tisdag 29 november 2016

Hej, Annika Strandhäll! Tänker du verkligen i februari ställa dig på scen med bedragaren Manuel Knight plus en mallig liten morrhoppa som offentligt chikanerat din statsrådskollega, sjukvårdsminister Gabriel Wikström?

Alla våra läsare vet idag vem bedragaren Manuel Knight är och att vi har kunnat bevisa hans bedrägerier. I Manuel Knights kölvatten dyker gång på gång ett annat namn upp, nämligen namnet Elaine Eksvärd. Av något märkligt skäl uppträder dessa två ”talare” ibland på samma events. Vi undrar varför?

Vi undrar också om socialförsäkringsminister Annika Strandhäll ämnar fullfölja planerna på att deltaga under den s k Välfärdskonferensen i Lund 2-3 februari och som anordnas av KFSK, Kommunförbundet Skåne. Vi har skrivit ett par artiklar om KFSK och de hittas lätt mha etiketten 'KFSK'. Av en politisk motståndare blev Sveriges socialförsäkringsminister i en direktsändning nyligen kallad ”hora”. Det är inte ok. Frågan är om det kommer att vara ok när vi, efter Välfärdskonferensen, kallar henne för ”hycklerska”. För det kommer vi att göra om hon efter Välfärdskonferensen hävdar att hon inte hade nån aning om att Manuel Knight i själva verket är en bedragare. Vi har skrivit till Annika Strandhäll och berättat att Manuel Knight inte är det bästa sällskapet för henne och vi har här på bloggen droppat information om att Manuel Knights långvariga bedrägeriturné kommer att bli extremt offentliggjord strax innan konferensen börjar. Vårt råd till socialförsäkringsministern är än en gång att fundera på vad som på sikt är bäst för henne och hennes trovärdighet. Det finns risk att journalister efter konferensen kommer att ställa Annika Strandhäll frågan om hon inte hade hört talas om att Manuel Knight är en bedragare. Vad kommer socialförsäkringsminister Annika Strandhäll att då svara?

”Retorikexperten” Elaine Eksvärd, ja. Det är kvinnan som lyckats utnyttja de sexuella kränkningar hennes far utsatte henne för när hon var barn, till att bli basen i en lukrativ affärsverksamhet. Säg 'Elaine Eksvärd' och fram tonar strax en bild av en offerkofteklädd kvinna. Av något märkligt skäl har tidningen Göteborgs-Posten upplåtit plats för Elaine Eksvärd till att få bli krönikör i något som kallas Retorikspalten. Det finns mycket att säga om kvaliteten på hennes krönikor och hennes ämnesval, men det blir off-track om vi har skall grotta ned oss i allt vad hon skrivit. Kanske kan vi ändå få bjuda på ett par artiklar? När en påstådd retorikexpert som Elaine Eksvärd blir tvungen att förklara vad hon menat i en tidigare krönika, ja då känner vi att det kanske inte är så mycket bevänt med den retoriska förmågan hos experten in spe Elaine Eksvärd. Här först hennes ursprungsartikel: http://www.gp.se/nyheter/debatt/h%C3%B6r-ni-inte-hitlerklockorna-ringa-1.3850910


Det vi syftar på i rubriken, en attack mot sjukvårdsminister Gabriel Wikström, den attacken går att läsa här: http://www.gp.se/nyheter/debatt/%C3%A4r-ditt-parti-kompetent-nog-1.3971065

Det är ett extremt lågvattenmärke av försök till journalistik. Att på det fula vis som Elaine Eksvärd i krönikan gör när hon angriper ett statsråd som inte sökt jobbet via Arbetsförmedlingen, utan av statsministern blivit ombedd att ta uppdraget -ja, det är bland det smutsigaste vi sett på länge! Det riktigt illa är ju att Elaine Eksvärd vet att Gabriel Wikströms möjlighet att offentligt bemöta vad hon skriver är begränsad. Om sjukvårdsministern går till motangrepp mot Elaine Eksvärd, så kan han räkna med att han kommer bli kritiserad för tre saker: (1) som statsråd befinner han sig i en automatisk härskarposition och bör därför inte öppna sin näbb mot en (2) värnlös kvinna och som till råga är (3) svart. Den sortens ”kolonialt härskarbeteende” går inte an i Sverige. Det vet Gabriel Wikström. Det vet Elaine Eksvärd. Det var därför hon skrev som hon gjorde. Att hon till råga på allt visar att hon inte känner till hur svensk statsförvaltning bedrivs och hanteras, det borde hon skämmas för, men istället skriver hon i krönikan: ”Folk har även raljerat över hur dåligt påläst jag är på ministrars poster. Touché! Men jag tror inte jag är ensam.” Nej, vi tror inte heller att Elaine Eksvärd är ensam i sin okunskap. Det bedrövliga är att hon ursäktar sin visade okunskap genom att skylla på att det finns andra som också är okunniga. En fråga: Vad är det för en retorikexpert som tillämpar den sortens kryckor när det visar sig betänkligt halta i argumentationsförmågan? Vi svarar: Elaine Eksvärd. En sån onödig expert.

Hur är hon inblandad i Välfärdskonferensen i Lund i februari? Det vet vi inte, men hon är uppsatt som talare. Tillsammans med bedragaren Manuel Knight. Här talarna i programmet: http://kfsk.se/valfardskonferensen/talare/

Kommer ni ihåg att det var tänkt att Hans Rosling, Sarah Dawn Finer, Elaine Eksvärd och Manuel Knight alla tillsammans skulle uppträda på Stora Inspirationsdagen nere i Göteborg den 16 maj?

imagebam.com

Det var tänkt att vara en ”personaldag”, d v s att företag och kommuner skulle skicka medarbetare till att lyssna på dessa outstanding wannabe-talare. Hans Rosling och som ändå har något att säga, hoppade av spektaklet och vi tror att det var när han fick reda på att Manuel Knight är en bedragare. Notera att Sarah Dawn Finer är en kvinna som gullat med och kramat om, på en och samma gång, både Paolo Roberto och Manuel Knight, två av Sveriges mest aggressionsproblematiska varelser. Vi har det på bild i vårt arkiv.
Notera att Elaine Eksvärd alltså var hopkopplad med Manuel Knight redan då i maj. Varför denna armkrok? Hur skall Elaine Eksvärd hantera skandalen med sitt samarbete med Manuel Knight när det strax innan Välfärdskonferensen släpps ut till allmänhetens kännedom att han är en bedragare?

Och stackars, stackars vår socialförsäkringsminister Annika Strandhäll! Tänk: i november bli kallad ”hora” för att sedan i februari komma att bli ihopbakad med den amerikanske falske psykologen och lika falske elitsoldaten Manuel Knight. Att vara statsråd är inte alltid glamoröst och det är viktigt att välja sitt umgänge och vilka konferenser man tackar ja till.

@Annika Strandhäll: Vi vädjar till dig att noga tänka igenom om Manuel Knight verkligen är vad du behöver. Vår kristallkula visar en mörk man med ett svart sinne. Vi ser en sak till: ditt varumärke kommer att smutsas, för du kan inte efteråt hävda okunskap om Mytomanuel Knights bedrägerier.

   ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/