Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 9 november 2016

Donald Trump måste vara bland det värsta som på senare tid hänt Manuel Knight. Det har vi i och för sig inget emot..

Groundhogs försöker hålla sig utanför världs- och dagspolitiken. I våra olika gryt finns olika uppfattningar om vad som kan antas vara bäst för mänskligheten och vi bedriver ingen partipolitik på vår blogg, utan häcklar vid behov gärna åt alla möjliga håll. Nu har folket i USA fått säga sin mening. Frukosten idag hos familjen Knight i Hovås var nog svår att svälja. Antagligen lika svår att svälja som själva valresultatet..

Det som särskilt gladde oss att höra när vi i direktsändning idag på morgonen lyssnade på Donald Trumps segertal, det var hur han uttryckte sig om nationens veteraner. Så här sade Donald Trump: ”We will finally take care of our great veterans!”

Donald Trump lär visa intensiv avsky för militära bedragare. När han får veta att Sverige utgör bas för Manuel Knights lögner om att vara en Special Forces-soldat och hans lögner om USA:s krigföring och att han på dessa lögner under åratal tjänat miljoner kronor -ja, då kommer inte Donald Trump att se mellan fingrarna, det kan vi lova!

Vi som gärna vill se Manuel Knight föras ombord på ett plan destinerat till USA för en väntande militär rättegång, vi kommer att nu göra allt i vår makt för att det skall bli verklighet. Att Sverige tillåter en amerikansk militär bedragare att fritt få turnera som ”föreläsare”, när svenska myndigheter sedan länge vet om att han ägnar sig åt lögner och bedrägerier, det måste nu snarast få ett slut! Sveriges Radio och SVT är båda medvetna om att de blivit megafoner för Manuel Knights lögner om USA-ledda hemliga operationer, men bolagen vägrar vidta rättelse.

Det skall bli intressant att se om Donald Trump kommer att ersätta USA:s nuvarande Stockholmsambassadör Azita Raji med någon mer hårdför person. Vi tror inte att det i morse jublades på Dag Hammarskjölds väg 31 i Stockholm. Vi vet att det inte jublades på Golfbanevägen 50 i Hovås.

Nu har den verkligt tuffa uppförsbacken börjat för familjen Knight. Den uppförsbacken stretar de dock inte ensamma i, för den delas av andra medlemmar i den Knight-Erikssonska klanen.

Fotnot: I morgon, den 10 november, är det tänkt att Manuel Knight i Köpenhamn skall uppträda hos Hartmanns. Om det evenemanget blir av, så kommer det att vara en rätt stukad och tärd bedragare som publiken kommer att få se. Vi har länge försökt få Pia Sandengen och Anne-Mette Ravn hos Hartmanns att bli förnuftiga och säga nej till ”elitesoldaten” Manuel Knight, men det kan vara svårt att ändra på emotionellt folk och som låter sig styras av sina känslor.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/