Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 5 november 2016

Snälla, rara Farbror Polisen! Vägra prompt att betala bedragaren Manuel Knights fakturor! Nu får det banne mig vara slut med jönseriet och korruptionen!

Bara några få timmar efter att vi hade skrivit ett mejl till regionpolischefen Ulf08Johansson/Polisen och tipsat om artikeln vi lagt upp om Polisens samröre med bedragaren Manuel Knight, så kom plötsligt fakturorna vi hade begärt ut! Det där med att bli omskriven i negativa termer tycks upplevas värre än att bli kritiserad av JO för att man vägrar lämna ut begärd allmän handling, så nu gick det minsann undan.

Spännande läsning var det också. Det var tydligen vid två tillfällen som Manuel Knight fick förgylla tillställningen för de arbetsledande poliserna i Stockholm. Den 12 och 26 oktober stod bedragaren på scen för att prata arbetsledning, kultur/struktur och 'if you want corn, plant corn' och annat trams som vi känner igen, men regionpolischef Ulf Johansson blev så hänförd och exalterad så han var tvungen att twittra ut alla sina lyckokänslor till allmänt beskådande och därmed göra sig själv till allmänt åtlöje. Grattis, Uffe! Dumstruten passar dig finfint!

Här nedan visar vi vad Manuel Knight nu vill att vi skattebetalare skall punga ut med:  
138 630 kr för fyra timmars babblande.

Här nedan orderbekräftelsen (klicka för högre läsbarhet):

imagebam.comimagebam.com

Här nedan de båda fakturorna (klicka för högre läsbarhet):

imagebam.comimagebam.com

Nu hoppas vi att Polisen ännu inte hunnit betala Manuel Knight. Den ena fakturan förfaller 2016-11-18 och den andra 2016-11-25. Vi vill att Polisen vägrar betala med hänvisning till att Manuel Knight har vilselett myndigheten (han är ingen US Special Forces-elitsoldat med erfarenheter från flera krig och han har aldrig suttit krigsfånge och han är ingen legitimerad psykolog). Så bara vägra betala! -och tro inte för ett ögonblick att Manuel Knight skulle vilja göra rättslig sak av en sådan markering; att i nuläget riskera få medial uppmärksamhet, det är det sista han vill. 

Inblandade personer här är, förutom Manuel Knight och hans dresserade kontorsråtta Camilla Heed, också beställaren hos Polisen, Robert Kindroth plus Jan Evensson, polismästaren som godkänt beställningarna.
Groundhogs finner det anmärkningsvärt att varken Robert Kindroth eller Jan Evensson känner till sökmotorn Google. Borde inte det ingå i varje liten polismans grundkunskap att innan man köper en dyr vara (t ex Manuel Knight) för andras pengar (våra skattepengar) och använder varan i undervisningssammanhang (t ex föreläsa om arbetsledning inför poliser), man med ett par enkla knapptryck gör en kontroll av varan? Jan Björklunds (L) krav på legitimation för lärare är rätt meningslös när ”läraren” som är tänkt att hålla föreläsningarna är en bedragare. Vi vill påminna om att Manuel Knight sedan år 2007 har utgett sig för att vara legitimerad psykolog, vilket han alltså inte är. Vi har informerat Polisen, Åklagarmyndigheten och Domstolsverket om att de samtliga har blivit lurade när de tog in Manuel Knight till att hålla undervisning. Det var våra skattepengar som betalade de feta fakturorna, men vad hjälper det med information när informationen inte förs vidare? Vad hjälper det att Google finns, när poliser som Robert Kindroth och Jan Evensson inte googlar, utan lättsinnigt och med andras pengar, okontrollerat köper in en amerikansk pajas och bedragare?

Fotnot: Gissningsvis var det hundratals poliser som i Stockholm lät sig charmas och bländas av bedragaren uppe på scen. Ingen av dessa hundratals poliser ställde sig frågan om Manuel Knight är äkta vara? Tydligen inte. Så när regionpolischefen Ulf Johansson till råga på allt okritiskt hyllar amerikanen som lurat till sig många miljoner av våra skattepengar, då är det en indikator på tillståndet i nationen Sverige. Tyskarna brukar hånfullt tala om 'Die dumme Schweden'. Vi kompletterar med vår uppfattning: 'Die dumme schwedische Polizisten'.
 
Det där med att ha en bedragare, Manuel Knight, till att bedriva ”undervisning” blir också dråpligt när auditoriet består av flera hundra lärare/skolledare som inte inser att mannen på scenen står och ljuger, utan som istället stort imponeras av ”den svarte legitimerade psykologen från USA” och därför jublar åt honom. Imorgon bjuder vi våra läsare på en artikel om ett sådant tillfälle -och om en sådan fårskock.


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/