onsdag 30 november 2016

Anna Hedenmo är programledare för 'Min sanning' -en SVT-produktion som i olika etapper funnits med i tablån sedan 2012. Kommer Anna Hedenmo att lyssna på ett förslag från Groundhogs?

Antagligen inte, för Anna Hedenmo tillhör kärnan i SVT-stallet och därifrån har Groundhogs inte fått minsta stöd när vi sedan hösten 2015 försökt förmå ledningen att erkänna att man låtit sig luras av bedragaren Manuel Knight. SVT-ledningen, under vd:n Hanna Stjärne, hyser en intensiv motvilja mot att berätta Sanningen om mytomanen Manuel Knight. Vi vet varför.

Grävlingar är envisa djur. Vi ger oss inte i första taget, vilket om inte annat den Knight-Erikssonska klanen sedan länge har insett. Vi har ett jobb att göra och vi lägger oss inte till ro i våra respektive lyor runtom i Sverige förrän vi är klara med vår självpåtagna mission. Vår mission är att avslöja paret Anne och Manuel Knights systematiska plundring av det svenska välfärdssamhället på miljoner kronor och visa på att detta har kunnat ske på grund av en obefintlig kontroll av Manuel Knights muntliga CV. En amerikansk bedragare har med hjälp av sin svenska, till synes ärliga fru Anne, lyckats lura alla de journalister som kommit i parets väg. Manuel Knight har ända sedan han år 1993 satte foten på svensk mark ljugit om att vara elitsoldat från US Special Forces. Sedan år 2007 ljuger han dessutom om att vara utbildad psykolog. Manuel Knight ljög för Stina Lundberg Dabrowski och fick henne att år 2007 i programmet Stina! gå i god för dennes uppgifter om att vara ”elitsoldat som suttit krigsfånge hos irakierna under Gulfkriget”. 


Manuel Knight ljög för Inga Rexed så att hon år 2008 beredde honom plats att få vara Sommar-pratare.

Vi har tittat lite närmare på tablån för vad Anna Hedenmo har för sig nu hösten/vintern 2016. Så här ser det ut:

Nionde säsongen

 

Sänds mellan den 20 november och 18 december 2016 med Anna Hedenmo som programledare.

Nr Sändnings-
datum
Gäst Tittarsiffror
1 20 november Jonas Gardell
2 27 november Per Holknekt
3 4 december Åsa Linderborg
4 11 december Anders Borg
5 18 december Petra MedeVi noterar att Per Holknekt den 27 november fick berätta sin ”sanning”. Någonting säger oss att orsaken till att han inte ville berätta om när han år 2012 blev grundlurad av Manuel Knight, det är för att det är alldeles för plågsamt för honom. Det går fin-fint att offerkofta sig för att man är alkoholiker, men att medge att man är dum som ett spån -ja, det tar emot. För dem som missat The Manuel Knight Show aka Sommarpratarna på SVT länkar vi här till det viktigaste partiet av programmet: Vi noterar att Anna Hedenmo den 18 december tänker avsluta säsongen med att låta Petra Mede få berätta sin ”sanning”. Vi ler i mjugg. Vi minns alla hur bländad, charmad och lurad hon blev av Manuel Knight vid precis samma tillfälle som Per Holknekt -plus Carina Rydberg och Stefan Holm- och vi skrev en elak artikel om det. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/04/petra-mede-carina-rydberg-stefan-holm.html

Programmet Min sanning produceras av SVT nere i Göteborg. Då är det inte så långt för Manuel Knight att från villan Hovås ta sig till SVT-huset för att bli intervjuad av Anna Hedenmo. Vår tanke/idé är att Anna Hedenmo ser till att försöka förlänga säsongen med två avsnitt. Efter att Petra Mede fått säga sin ”sanning”, så vore det bra att ge Manuel Knight chans att berätta sin ”sanning”. Detta bör då av speciella skäl få ske innan mitten av januari 2017. Det blir då den första delen av Manuel Knights ”sanning”. Efter månadsskiftet januari/februari 2017 ber så Anna Hedenmo att Manuel Knight kommer tillbaka till SVT-huset och i del två få berätta om hur han ser på att Sverige och världen då har fått en mer ”avskalad” (läs: sann) bild av personen Manuel Knight. Hade Groundhogs fått önska sig en julklapp, så vore det att få Anna Hedenmo/SVT till att lyssna på vår idé och på det viset försöka restituera varumärket SVT. Tyvärr finns det ingenting som kommer att kunna skyla hur SVT först blivit grundlurade av Manuel Knight (vid minst två tillfällen!), för att sedan man med alla medel försöka dölja denna megafadäs. Till råga på allt, så exporterades programserien Sommarpratarna på SVT till Danmark. Vad har Hanna Stjärne att säga till sitt och bolagets försvar?

Fotnot 1: Vi har skrivit om SVT-exporten av programmet med Petra Mede & Co till DR. Här länk: http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/ang-programserien-sommarpratarna-pa-svt.html

Fotnot 2: Lägg märke till att Anna Hedenmo den 11 december skall ha Anders Borg till att berätta sin sanning. Kanske berättar han då om att han fått besked från Groundhogs om att Manuel Knight är en bedragare? Anders Borg skall även han vara med på Välfärdskonferensen i Lund 2-3 februari. Se gårdagens inlägg om Annika Strandhäll och KFSK. Undrar vad Anders Borg kommer att ha att säga till journalisterna om att Manuel Knight då visat sig vara en internationellt verkande svindlare? En tidigare finansminister på scen tillsammans med Manuel Knight, Sveriges f n värste bedragare och som plundrat Välfärds-Sverige på miljoner. Skall nog inte bli någon större svårighet att sätta rubrik till den artikeln..

   ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/