fredag 25 november 2016

Varför vill inte Erik Olkiewicz ta emot vår hjälp? Se här hur vi skrev till honom: "Paret Knight -din karriärs värsta sänke! Här kommer vi med en livboj till dig"

Vi vill inte gå så hårt åt Erik Olkiewicz att vi anklagar honom för otacksamhet, men att inte ta emot en erbjuden frälsarkrans är ju bara dumt. Att liera sig med paret Knight och försvara dem, det är som att gå i säng med fienden; det är ju paret Knight som fuckat upp Erik Olkiewicz' karriär och varumärke.

Erik Olkiewicz är en känd hypnotisör. Han kallar sig också journalist. Vår reporter ringde i söndags upp honom för att ställa lite frågor om de två Aftonbladet-artiklarna som han år 2011 skrev om paret Knight. Erik Olkiewicz blev oerhört stressad och försökte värja sig genom att hänvisa till att han bara ger intervjuer till personer anslutna till Svenska Journalistförbundet. Fjant! Syftet med att kontakta Erik Olkiewicz var givetvis inte för att få till stånd en intervju, utan för att ge honom en chans att berätta om hur det gick till när bedragarparet Knight hypnotiserade honom, självaste hypnotisören. Anne och Manuel Knight lurade Erik Olkiewicz så till den milda grad att han tappade allt kritiskt tänkande. Bländad. Charmad. Lurad. Macchiarini-effekten.

Så här skrev vi till Erik Olkiewicz:

Hej, Erik!

Du slängde luren i örat på vår reporter. Vi gissar att du, lika väl som vi, har samtalet bandat. Det framgår redan av det korta samtalet att du är en feg och ohederlig journalist och det vet du naturligtvis om sedan tidigare. Ditt agerande igår gör att vi nu kommer att låta andra få vetskap om din feghet, ohederlighet och ditt usla journalistiska hantverk. Här länk för din kännedom: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/erik-olkiewicz-frilansjournalisten-som.html

Vi ger dig här och nu chansen att fundera ett par dagar över situationen du hamnat i. Den är helt och hållet uppkommen genom att du lät dig förföras av Paret Knight, detta århundradets svar på Paret Truxa och som du säkert väl känner till. Du svalde hela betet med hull och hår och utan att ens på minsta sätt försöka säkerställa riktigheten i Manuel Knights story, så lät du AB i sin tur få svälja ditt bete. En blind leder en annan. Det är inte vi som skadat ditt varumärke, Erik. Det är du själv.

Idag är det måndag. Skall vi säga att du senast onsdag hör av dig med hur du vill göra? Om ett par månader är kejsarparet Knight befunna vara helt nakna och deras plot allmänt känd och paret Knight har därmed då med rätta blivit föraktat och bespottat. Kom till oss med din story om hur du blev lurad av dem, men gör det nu, senast onsdag. Vi kan vara vänligt sinnade mot dem som lämnar oss info och material, men vi är också kända för vår grinighet om man motarbetar oss. Du som ändå har viss erfarenhet, vet ju att vi kan dra vår slipsten och den story vi sitter på är monumental i sin storlek: en svart man blåser en naiv nation genom att utnyttja naiva skribenter till att skriva hyllningstal till dennes ära. En av nationens största namn inom journalistik, en kvinna vid namn Stina Lundberg Dabrowski, blev grundlurad av den svarte bedragaren. En av SR:s genom tiderna allra största, Ulf Elfving, hade fått nys på dina artiklar i AB, åkte ned till Hovås och blev grundlurad även han! Stora delar av SR och SVT har blivit bländade och lurade av Manuel Knight. Vår story.

Hör av dig, Erik! Det blir bäst så. Vi äger skandalen, det förstår till och med du.

//Groundhogs

Vi gav initialt Erik Olkiewicz tid till på onsdag att höra av sig. Vi gav honom ett extra dygn, men ändå undviker han oss. Vi som tillsammans kunde hjälpts åt att sätta bedragarparet Knight på plats. Vi fattar inte att Erik Olkiewicz, som beskriver sig som en rutinerad journalist, inte ser att han med hjälp av oss kunde ha blivit den förste att komma ut med en riktigt tung och avslöjande artikel om paret Knights länge pågående miljonbedrägerier. På det viset kunde han upprättat lite av sitt förlorade varumärke och dessutom fått en gruvlig hämnd på de två människor som delvis förstört hans liv. Det hördes nämligen vid söndagens korta samtal hur dåligt Erik Olkiewicz mådde över att ha blivit blåst av Anne och Manuel Knight. De båda har utstuderat och hänsynslöst utnyttjat en lite godtrogen människa för att få till ett par reportage som de i sin tur därefter använt i sin privata marknadsföring. Som vi har berättat, så länkade Manuel Knight Academy direkt till dessa två Aftonbladet-artiklar ända tills vi började håna dem och skribenten, Erik Olkiewicz. Om paret Knight betalat Erik Olkiewicz för att skriva artiklarna -ja, då tycker vi inte lika synd om honom, men om de lurat in honom i en fälla är saken i ett annat läge. När man har med så känslokalla och totalt oempatiska varelser som paret Knight att göra, får man inte vara vek. Då slukar de en. Man blir lätt deras offer. Det är så vi ser på det som hänt. Erik Olkiewicz är ett offer. Anne och Manuel Knight har begått allvarliga moraliska övergrepp och de är därför att ses som gärningsmän.

Fotnot: När vi nämner paret Truxa i sällskap med bedragarparet Knight, så får det under inga omständigheter uppfattas som att vi antyder att paret Truxa skulle ha ägnat sig åt något klandervärt eller brottsligt. Jämförelsen bottnar i att det i båda fallen är frågan om ett äktapar som genom framkallade illusioner lurar en publik. Paret Truxa gjorde i underhållningssyfte förbluffande tankeöverföringstricks, medan paret Knight gör bluffande till en synnerligen inkomstbringande metod att få till en luxuös livsstil, en livsstil de sedan gärna exponerar publikt för att visa på framgång. Hypnotisören Erik Olkiewicz var en av dem som blev offer för paret Knights hypnotiska makt. Att som han nu gör, kör huvudet djupt ned i sanden, är på sikt naturligtvis inte den smartaste strategin. Hans val.

Här mer om paret Truxa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Truxa

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/