Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 11 januari 2016

Vi vill varna Manuel Knight för att underskatta folk som t ex herrar Doug Sterner och Tom Cottone. Får de eller kollegor till dem tag på honom, så ligger han riktigt risigt till. Det gör han hursomhelst, denne militäre posör!

Vi tänker oss att Manuel Knight med sin familj är på ett av sina nästan årliga besök i USA. De brukar då åka till Atlanta, GA och hälsa på hos tjocka släkten, som man brukar säga. Ponera då att Manuel Knight blir igenkänd av någon av dem som likt Sterner och Cottone letar efter 'military imposters' -då hade inte hans Beretta eller grillkniv räckt långt, för då hade Manuel Knight blivit filmad och upplagd på YouTube när han konfronteras med sitt militära bedrägeri.

Det där med Berettan och grillkniven syftar på en artikel vi publicerade i december. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/manuel-knight-den-nakne-kejsaren-och.html

Herrarna Sterner och Cottone är ett par av dem som vigt sina liv åt att jaga folk som sysslar med 'posing' och 'stolen valor' d v s att posera i uniform eller lögnaktigt hävda specialförbandstillhörighet eller ljuga om att ha fått vissa militära utmärkelser, eller att ha varit POW (Prisoner Of War). Manuel Knight har begått alla dessa grova övertramp och han har gjort det för att tjäna pengar, vilket gör honom till en extremt legitim måltavla för dem som jagar skithögar som just Manuel Knight.

Vi har lovat att lägga upp litet länkar som visar hur otroligt allvarligt man i USA ser på sådana ”scumbags” som Manuel Knight och här nedan lägger vi upp en länk som visserligen kopplar till ett 24 min långt klipp från Pentagon, men låt er inte förskräckas: propagandan är intressant och Manuel Knight gör klokt i att fundera på sin framtid. Och att göra det snabbt, för vi har sett till att sprida info om honom bland olika organisationer i USA. Han är numera en väl känd militär bedragare som många i USA skulle vilja spotta på. Hans narcissistiska hyperego och omättliga behov av att ta plats och tjäna pengar kommer att vara det som sänker honom. Han har sannerligen här i Sverige gjort sig till en offentlig person och det har vi spridit till folk i USA. Man kan säga att Manuel Knight kan hälsa hem. Nästa gång han besöker USA kan bli minnesrikt för honom.

Här syns han uthängd redan idag: http://thisainthell.us/blog/?p=62177


Länken till Pentagon-klippet:




Fotnot: President Barack Obama och som Manuel Knight har som en sorts förebild, har inget till övers för sådana militära parasiter som t ex Manuel Knight och presidenten har kraftigt skärpt straffen för 'stolen valor'. Länk här: https://en.wikipedia.org/wiki/Stolen_Valor_Act_of_2013