Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 18 januari 2016

”Top secret and classified mission!” -låter inte det som ett citat från Manuel Knight?

Nu är det inte just Manuel Knight vi citerar, men vi håller inte för otroligt att det var ungefär så han uttryckte sig till lilla Anne när hon var på besök hos honom i Tyskland och han plötsligt och mitt i natten packade sin militärbag och försvann ut i mörkret.

Packade, förresten? Bagen var väl alltid till hands, för när han blev uppringd [av sin andra, tyska flickvän], var det bara för honom att lyda order. Om den andra flickvännen har vi berättat i ett tidigare inlägg. Se artikeln här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/alla-barn-har-en-far-men-manuel-knights.html

Nej, citatet kommer alltså inte från Manuel Knight, utan från en annan militär posör och som ertappas på en gata i USA. Denne blir filmad, konfronterad och avslöjad och hamnar därefter på YouTube bland andra 'stolen valor'-klipp. Länk här:  


Klippet är på ca 6' och vid 4:50 när posörens märkliga basker kommer på tal, så är det då vi får höra om ”top secret and classified mission”. Vi längtar till den dagen någon på gatan eller i en föreläsningssal konfronterar Manuel Knight med hans lögner medan kameran går och därefter kontaktar oss för att få filmen spridd. Vårt IT-folk tar gärna en sådan uppgift. Vi sprider gärna kunskap och sanning. Det är t ex just därför vi har den här bloggen.

Fotnot:
Posören på filmen erkänner att han hos Starbucks längre ned på gatan brukar få rabatt genom att uppträda som militär. Detta är något som i USA ses som bedrägligt beteende och som parasiterande på andras meriter och liv och det är ett föraktligt agerande och förbjudet.

Hur tror ni US-militärer ser på Manuel Knights långvariga och systematiska bedrägliga beteende? Vi tror han ligger riktigt risigt till om de får tag på honom. Vi har inga som helst moraliska betänkligheter inför att hjälpa till med fakta om honom. Sagt upplysningsvis.