Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 31 januari 2016

En månad in på det nya året – våra viktigaste inlägg

Vi på Manuel Knight News har arbetat flitigt med ärendet rörande Manuel Knight och hans konstanta lögner rörande att han varit Speciel Forces, utbildad psykolog och en hel del annat. I nedanstående inlägg vill vi fästa uppmärksamhet på de inlägg som vi tycker varit speciellt viktiga.

Varumärket Manuel Knight vilar på blå dunster som illusionisten lyckats få kommuner och företag att betala miljoner för. Det är just det vi fäst vår blick på, men även företag av alla de slag har låtit sig bedras av lånta fjädrar som utbildad psykolog eller hans falska historier att han varit Special Forces. Dessa lögner är det i huvudsak varumärket Manuel Knight och Manuel Knight Academy har byggts upp på, inget annat!

Här nedan kan våra läsare ta del av oemotsägliga bevis på att Manuel Knight har bedragit folk i olika länder genom att uppträda med falska titlar.

Lögnerna om det militära och i synnerhet Special Forces.
Det viktigaste genombrottet var när vi fick ut de totalt avslöjande bevisen från amerikanska register över försvarspersonal, en kopia på Manuel Knights registerkort rörande vad han gjort inom det militära, en så kallad DD Form 214. Det visade sig att han aldrig tillhört Special Forces, utan varit en radiooperatör inom tredje pansardivisionen stationerad i Tyskland och han har inga erfarenheter av något som helst krig:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Senare följde vi upp med en artikel som visar från Manuel Knights egna bilder både hur han försökt dölja sin egentliga militära bakgrund, men också avslöjande en del spännande detaljer:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/varfor-doljer-manuel-knight-detaljer-pa.html

I ett inlägg avslöjade vi hur han totalt saknar kunskap om rådande hierarkiska strukturer om det militära, samt att han uppenbart lever i en fantasivärld där han låter självaste Colin Powell komma och personligen ge order till menige Manuel (= Private Knight) och be om hjälp med att spränga en bro:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/manuel-knight-havdar-att-han-under.html

Han har inte heller någon koll på skyddsvästar inom amerikanska försvaret, något han ofta använt i olika media som ursäkt för att han blivit skjuten så många gånger och överlevt:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/01/vi-har-offentligt-dragit-ner-brallorna.html

Manuel Knight använde fel challenge coin i Sveriges Radios program Morgonpasset. Detta mynt skulle visa att han tillhört Special Forces, men vi kunde avslöja att det var ifrån fel enhet:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/manuel-knight-forsoker-lura-svenska_29.html

Nyligen kunde vi avslöja att han stulit den s k challenge coinen från en äkta svensk amerikansk f d Special Forces:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/01/svensk-akta-amerikansk-special-forces.html


Lagvidrigt användande av titeln psykolog.
Det näst viktigaste avslöjandet var det faktum att vi redan i augusti, med hjälp av register hos Socialstyrelsen, kunde konstatera att Manuel Knight inte hade rätt att kalla sig psykolog. Socialstyrelsen förbjuder honom uttryckligen att använda den skyddade yrkestiteln psykolog i sin verksamhet och i sitt yrke [som talare m m]:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Extra intressant blev det när vi i ett inlägg kunde visa på att Manuel Knight verkade bedriva terapi på en krigsskadad f d barnsoldat:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/manuel-knight-utnyttjar-barnsoldat.html

Manuel Knight Academy reagerade så småningom på våra avslöjanden när det visade sig att deras hemsida var en av de bästa källorna när det gällde att avslöja bedrägerierna som Manuel Knight ägnade sig åt. Efter att vi postat nedanstående inlägg, raderade Manuel Knight Academy alla för dem graverande artiklar från sitt arkiv:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/manuel-knight-academy-i-hovas-ar-det.html

Utöver ovanstående inlägg som klart pekar på det faktum att Manuel Knight är inget annat än en simpel bedragare som lurat både sina kunder och säljare, s k talarförmedlingar har vi postat mängder av inlägg som avslöjat hur slösaktiga kommuner varit och ansvarslösa svensk media och journalister varit i sin källgranskning.  Något vi funnit oacceptabelt.

För fler inlägg om Manuel Knight klicka på länken nedan från nyårsafton:
http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/ett-nytt-ar-vantar-fler-avslojanden.html