Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 3 november 2016

Pia Sandengen på Hartmanns i Danmark har helt fel. Manuel Knight är ingen ”elitesoldat”. Manuel Knight är en girig och hänsynslös bedragare! Vi tittar också närmare på presidentparet, det i Hovås..

Bemanningsföretaget Hartmanns i Danmark sysslar också med något de kallar Hartmanns Academy. Det där ordet ”Academy” skall ju signalera en air av kunskap och upphöjt vetande. Vi som följt Manuel Knight i spåren har sett hur han skapat sitt bluffbolag Manuel Knight Academy, ett skyltfönster tänkt att signalera bildning och utbildning, men det är bara fluff och blå dunster.

Pia Sandengen är ansvarig för Hartmanns Academy och på den posten efterträdde hon Thomas Maymann när han i somras lämnade Hartmanns och gick till Lögismose Vin & Delikatesser. Den 19 oktober skrev vi en artikel om att Manuel Knight den 10 och 17 november skall showa för dem som besöker soaréerna arrangerade för medlemmar i Hartmanns Academy. Thomas Maymann nämndes vid namn. 

Då hade vi missat att Thomas Maymann hade efterträtts av Pia Sandengen, så det är till henne vi vänt oss och informerat om att Manuel Knight inte är ”elitesoldat”, vilket Hartmanns påstår, utan en amerikansk militär bedragare som lurat folk, företag, kommuner och myndigheter i Norden, men framförallt i Sverige. Vad som för oss är svårt förstå, det är varför inte Pia Sandengen ser till att revidera texten där Manuel Knight presenteras. Om Pia Sandengen tar bort ordet ”elitesoldat” i texten här: http://www.hartmanns.dk/nyheder/manuel-knight-og-rasmus-ankersen-besoeger-hartmanns-academy-2016#.WBrCw7P3ddg
 
-så kan ingen längre anklaga Hartmanns för osanna uppgifter och för falsk marknadsföring, utan då döljer man i alla fall det som Hartmanns nu vet: Manuel Knight är en föredragshållare som baserat hela sin verksamhet på ett fake-CV.

Varför Pia Sandengen och Hartmanns väljer att fortfarande befatta sig med bedragaren Manuel Knight är för de flesta normala obegripligt, men vi tror att genansen att behöva gå ut med programändring om att Manuel Knight inte längre är välkommen som ”föreläsare” hos Hartmanns är så stor, så man sitter hellre stilla i båten och håller käften om vad man nu vet om Manuel Knight. Vi skall bevaka hur det går för Manuel Knight på torsdag den 10:e i Köpenhamn och torsdagen den 17:e i Horsens. Här Hartmanns info: http://www.hartmanns.dk/nyheder/hartmanns-academy-2016#.WBrWvrP3ddga
 
Här en bild på Hartmanns PR-chef Pia Sandengen: http://www.hartmanns.dk/presse#.WBr40bP3ddh

Hon skriver att hon välkomnar kontakt. Vi tror henne inte. Hon har inte brytt sig om att ens bekräfta mottagna mejl från oss. En konstig kvinna. Antagligen charmad av Manuel Knight.


Nu till nånting helt annat: Presidentvalet i USA.

Vi har fått frågor om varför Anne Knight stannar kvar hos Manuel, nu när hon ser att ljugprojektet om att Manuel Knight skulle vara en tidigare elitsoldat i US Special Forces håller på att avslöjas. Förr eller senare kommer någon nyhetsplattform att strunta i risken att bli anklagad för rasism om man väljer att titta närmare på paret Knights märkliga affärsidé: att samvetslöst ljuga ihop ett helt liv och att tjäna miljoner på att sälja en helt uppdiktad life story. En sån här historia om en svensk kvinna som genom att ljuga hjälper en amerikansk man att nästla sig in i hela den svenska samhällskroppen, en sån historia går inte att hur länge som helst hållas oskriven. Så varför dumpar då inte Anne sin guldgås Manuel? Vi gissar att det är av ungefär samma skäl som Hillary Clinton stod upp för maken Bill när skandalen med att President Clinton förvandlat Ovala Rummet till det orala rummet; d v s både Hillary och Anne ser sina liv med sina respektive fähundar till män som projekt. Man jobbar ihop i projektet trots vetskapen om att det är smutsigt. Nu är ju dottern Chelsea Clinton en vuxen kvinna, så det är inte längre föräldraskapet som förenar hennes Mamma och Pappa. Hos familjen Knight i Hovås finns inte bara sonen Jeremy Knight (f -94) och dottern Jennifer (f -96), utan där finns ytterligare en dotter som är född -06. Det måste vara rätt så besvärligt för en 10-åring som vant sig vid sitt liv, att se Mamma och Pappa gå skilda vägar. Barn frågar ju så mycket. Nu borde just det där med frågor från yngsta dottern inte vara något som hindrar Anne och Manuel från att gå skilda vägar, för det är ju för dem bara att fortsätta att ljuga för dottern. Alla de tre barnen som Manuel Knight har med Anne är uppväxta med lögner från de båda föräldrarna, så gissningsvis blir Anne kvar i relationen. Hon har satsat så mycket prestige och lögner i livslögnsprojektet och varumärket 'Manuel Knight', så vi gissar att hon därför kommer att bli kvar. Att idag utifrån betrakta projektet 'Manuel Knight', det är som att se paret Knight i slow motion störta från en skyskrapa medan de till varandra ropar ”so far -so good”. 

Groundhogs ser fram emot landningen.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/