Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 12 november 2016

Hej, Manuel Knight! Ur skuggorna från ditt förflutna träder det nu fram en bild av hurdan du verkligen är. Hur känns det för dig när dina kollegor från det militära med avsmak ditchar dig?

Det är inte bara Groundhogs som äcklas av hur Manuel Knight, en tidigare stamanställd inom US Army, ljuger om att vara elitsoldat och att ha suttit krigsfånge. Nu får Manuel Knight minsann veta vad man inom Spartans, hans gamla förband, tycker om en lögnhals och fifflare som honom.

Hans lögner här i Sverige om att vara en US Special Forces-soldat och att ha suttit POW, väcker berättigad avsky bland dem som känner honom. Här i Sverige har hans ljugande kunnat pågå under mer än två decennier genom att ingen har velat eller vågat ifrågasätta hans uppgifter. I Sverige går det i princip inte an att be en svart amerikan styrka sina uppgifter och detta har hans fru Anne utnyttjat och hon har varit pådrivande i denna sanslösa bedrägerihärva. Under Vietnamkriget tog sig många amerikanska krigskritiska soldater till Sverige och här fick de en fristad. Om det kan man få tycka vad man vill, men det var knappt någon av dem som utsattes för ifrågasättande vad gäller deras muntliga uppgifter om kriget eller deras ev samvetsnöd. De och deras berättelser accepterades av det svenska samhället.

Så när Manuel Knight år 1993 kommer till Sverige och ger sken av att vara mot krig och våld, så får han en entrébiljett in i Folkhemmet. Ingen ställer honom kritiska frågor och han brer på alltmer om ”krigserfarenheter”. När filmen Saving Private Ryan dyker upp på vita duken får Manuel Knight en idé: han skall utge sig för att ha suttit krigsfånge (POW) hos irakierna under Desert Storm. Sveriges Radio:s Anja Thorkelsson går på bluffen, SVT:s tidigare medarbetare Stina Lundberg Dabrowski går på bluffen och på den vägen är vi fortfarande. År 2007 blev Manuel Knight över en natt plötsligt ”utbildad psykolog” och år 2008 lät Bibi Rödöö honom bli Sommar-pratare.

Tillbaka till Spartans och vad som dyker upp i den facebook-tråden. Titta här vad Brian Finn skriver om Manuel Knight:
imagebam.com

Titta här vad David Uebel skriver:

imagebam.com






Missa inte detta som Anthony Sade skriver om hur Manuel Knight oprovocerat och för att stila sig, slumpmässigt gick till attack mot folk på krogar i Tyskland:

imagebam.com







Det kan väl inte vara från denne Anthony som sonen Jeremy fått sitt andranamn? Vi gissar att Anthony Sade i så fall blir bekymrad när han får reda på att Jeremy Anthony Knight beter sig på likartat vis som sin far, Manuel Knight.

Manuel Knight är ett svin och nu kan han läsa att det inte bara är Groundhogs som tycker det. Hade Manuel Knight tackat ja till vårt erbjudande om att pudla och offentligt be folk om ursäkt för alla lögnerna, så hade han antagligen kommit hyfsat lindrigt undan. Nu kommer Manuel Knight istället att socialt bli fullständigt tillintetgjord. Vi är nu många som jobbar på det. På båda sidor av Atlanten. Sagt upplysningsvis.



===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/