tisdag 22 november 2016

Stackars Angela Ahola! Hamna i klorna på äventyrsgruppen Stratsys. Tänka sig.

I morse publicerade vi en artikel om Angela Ahola och Stratsys. Strax efter publiceringen skrev vi till alla dem som nämndes i artikeln och berättade om dess existens. Vi skrev dock inte till Manuel Knight, även om också han i artikeln nämndes vid namn. Manuel Knight, hans familj, hans stab och hela den Knight-Erikssonska klanen är ju här och läser på bloggen. Det känns bra för oss att veta att vårt frivilligarbete uppskattas. Eller att det i alla fall noteras av dem..

Vår rubrik här är samma som vi använde till mejlet tidigare idag . Så här skrev vi:

Hej allesammans!

Bara så att vi en gång för alla klarar ut det som ni kanske uppfattar som ett frågetecken. Vi tänker på hur vi nu offentligt spänner musklerna och vitt och brett förutsäger Manuel Knights krasch inom kort. Det är inget skrämskott, utan vi har gott och varmt på tassarna när vi säger att Manuel Knight snart är slut. Hade ni på Stratsys varit kloka, så hade ni omgående droppat Manuel Knight efter vår första kontakt med er. Nu gjorde ni inte så, utan försöker istället dölja era bokade föreläsare. Ni är verkligen patetiska. Groundhogs är proffs på grävande och cyberkrig, men vi sysslar inte med olagliga intrång och det är sällan det ens skulle behövas, för det lämnas så många bakdörrar öppna, bakdörrar som vi kan slinka in genom.

Tråkigt detta med att du Angela hamnat i dåligt sällskap. Gissningsvis kommer det att ordna sig ändå, för vi räknar med att när Manuel Knight-skandalen som en meteorit slagit ned i Ankdammen, Stratsys-folket då kommer att avpollettera honom och också försöka dölja att de stolt(!) hade presenterat Manuel Knight som första bokade talare. -Jo, vi har skärmdumpar på precis allting.

Hörni Stratsys! Varför inte ta kontakt med Manuel Knight och ställa honom direkta frågor om hur han tänker göra om Groundhogs lyckas med vad vi planerar, nämligen att socialt och totalt sänka Manuel Knight? Fråga honom vad han har för strategi vid ett sånt scenario. Pressa honom. Ni har ju betalat honom för att uppträda, så det är klart att ni skall kunna få se vilka försäkringar han har att ge er. Gå bara rakt på! Strunta i att han kanske flaggar för att ni uppträder "rasistiskt". Det är tack vare/på grund av svenskens ovilja att checka en svart man, som han under mer än 20 år har kunnat ljuga sig fram i Sverige och samlat ihop miljoner.
Nu har ni på Stratsys hjälpt till med att höja Manuel Knights inkomst för 2016 ytterligare ett snäpp. Grattis!

Här lite läsning till förmiddagsfikat:

Vi hörs!
-och vi syns, men inte så mycket. 

//Groundhogs

Nu väntar vi på vad Stratsys kommer att vidta för åtgärd. Kanske ser de över sina bakdörrar, gräver ned sig i sina skyttegravar, tar på sig skygglapparna, borrar ned huvudet ännu djupare i sanden och hoppas att allt bara blåser förbi? Eller kanske visar de handlingskraft? Tar kontakt med Manuel Knight, amerikanen och berättar för honom att i Sverige är det inte kutym att ljuga om att vara utbildad psykolog. Man gör inte så här i Sverige! Man skall inte ljuga om att ha akademisk examen för att på det viset lura kommuner och landsting för att de, med våra skattepengar, skall köpa in en charlatan, en simpel bedragare! Manuel Knight har lurat till sig miljoner av skattemedel som istället kunde använts för att ge bättre vård, bättre skola, bättre räddningstjänst, bättre omsorg o s v till alla dem som behöver hjälp och utbildning och som är beroende av att kommuner och landsting fungerar. Manuel Knight har genom sin hänsynslöshet och av girighet roffat åt sig pengar från oss som betalar skatt här. Manuel Knight har pissat på det svenska samhället och på Sverige som nation.

Om det finns nån stake hos folket på Stratsys, vilket vi iofs starkt betvivlar, så tar de Manuel Knight i örat och slänger ut honom ur programmet nu på en gång, redan innan Stratsys-dagarna i maj. 

Vi Groundhogs arbetar för att Manuel Knight skall bli utslängd ur Sverige. Utslängd till USA och till en där väntande glupsk vargflock. De är klädda i militärkläder, de vargar vi tänker på. En del av dem är Spartans medan andra bär Special Forces-emblem. 

Lycka till, Manuel Knight!

  ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/