tyvärr samma svårkontrollerade impulsivitet och aggressivitet som även svåger Manuel uppvisar. Farligt folk såna där med 'blind rage'. Att vi besitter initierad kunskap om Peter E får vi bl a tacka hans skvallriga storasyster Katarina E för. Hon, tillsammans med dokument vi lyckats få ut från socialtjänsten och de domslut vi tagit del av, har bidragit till att vi anser oss kunna karakterisera honom som vi gör ovan. Vidare har vi fått info om att han misshandlat inte bara tidigare flickvän, utan också sin mor Kristina E, d v s den kvinna som är Manuel Knights svärmor och som denne offentligt under sina föreläsningar gör sig lustig över. Klanen Knight-Eriksson kännetecknas av svårartad empatilöshet och en sällsynt allvarlig form av dysfunktionalitet och hänsynslöshet. I relation till sonen under dennes uppväxt, så agerade mamma Kristina som en 'rejecting mother'. Sånt ger outplånliga spår.

Bilden vi bifogar är ett montage och vi påstår inte att Peter tog vårt nyårstips om att tejpa igen käften på Manuel, för att på det viset få tyst på dennes ljugande, som en uppmaning till just honom, men om Peter hade hämtat gaffatejpen ur sin verktygslåda, så är vi säkra på att även lillasyster Anne hade fått sig ett par varv av den. Peter tål inte lillasysterns högljudda självgodhet och det gör inte storasyster Katarina heller. Tung familj. Det sägs att Lars Norén fick tips om klanen Knight-Eriksson och att han började bearbeta det blytunga materialet för att det kanske kunna bli till en pjäs, men att han drabbades av tyngden och allt det galna och svarta inom klanen, så till och med Norén gav upp. Det sägs så.

imagebam.com