Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 4 november 2016

Regionpolischefen Ulf Johansson ägnar tid till att hylla Manuel Knight, men kränker offentlighetsprincipen, just detta år då 250-årsminnet av tryckfriheten firas. Dags att byta ut Ulf Johansson kanske?


Polisregion Stockholm-Gotland styrs av Ulf Johansson som alltså är regionchef för det området. Det är en modern regionchef som lärt sig använda Twitter och när han gör det, så heter han: 'ulf08johansson'. Tråkigt att han inte lärt sig vad som gäller när medborgare ber att få ta del av allmänna handlingar. Tråkigt också att han är så förbaskat omdömeslös, så han gullar med bedragaren Manuel Knight. En indikator på att regionpolischefen Ulf Johansson kanske har hål i huvudet.

Vad har han nu hittat på? -undrar någon. Svar: Ulf Johansson har låtit Manuel Knight få föreläsa om ledarskap när Polisen i region Stockholm i oktober hade sin arbetsledarkonferens. NB! En amerikansk bedragare används alltså av Polisen till att utbilda svenska poliser. Påminner inte så lite om hur Försvarsmakten använde samme amerikanske bedragare till att utbilda svenska soldater. Det är inte bara Ulf Johansson som kanske har hål i huvudet..

Så här såg Ulf Johanssons twittrande ut: https://twitter.com/ulf08johansson/status/791333942041477120
 
imagebam.com
Som kuriosa kan vi berätta att Björn Cewenhielm, chef för Polisens ledningscentral i Region Stockholm, glatt och aningslöst retweetade chefens hyllning gällande Manuel Knight. Löjliga karlar som ryggdunkar varandra *suck*

En morgontidig grävling sände ett mejl till Ulf Johansson och som nådde honom och hans medarbetare i måndags långt innan gryningen. Här nedan är vad som skrevs:

Hej!

-drar vi slutsatsen att Region Stockholm har anlitat Manuel Knight som föreläsare. Eftersom vi intresserar oss för talare/föreläsare, så vill vi gärna ta del av det avtal/ den faktura som upprättats i anledning av denna specifika föreläsning. Finns det andra fakturor rörande andra tillfällen med denne person, så ser vi gärna att de medsändes. Prio 1 för oss ligger dock på den faktura som reglerar det tillfälle du twittrade om.
Manuel Knight har förmodligen arvoderats via sitt bolag Sinkfield & Co med org-nr 556673-2789. Manuel Knights p-nr är 641120-XXXX.
Vi utgår från att Polisen som myndighet har ordning i sina [faktura-]register och är väl förtrogen med vad som gäller när medborgare önskar ta del av allmän handling. Därför förväntar vi oss att redan under dagen ha fått till oss den begärda fakturan. Av speciella skäl är vi angelägna om en skyndsam handläggning.
Med tack på förhand!

//Groundhogs

Trots att det har gått fyra (4) arbetsdagar har vi inte fått någon återkoppling och än mindre det vi begärde få ta del av, nämligen fakturan för Manuel Knights medverkan. Den här typen av ärenden skall behandlas med skyndsamhet och det vet nog Ulf Johansson om, men väljer att nonchalera vår begäran. Antagligen insåg han att det inte var ett allmänt intresse för talare/föreläsare så där i största allmänhet som gjorde att vi ville få ut fakturan rörande Manuel Knight, utan att vi i grävlingflocken jagar ett alldeles speciellt otäckt och farligt byte: MANUEL KNIGHT. Det som är anmärkningsvärt är ju det faktum att Polisen som organisation och myndighet av oss fått information om att han vid minst fyra tillfällen har lurat dem genom att uppträda som ”den tidigare elitsoldaten i amerikanska Special Forces” och fått bra betalt dessutom. Vi har alltså gått ut med en varning och visat för Polismyndigheten att Manuel Knight ljuger och beter sig bedrägligt, men ändå tycker Ulf Johansson att ytterligare skattepengar skall läggas på denne parasit?! På ren svenska: Vad fan liknar detta?

Svenska medborgare betalar den skatt deras folkvalda har bestämt och det görs inte alltid så glatt och villigt. Fast samhällsfunktioner som t ex vård, skola och omsorg behövs ju och sådant kostar pengar. Men när medborgare inser att en svensk myndighet som Polisen med vett och vilja göder en amerikansk medborgare som otaliga gånger fräckt och förslaget suttit och ljugit i SVT och Sveriges Radio -ja, då hoppas vi att folket i stugorna slår näven i bordet och kräver att det sätts stopp för att med offentliga medel fortsätta göda Manuel Knight och hans familj. 

Låt oss backa bandet lite. Under hösten 2007 var Manuel Knights stjärna i brant stigande. Han hade i april det året suttit som gäst hos Stina Lundberg Dabrowski och i programmet fått dra sin ljughistoria om när han satt krigsfånge hos irakierna och kompisen ”Tim” (= Mållgan) fick sin mage uppsprättad. Allt berättat på engelska, för det var på engelska han hade repeterat in bluffstoryn. Programmet blev en språngbräda för bluffaren Manuel Knight, så på hösten hyrde Polisen in honom vid fyra tillfällen och betalade honom sammanlagt 139 152 kronor. Manuel Knight lurade den naiva Stina Lundberg Dabrowski och han lurade också den svenska poliskåren. Och senare också Åklagarmyndigheten. 

Den 17 mars publicerade vi triumferande att vi fått bekräftelse på att även Domstolsverket hade haft påhälsning av bedragaren Manuel Knight. Här länk till artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/breaking-manuel-knight-news-for-bara.html

Som de flesta redan har räknat ut, så kommer vi att informera regionpolischefen Ulf Johansson om den här artikelns existens. Vi tror inte att han blir upprörd när han får veta att den person han hyllade, Manuel Knight, är en av Sveriges genom tiderna värsta bedragare. Eftersom det inte var Ulf Johansson som med egna pengar betalade kalaset/aset Manuel Knight, utan vi skattebetalare som fick ta notan, så kommer Ulf Johansson inte att bry sig det minsta. Så tror vi.

Fotnot: Litet ironiskt att regionpolischef Ulf Johansson i klippet här nedan diskuterar Polisens problem med bedrägerier i samhället, när han själv gått ut och hyllat Manuel Knight, en värsta sortens bedragare som lurat till sig miljoner genom att bluffa om att vara elitsoldat och psykolog. Polis-Uffe har ingen vidare tur med tajming, om man säger så..


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/