onsdag 23 november 2016

Lasse ”Brandmannen” Gustavson, du vet ju om att Manuel Knight ljuger, så varför skyddar du en bedragare? Och detta med att bedragaren Manuel Knight och hans knarkande son Jeremy Knight jämställs med Nelson Mandela, det har vi svårt att smälta. Och slutligen: den 'damage control' som Manuel Knight och hans stab ägnar sig åt, den kommer alldeles försent, för spelet är redan förlorat!

Idag kastar vi oss mellan tre olika ämnen, men där det finns en gemensam nämnare och den stavas 'ohederlighet'. Mellan 'ohederlighet' och 'Manuel Knight' kan man föra in det här tecknet = för genom hela Manuel Knights liv så har ohederlighet varit hans ständiga följeslagare.

Vi fick igår tips om att lyssna på programmet Kropp och själ i SR P1. Vår tipserska med Danmarks-anknytning visste att vi stör oss på att Lasse Gustavson är ohederlig och nu satt han med i det programmet. Det hittas härifrån: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=1272

Vid 7:15 säger Lasse Gustavson följande: ”Tack vare den här olyckan så har jag tagit tag i mitt liv på ett mer ansvarsfullt sätt och det är kul att ta ansvar”. Vi gissar att det för Lasse är lika kul att ta ansvar som det var ”häftigt” för Mona Sahlin att betala skatt, nämligen inte kul eller häftigt alls. För Lasse Gustavson skyddar sin ljugande vän Manuel Knight och det är inte detsamma som att ta ansvar! Manuel Knight har lurat till sig över tre miljoner från offentligfinansierade verksamheter. I programmet hyllade Lasse Gustavson personalen på brännskadeenheten på Akademiska i Uppsala. Den personalen betalas med skattemedel. Sagt upplysningsvis ifall Lasse Gustavson inte känner till det. Men Lasse Gustavson känner väl till Manuel Knights bedrägerier, men tiger bara om saken. Det är inte ok. Det är ohederligt.

Det är heller inte ok att folk ur Manuel Knights stab jämställer en av vår tids största statsmän, Nelson Mandela, med smutsigt och parasiterande kriminellt pack som Manuel Knight och hans son Jeremy Knight. Vi skrev för drygt ett år sen en artikel om stabsfolket runt Manuel Knight och redan då uttryckte vi vår avsmak över den jämförelsen. Här länk: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/annu-en-tung-mandag-for-personalen-pa.html

Här är bilden stabsfolket för flera år sedan lade upp på facebook med texten Three great men (klicka på bilden för högre upplösning)

imagebam.com

Vi har för omvärlden kunnat visa och bevisa att de två Knightarna är ohederliga. Idag vet hela Manuel Knights stab att husse Manuel bara består av bluff och fluff och att sonen Jeremy bara består av spliff och gruff.

Folket runt Manuel Knight -egna staben plus externhjälp- försöker nu genom SEO-metoder få Google att putta ned Manuel Knight News så att intresserade inte lika lätt skall hitta vår blogg. Det är alltså ett sätt genom manipulation få sin egen, alltså önskade länk (ex: lögncentralen Manuel Knight Academy och därmed besläktade digitala avskrädeshögar i cyberöknen), att hamna på en högre placering än de länkar som dirigerar den letande och törstande till sanningssägande oaser, som till t ex vår blogg, manuelknight.blogspot.se

Att Manuel Knight idag desperat håller på med sånt här visar att han med moraliskt ohederliga metoder försöker flytta om positioner på Google till sin favör. Vi ser det som den sjunkande tjuvens panikartade greppande efter ett halmstrå. Det här manipulerandet kommer inte att kunna rädda uslingen, eftersom dessa försök kommer alldeles för sent. Om de här SEO-tjänsterna är något som Manuel Knight betalar pengar till folk för, så kan vi meddela att han slänger sina pengar i sjön. Fast egentligen är det ju i så fall inte hans pengar som används. Manuel Knight har genom bedrägliga metoder och under lång tid lurat till sig av våra skattepengar, så det är ju våra pengar han nu håller på att slänga i sjön.

På tal om sjön: Sen en tid tillbaka ligger det en imaginär snörpvad aktiverad runt Manuel Knight och hans verksamheter. Manuel Knight kan inte se den och han kan därför inte på något sätt skydda sig mot den. Långsamt omsluter den Manuel Knights imperium, men han kan inte upptäcka vad som pågår. Vi Groundhogs vet vad som sker eftersom vi är en del av det som nu händer och vi har därför börjat tuffa till oss. Vi droppar t ex då och då info om att det inom ett par månader kommer att bli kärvt för Manuel Knight, hans familj och för hans anställda, t ex den grå och aggressiva kontorsråttan Camilla Heed. Det är alldeles sant, det kommer att bli väldigt kärvt för Manuel Knight och för det ruttna folket kring honom. Det tycker vi är något alldeles, alldeles underbart. Som en bal på slottet för ett gäng inbjudna och nöjda grävlingar. Manuel Knight får dra och valsa nån annanstans. Kan vi få föreslå USA, kanske? Det är inte för inte som det finns ett gammalt känt talesätt: När knighten är borta -ja, då dansar grävlingarna på balen..

Fotnot: För den som är intresserad av varför vi använder snörpvaden som metafor => https://sv.wikipedia.org/wiki/Sn%C3%B6rpvad Under mer än ett års tid har vi grävt och snokat fram material om bedragaren Manuel Knight plus folk omkring honom och det börjar nu i kommande juletid bli dags att tråla hem fångsten, d v s den fula fisken Klanen Knight-Eriksson. Fast att tråla är ett så passivt sätt att fiska, så vi föredrar att ge bilden av ett pågående snörpvadfiske. Vi tror att den uppseglande paniken hos medlemmar i den Knight-Erikssonska klanen på det viset blir betydligt större och som alla vet, så är det i paniksituationer man lätt begår misstag. 

  ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/