söndag 27 november 2016

Elias Assar Gustafsson är en fotograf. En av hans kunder är 'Manuel Knight Academy'. Det uppdraget är gissningsvis ett uppdrag han bittert ångrar att han tog. Men varför tiger Elias Assar Gustafsson? Varför bara tystna?

Vi tog kontakt med Elias Assar Gustafsson och berättade för honom att Manuel Knight är en bedragare och att därmed Manuel Knight Academy är ett bluffbolag. Elias Assar Gustafsson ställde oss en motfråga. Han fick svar. Då kroknade han.

Här presenterar sig Elias Assar Gustafsson: https://printler.com/sv/fotograf/3170-elias-assar-gustafsson
Varför backade han ur den dialog vi i all vänskaplighet hade inlett med honom? Ringde Elias Assar Gustafsson upp Manuel Knight och frågade honom om råd? Kanske Manuel Knight skrämde upp Elias Assar Gustafsson genom att utmåla vår lilla flock av pigga, nyfikna och envisa grävlingar som vore vi blodtörstiga bestar som i skydd av natten med våra sabelformade huggtänder sliter upp strupen på oskyldiga nattvandrare? Vi vet idag hur Manuel Knight och hans tama dresserade kontorsråtta Camilla Heed brukar svartmåla dem som fungerat som uppgiftslämnare till Manuel Knight News. Den stab som Manuel Knight omger sig med kan inte med bästa vilja beskrivas som taktiskt-strategiskt briljant. Briljans är inte heller Manuel Knights främsta kännetecken, så innan vi är klara med vårt gräv och uppnått våra olika syften med denna blogg, så kommer Manuel Knight och resten av den Knight-Erikssonska klanen att ha fått se vad 28 bokstäver plus några skiljetecken kan åstadkomma. Vi håller våra aktiva tangent-tassar jordiga.

Åter till Elias Assar Gustafsson. Den 14 november skrev vi under rubriken ”Ang uppdraget för Manuel Knight Academy” nedanstående meddelande till honom:

Hej, Elias!

När vi kollade vilka dina olika uppdragsgivare har varit, så fann vi att du tydligen anlitats av Manuel Knight Academy. Det där gjorde oss litet nyfikna. Minns du på rak arm vem som i samband med det uppdraget var kontaktperson hos MKA? Minns du på vilket sätt som Manuel Knight [ev] presenterades?
Orsaken till våra närgångna frågor är att vi vet att Manuel Knight ofta presenterar sig som elitsoldat i US Special Forces och att vara utbildad psykolog. Eftersom vi kunnat konstatera att han i själva verket är en bedragare, så vill vi gärna titta närmare på dem som han köpt resp sålt tjänster av/till. Vi förstår om det mejlet kan verka litet mystiskt, men vi lovar att vi mycket diskret kan hantera den info du lämnar oss. Vi utgår från att du hursomhelst återkopplar.
Med vänlig hälsning och med tack på förhand!

//Groundhogs
Elias Assar Gustafsson replikerade på detta vis:
Hej, Först och främst får ni berätta vilka ni är.

//Elias Assar Gustafsson
Klart att vi presenterade oss och berättade vilka vi är. På följande vis:
Hej, Elias!

På nedanstående vis brukar vi presentera oss:
 
<Vi som skriver till dig är en grupp medborgarjournalister/grävare som har Groundhogs som signatur. Sedan oktober 2015 driver vi bloggen Manuel Knight News och hittas här: manuelknight.blogspot.se och där vi skärskådar hur en amerikansk, tidigare vanlig pansarsoldat, Manuel Knight, här i Sverige har lyckats dupera i princip hela nationen om att vara en US Special Forces-soldat med topphemliga uppdrag, ha varit deltagande i flera krig, ha suttit krigsfånge under Desert Storm m fl liknande, men helt oriktiga uppgifter. Han har vidare sedan år 2007 påstått sig vara utbildad psykolog, men visade sig vid vår kontroll hos Socialstyrelsen vara en bedragare, en som parasiterar på den skyddade yrkestiteln psykolog. I december 2015 förbjöd Socialstyrelsen uttryckligen Manuel Knight att använda titeln psykolog, men han har ändå fortsatt att göra så. Mannen är en internationellt verkande svindlare!>
 
Som du ser så ogillar vi bedragare. Det är inte ok att genom lögner om att vara högutbildad akademiker (leg psykolog) och dekorerad elitsoldat (Purple Heart+Bronze Star/US Special Forces) lura till sig av våra skattepengar. Det är vår ståndpunkt i saken.
Med hälsningar!

//Groundhogs
Vi anser att vi tydligt och klart beskrev vilka vi är och varför vi ogillar bedragare. Manuel Knight och hans familj/klan har alldeles för länge lyckats undgå granskning och kritik. När så vi i Groundhogs lägger fram bevis efter bevis på vad som skett och två fotografer som båda hyllat bedragarparet Knight får fakta från oss, då springer dessa och gömmer sig, först Elias Asssar Gustafsson och strax efteråt Emma Mattsson. Det är inte ok. Det är medlöperi. Det är inte ok.

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/