Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 11 november 2016

Anders Wennerberg är Östersunds kommundirektör. Kan det vara möjligt att han inte vet om att Manuel Knight är en bedragare?

Vi har väldigt svårt att tro att Anders Wennerberg skulle vara okunnig om att hans kommun fick tips om att Manuel Knight inte var utbildad psykolog, utan en obehaglig parasit som använde den skyddade yrkestiteln för att tjäna pengar. Resten av kommunledningen känner väl till att Manuel Knight är en internationellt verkande svindlare.

Vartenda ett av Östersunds kommunalråd vet om att Manuel Knight är en bedragare, för vi har informerat dem. Unto Järvirova, Östersunds biträdande kommundirektör, vet om det. Håkan Lundqvist, biträdande kommunikationschef i Östersund, vet om det. Anne Vågström, HR-chef i Östersund, vet om det. Lena Ericsson, anställd inom Östersunds kommun som ”konsult”, vet om det.

Om det är så att Östersunds högst betalde tjänsteman, Anders Wennerberg, inte känner till att dessa fyra av hans underställda har försökt mörka att kommunen fick larm om att man betalat bedragaren Manuel Knight över en kvarts miljon kronor och bara struntade i det -ja, då befinner sig den kommunen bortom all räddning.

Anders Wennerberg tillträdde jobbet som kommundirektör i Östersund så sent som 1 september 2015. Här en artikel, skriven av en lokal journalist och som märkligt oreserverat hyllar honom: http://www.op.se/jamtland/ostersund/anders-wennerberg-jag-kommer-aldrig-att-vara-sa-popular-som-nu

Här ett facebook-inlägg som Anders Wennerberg skrev för ett par veckor sedan till åminnelse av Medarbetardagarna 2015:

imagebam.com

Lägg märke till hyllningen riktad till Manuel Knight. Vad håller egentligen Anders Wennerberg på med? Att nu, mer än ett år efter att evenemanget gick av stapeln, tacka en person som under årens lopp lurat kommunen på hundratusentals kronor, det ger oss grävare en närmast surrealistisk känsla.
Vi har skrivit ett antal artiklar rörande Östersund och pekat ut den kommunen som en av de värsta vi stött på när det gäller att bedriva oredlighet med medborgarnas pengar. De pengar man har gett till bedragaren Manuel Knight, de kunde ha använts betydligt bättre. De hade räckt till ett stort antal isbanor som Mona Modin Tjulin (S) inte hade pengar till och de hade räckt till att förbättra gatubelysningen i kommunen. Bara som exempel.

Vi vet att Östersunds ekonomi är i uselt skick. Vi vet också varför: Östersund styrs av usla politiker och den miss-sköts av tjänstemän med rutten eller obefintlig moral. Det är då tråkigt att se hur de lokala journalisterna som t ex Maria Lindholm (ÖP) och Catarina Montell (LTZ) väljer att titta bort istället för att rapportera. Inte har väl Mitt-Media satt munkavle på alla sina journalister?


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/