Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 22 januari 2016

Rasister kan man finna där man kanske minst anar det. Manuel Knights svärmor och som han ofta skämtar om, har uttalat sig grovt kränkande om honom. Vet han om det?

Hursomhelst så vet vi inom grävargruppen en hel del om det. Det är mycket skvaller som kommer in till oss om klanen Knight-Eriksson och ett par källor har efter kontroll visat sig vara synnerligen tillförlitliga och initierade, så därför vågar vi gå ut med nedanstående berättelse.
När svärmor Kristina Erikssons yngsta dotter Anne (numera fru Knight) till Sverige hade tagit hit Manuel Knight från Tyskland och mamma Kristina insåg att han var en mycket svart man, så kan vi förstå om hon kanske gjorde stora ögon. Manuel Knight har gett en version av hur det första mötet skulle ha gått till, men det där är bara ännu en lögnhistoria från mannen med svart bälte i ljugeri. Vi har i en artikel kritiskt tittat på hur han på ett YouTube-klipp ljuger och här en länk: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/manuel-knight-ljuger-inte-bara-om-det.html
Bakom ryggen på både sin dotter Anne och hennes nyvunne pojkvän Manuel, så valde mor/svärmor Kristina att mellan skål och vägg och då inom en trängre krets, beskriva det som att dottern Anne citat: ”fått tag på en tam neger”.
Vi inom Groundhogs är inte så lätta att chockera, men vi erkänner gärna att det här var magstarkt för oss att få höra och dessutom nu ha fått bekräftat. Att det hos en del människor återfinns fördomar, inskränkthet och bigotteri är inget i sig överraskande, men att just Kristina fäller den typen av kommentarer gör ju att man lyfter på ett ögonbryn. Det dröjde inte mer än 7 år, så hade hon på alldeles egen hand i Afrika fått tag på en ung, svart partner, Adama Diarra. Särskilt tam visade han sig dock inte vara: han slog Kristina sönder och samman och när han tröttnat på henne, så sparkade han några år senare ihjäl Maria Oscarsson, en småbarnsmamma som ursprungligen kom från Gotland.
Klanen Knight-Eriksson tycks oss allt märkligare ju mer information och skvaller vi får till oss, men ingenting överträffar det märkliga samspelet mellan herr och fru Knight. Den 8 januari hade en hyllad film svensk premiär och vi tänker då på den här:http://www.imdb.com/title/tt2884018/
Det är Macbeth som på IMDb får 7.4 poäng. SF-biograferna beskriver hustrun Lady Macbeth som äregirig. Vi håller med.