Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 9 november 2016

Förra finansministern Anders Borg (M), nuvarande EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark (M) och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) är alla tre tillsammans på väg att gå i säng med Manuel Knight. Hur korkad får en politiker vara?

Ett stort behov att få synas och höras plus möjlighet att tjäna stora pengar är något som antagligen utgör drivkraft för de flesta av våra rikspolitiker. Det behovet och den drivkraften delar politikerna med den svenska talarbranschens alla 'windbags' och där Manuel Knight tyvärr bara är en i mängden. Men Manuel Knight är den värste bedragaren av alla talare i Sverige, så varför vill de tre nämnda politikerna riskera sina varumärken genom att vältra omkring i ett ormbo där Manuel Knight finns med?

Det är inte så muntert att upptäcka att man blivit lurad av någon man litat på. Vi tror att skämsfaktorn i sådana sammanhang är så hög, så att den ibland förlamar ett rationellt tänkande och gör att individen/gruppen endast mycket långsamt kan förmås att inse vad som på lång sikt strategiskt vore bäst att göra. Låt oss ta KFSK som exempel. KFSK är akronym för Kommunförbundet Skåne och vi har nämnt organisationen i ett par artiklar. Det har gått mer än en månad sedan vi skrev till Magnus Gustafsson på KFSK och för honom berättade att den inbokade talaren Manuel Knight är en bedragare. En förslagen lurifax i miljonklassen och som sedan länge parasiterar på den svenska välfärden. Manuel Knight har kommit undan då det känns lite obekvämt att öppet misstro en svart mans utsagor. Nu hade alltså KFSK bokat in Manuel Knight till att få vara talare under Välfärdskonferensen i Lund i februari och när vi kontaktade KFSK hade man vid det tillfället, förutom Manuel Knight, också bokat Elaine Eksvärd, Seher Yilmaz plus Johan Wester (som moderator). Vi har förresten kontaktat Johan Wester via bolaget Anagram och där han finns med och informerat även Johan Wester om att Manuel Knight är en samhällsparasit. Här några rader ur mejlet (dat 25/10): 

Vårt mål är att inga fler av medborgarnas skattepengar skall läggas på att arvodera en person som under åren tillskansat sig miljoner genom att ljuga om att vara utbildad psykolog och att vara en dekorerad, krigserfaren elitsoldat.

Sedan dess har tyvärr de tre rikspolitiker vi nämner i rubriken lurats till att tacka ja till att medverka under KFSK:s Välfärdskonferens. Det hade varit moraliskt fel agerat om vi bara hade suttit tysta i våra gryt och inte slagit larm till dem, så den 31 oktober fick de tre varsitt och ungefär likalydande mejl från oss i Groundhogs. Här nedan är mejlet som Gunnar Hökmark plus hans EU-stab fick läsa:

Hej, Gunnar!

Det är med viss bestörtning vi har sett att ditt namn nu har kommit upp bland de talare som bokats till KFSK:s planerade Välfärdskonferens i Lund 2-3 februari 2017. Här länk till hur det ser ut: http://kfsk.se/valfardskonferensen/talare/
Att vi på detta vis kontaktar dig beror på att bland talarna återfinns namnet Manuel Knight. Se här nedan en kort presentation:

<Vi som skriver till dig är en grupp medborgarjournalister/grävare som har Groundhogs som signatur. Sedan oktober 2015 driver vi bloggen Manuel Knight News och där vi skärskådar hur en amerikansk, tidigare vanlig pansarsoldat, Manuel Knight, här i Sverige har lyckats dupera i princip hela nationen om att vara en US Special Forces-soldat med topphemliga uppdrag, ha varit deltagande i flera krig, ha suttit krigsfånge underDesert Storm m fl liknande, men helt oriktiga uppgifter. Han har vidare sedan år 2007 påstått sig vara utbildad psykolog, men visade sig vid vår kontroll hos Socialstyrelsen vara en bedragare, en som parasiterar på den skyddade yrkestiteln psykolog. I december 2015 förbjöd Socialstyrelsen uttryckligen Manuel Knight att använda titeln psykolog, men han har ändå fortsatt att göra så. Mannen är en internationellt verkande svindlare!>

Vi har försökt få KFSK att avstå från att använda Manuel Knight som talare. Mannen är en mytoman och vi har sedan mer än ett år kartlagt honom. Här länk till en artikel vi publicerade den 8 oktober om KFSK:s konferens: http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/kommunforbundet-skane-har-kopt-in-en.html

Vi har kunnat visa att Moderaterna, när ni genom Alliansen satt i regeringsställning, ni då olyckligtvis hade anlitat Manuel Knight att föreläsa på ett partikonvent (motsv). Då utgav sig Manuel Knight vara både utbildad psykolog och f d elitsoldat i US Special Forces med erfarenheter från flera krigsoperationer runtom i världen. Ingenting av det där är sant! Av vår kartläggning framgår att han är en bluff och att på en konferens uppträda tillsammans med en person man vet om är en bedragare, är inte ett bra sätt att vårda sitt eller Europaparlamentets varumärke. 

Förr eller senare kommer Manuel Knights bedrägerier att bli offentligt granskade och han själv bli uthängd och förklarad paria, så vårt råd är att se till att inte ha öht någonting med honom att göra. Vår strategi är att slå larm till dem som är okunniga och varna för Manuel Knight; mycket mer kan vi f n inte göra, men om du ställer arrangören KFSK en fråga om man tittat närmare på hans [muntliga!] CV, så är vi övertygade om att du kommer att få ett svävande och undanglidande svar. KFSK vet numera om att Manuel Knight har bluffat hela sitt CV, men de känner naturligtvis att det tar emot att annullera kontraktet med honom: han är hyllad, högt betald och dessutom svart, så det är klart att det här ärendet är synnerligen delikat för KFSK att nu försöka hantera. I och med att du nu är informerad, så inser du säkert att smuts kan komma att skvätta på dig och ditt varumärke när luften gått ur ballongen märkt 'Manuel Knight'.
Med vänliga hälsningar!

//Groundhogs  

Om KFSK väljer att behålla Manuel Knight som talare, så kan de tre rikspolitikerna inte efteråt hävda att de inte kände till att Manuel Knight är en internationellt verkande svindlare. Vi skulle hyckla om vi påstod att vi i så fall skulle ömka Anders Borg, Gunnar Hökmark och Annika Strandhäll. Den smuts som den spräckta bluffballongen Manuel Knight kommer att skvätta omkring sig när den så småningom briserar, den smutsen kommer att bl a landa på de tre politikerna. Då förtjänar de den illaluktande sörjan, för de kunde på direkten krävt att KFSK annullerar kontraktet med Manuel Knight. Deras val. Deras varumärken.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/