Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 19 november 2016

Länstrafiken i Kronoberg luras av Camilla Heed till att köpa bedragartjänster av Manuel Knight. Plus lite fakturaskvaller från Örebro. Plus fakturaskvaller från Östersund. Plus bilden av två män -i en cell..

Våra läsare känner sedan länge väl till Camilla Heed, Manuel Knights tama grå råtta på kontoret. Det är hon som dagarna i ända sitter och ringer runt till företag, organisationer, kommuner och landsting för att sälja in sin husses, lurifaxen Manuel Knight, tjänster. Det är hon som upprättar kontrakt trots att hon vet att hon säljer en moraliskt genomrutten människa. Det gör dem till ett par.

Vi ställer oss undrande till hur man resonerat hos Länstrafiken i Kronobergs län. På vilket sätt skulle en amerikansk falsk psykolog kunna förbättra för länets medborgare när de åker buss? Hur kan en ljugande tidigare pansarsoldat och som låtsas ha deltagit i flera krig, göra att trafiken i Växjö med omnejd flyter på bättre? Om man svarar på de två frågorna och som då ger resultatet: ”På inget vis!”, så landar Länstrafikens bokning av Manuel Knight som föreläsare i att bedömas som fullständigt huvudlöst agerat. På vilka grunder baserade sig beslutet att ta in Mr Bullshit aka Manuel Knight för att underhålla folk från Länstrafiken? Vad i Manuel Knights bakgrund motiverar att man hyr in honom den    12 september i år för att under ett par timmar stå och showa inför publik till en kostnad av  71 350 kr? Detta är landstingets, från medborgarna insamlade, skattepengar. Varför skall t ex landstingets räddningstjänst och sjukhusvård behöva stå tillbaka för att en amerikansk bedragare, för närvarande bosatt i fashionabla Hovås, skall kunna fortsätta att vältra sig i lyx och överflöd?

När vi skriver som vi gör, så skall det inte uppfattas som ett uttryck för den svenska avundsjukan, utan mer att vi visar förvåning över att upptäcka att allt det där pratet om att smålänningar skulle vara snåla, egentligen bara är elaka människors förtal. För om smålänningen på riktigt hade varit snål, så hade man förstås inte för dyra pengar hyrt in denne kraftigt överbetalde pajas. Och om landstingen hade varit aktsamma med skattemedlen, så hade man aldrig någonsin lagt ut en enda krona på denne bedragare. Men det slarvas väldeliga när man upphandlar ”föreläsare” och ”utbildare”. Men snart är det slut med den sortens slöseri vad gäller inköp av Manuel Knights tjänster. Snart kommer man inom kommuner och landsting inte längre kunna lägga skattepengar på nationalbedragaren Manuel Knight. Snart är det game over för Manuel Knight. Detta sagt upplysningsvis.

Klicka på bilden för bättre läsbarhet:

imagebam.com

Det är Camilla Heed som skickat ut den fakturan. Hon vet om att husse är en bedragare, men ändå kränger hon honom. Hon har gissningsvis en delvis bonusbaserad lön. Det gör hennes agerande till så omoraliskt, så det överträffas i omoraliskhet bara av hur husse Manuel Knight och matte Anne Knight beter sig. Patrask alla tre!

Men att Örebrolandstinget nu i oktober hyrde in bedragaren Manuel Knight för totalt 81 250 kr, det kan vi inte anklaga Camilla Heed för. Det var fifflarföretaget Athenas som fungerade som talarmäklare och som väl medvetna om ruttenheten både vad gäller sitt agerande och produkten de tillhandahåller, Manuel Knight, de ändå genomförde affären.

Klicka på bilden för bättre läsbarhet: 

imagebam.com

Våra läsare känner givetvis igen namnet Athenas och associerar det raskt till Östersunds korrupte kommundirektör Anders Wennerberg och Karin Adelsköld, hans särbo/sambo som även hon finns med i Athenas pissdoftande stall. Äckligt.

Här länk till vår artikel om Anders Wennerberg och hans doftiga särbo/sambo: http://manuelknight.blogspot.no/2016/11/hej-anders-wennerberg-du-ar-inte-bara.html

Nu är det inte bara Östersund som kommun som för svindlande summor hyrt in Manuel Knight. Från Östersund administreras Jämtlands läns landsting. Han hyrdes in 2011-03-31. Den dagen höll Manuel Knight ett ”seminarium” för landstingets huvudsakligen kvinnliga anställda. Evenemanget kostade kostade skattebetalarna 71 020 kr. Vi har inte kunnat hitta något om att traktens två lokala stjärnreportrar, Catarina Montell och Maria Lindholm, skulle ha rapporterat från evenemanget. Idag vet vi att dessa två journalister är korrupta: De har båda var och en blivit personligen kontaktade av medlemmar ur grävargruppen om skandalen förra året då Anne Vågström gav Manuel Knight mer än en kvarts miljon kronor. De valde att ändå inte skriva en rad om vad som hände i samband med bokningen av Manuel Knight till Medarbetardagarna 2015. Att tiga om orätt och kommunalt fiffel kan skada de båda journalisternas varumärken. Journalister likt de ovan nämnda saknar moral och integritet. Mer om det senare i år.

Klicka på bilden för bättre läsbarhet:
imagebam.com

Men åter till kontorsråttan Camilla Heed. Vi kan för henne och alla andra berätta, att inget av Groundhogs olika gryt ännu haft påhälsning av Farbror Polisen. Så hur går det med anmälan, Camillalilla? Kunde ni inte fylla i blanketten ordentligt? Skrev ni kanske att du och din husse blivit attackerade av grävlingar? Visserligen kanske sant, fast då i en bildlig bemärkelse, så vi gissar att Farbror Polisen bara skakade på huvudet åt er båda och ledde er ut från stationen. Se bilden: En upprörd och gapig amerikansk pajas och hans snyftande lilla grå leksaksråtta.

När vi ändå talar om att snyfta, så kan vi påminna om att imorgon, den 20 november, fyller husse Manuel Knight 52 år. Skall han även på den födelsedagen hyllas av sin personal, som t ex Camilla Heed och Catharina Jacobsson? Skall han då än en en gång få köra en låtsasleksaksbil som han gjorde på sin 50-årsdag? Passa då på att samtidigt snyfta flickor, för det blir nog ingen mer födelsedagsuppvaktning av er citat ”älskade chef”. (Källa ang låtsaskörningen: en bild vi sett på Manuel Knight Academys facebook 2014-11-20 där den patetiske Manuel Knight sitter och kör nåt arkadspel av typ Need for Speed). Vi är särskilt nyfikna på hur familjen Knight kommer att uppvakta honom. Kommer lilla frun Anne med de tre barnen i släptåg, tassa upp i ottan för att överraska Manuel Knight? Och hur blir det med resten av den Knight-Erikssonska klanen? Kommer t ex Manuels fnoskiga svärmor Kristina Eriksson finnas där på plats? Och svägerskan, alltså Annes stora-Syster Katarina Eriksson, VC Kungsbacka, kommer hon av tacksamhet också att finnas med bland gratulanterna?

Nästa år vid den här tiden är Manuel Knight inte längre aktiv som nationalbedragare. Redan om ett par månader har ballongen spruckit, hans oerhörda fräckhet och falskhet blivit ordentligt offentligt beskriven och man kan därför säga att hans gärningar hunnit ikapp honom. Om Manuel Knight hamnar i svenskt fängelse, så är det tveksamt om hans son Jeremy Knight, den flerfaldigt dömde narkomanen, tillåts komma och hälsa på Pappa på kåken. Kriminalvården kan visst vara lite känsliga med att låta en tungt drogig gangsta wanna-be som besökare få kliva in på anstalterna. Bäst vore om de båda dömdes hårt och långvarigt och sattes i samma cell. Då skulle de få sitta där dagarna i ända och ställa sig själva och varandra frågan: ”Hur kunde det bli så här?”

Vi svarar: ”Ni bråkade med fel grävling. Ni bråkade med grävlungen Gurra.”

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/