Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 22 november 2016

Angela Ahola har disputerat i psykologi. Hon är en flitigt anlitad föreläsare. Men vad i all världen får Angela Ahola till att vilja gå i lag med den falske psykologen Manuel Knight?

Det kan väl inte vara Manuel Knights kändisskap som attraherar henne? Angela Ahola är ju själv en kändis. Knappast är det heller Manuels manlighet som attraherar, för Angela Ahola är rätt så lyckligt gift, så mycket vet vi. Kvar blir då bara stupiditet som orsak till att Angela Ahola väljer att uppträda med bedragaren Manuel Knight.

Angela Ahola har bestämt sig för att vara med på de så kallade Stratsys-dagarna i maj 2017. Det visar att hög akademisk utbildning hos en person inte med automatik leder till att vederbörande fattar kloka eller rationella beslut. Vi har skrivit om det Göteborgsbaserade företaget Stratsys och som sysslar med molnbaserade tjänster. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/stratsys-dagarna-2017-har-fatt-in-en.html

I torsdags i förra veckan skrev vi till Angela Ahola. Vi berättade för henne att hennes ”partner” på Münchenbryggeriet under Stratsys-dagarna 11-12 maj kommer att vara den snart världskände amerikanske falske psykologen Manuel Knight, han som under två decennier på svensk mark dessutom ljugit om att vara en US Special Forces. Vi berättade för Angela Ahola att Manuel Knights långvariga bedrägeribana kort efter nyår kommer att vara till ända. Vi bad henne att ta kontakt med oss senast dagen därpå, alltså fredagen 18 november. Vi skrev också att vi skulle kontakta ledningen för Stratsys och ställa dem frågan om vilken av de båda psykologerna de anser vara den mest värdefulla, den falske eller den äkta. Manuel Knight eller Angela Ahola. Vi hörde inget från Angela Ahola. Det visar att Angela Ahola inte har förmåga att på ett strategiskt klokt sätt skydda sitt varumärke. Angela Ahola spelar inte schack.

Ledningen för Stratsys är inte okunniga om att de äventyrar Angela Aholas varumärke. De vet att hon bl a föreläser på Polishögskolan, men det säger ju inte så mycket, för bedragaren Manuel Knight har ju även han Polisen som kund. Det här är ju egentligen så dråpligt, så vi vet inte om vi skall skratta eller gråta: Under utbildning till att bli poliser får studenterna träffa en disputerad psykolog, d v s en äkta psykolog, Angela Ahola. Litet senare, när de lämnat Polishögskolan, får de som färdiga poliser vidareutbildning av den falske psykologen Manuel Knight. Detta är faktiskt sant! Så går det år 2016 till i landet Sverige.

Här nedan breven vi skrev:

Hej, Stratsys!

Vi noterar att det inte är lika tydligt längre att ni stoltserar med att vid Stratsys-dagarna i maj 2017, som första bokade talare ha namnet Manuel Knight som dragplåster. Fast vi finner ändå honom när vi anstränger oss lite. Under vår signatur har vi klistrat in det mejl som Angela Ahola nyss mottog från oss. Det vilar ett stort ansvar på Stratsys för att inte er inbokade bedragare, Manuel Knight, skall komma att smutsa Angela Aholas varumärke. Hon har t ex bland sina meriter uppgivit att hon föreläst på Polishögskolan. Det där blir inget vidare att senare lyfta fram, om det visar sig att hon uppträtt med en person hon nu vet är en internationellt verkande svindlare och som hon tvingas dansa en skruvad bedragartango med.

För Angelas skull hoppas vi att ledningen för Stratsys inser situationens allvar och därför sparkar ut Manuel Knight asap. Som vi skriver till Angela, så vet vi att Manuel Knights bedragarsaga inom bara ett par månader kommer att avslutas, närmare bestämt i februari. Han kommer då att ha blivit paria, för det pågår i detta nu en omfattande kartläggning av hans persona. Om inte Stratsys omgående gör sig av med Manuel Knight, så kommer vi Groundhogs att med utstuderad hånfullhet brännmärka ert felval och er impotens. 
Precis som vi skriver till Angela, så vill vi få återkoppling från er på Stratsys under morgondagen (fredag).
Vänligen!

//Groundhogs

======================================================

Hej, Angela!

Vi har noterat att ditt namn finns med bland föreläsarna vid de s k Stratsys-dagarna på Münchenbryggeriet den 11-12 maj 2017. Tyvärr såg vi även Manuel Knight med bland de uppräknade namnen. Se här hur vi beskriver oss och Manuel Knight i ett utskick vi använder oss av vid kontakt med t ex kommuner och då syftet är att varna dem för att ha med bedragaren Manuel Knight att göra:
<Vi är en grävargrupp som driver bloggen Manuel Knight News. Bloggen finner man här: manuelknight.blogspot.se  Den startades för att vi genom kontroll hos Socialstyrelsen hade upptäckt att Manuel Knight, tvärtemot vad han påstod, inte är någon legitimerad/utbildad psykolog. Han har sedan år 2007 hävdat detta och dessutom sen mitten av 90-talet påstått sig vara elitsoldat från US Special Forces. På dessa helt oriktiga grunder har Manuel Knight under mer än ett decennium fungerat som en flitigt anlitad föreläsare och utbildare och hans begärda timersättning har i vissa sammanhang uppgått till mer än 60 tkr/h. Tyvärr har hans uppgivna kvalifikationer ej kontrollerats, så vi har mängder av exempel på att offentligfinansierad verksamhet tecknat kontrakt med honom, då genom hans bolag. 
Manuel Knight har årliga miljoninkomster, må sen vara att merparten av pengarna härrör från ersättningar från kunder inom det svenska näringslivet. Som stöd för våra påståenden om falsk psykolog resp falsk elitsoldat, länkar vi här nedan till ett par artiklar vi publicerat:

http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html
http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html>

Det är alltså i ett mycket tråkigt sällskap du Angela, har hamnat om programmet fullföljs enligt ursprunglig plan. Du som har disputerat i psykologi är tänkt att bilda ett sorts tangopar med Manuel Knight, en bedragare som parasiterar på den skyddade yrkestiteln psykolog. -ROFL! 

Nu finns det en hel del som talar för att Manuel Knights bedrägeribana redan om ett par månader har nått vägs ände, men vi skulle hursomhelst vilja rekommendera dig att, eftersom ditt namn/varumärke riskerar att skadas av att uppträda under samma tak som Manuel Knight, du snarast tar kontakt med någon i ledningen för Stratsys. Be dem att välja vem av er två de anser vara viktigast att behålla. Vi har redan informerat Stratsys' ledning och också publicerat en artikel om det planerade evenemanget. Här länk till artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/stratsys-dagarna-2017-har-fatt-in-en.html

Det kommer att sändas en information om detta mejls innehåll till ledningen för Stratsys så att de kan få chans att välja vem av er två de anser vara mest värdefull.

Vi önskar återkoppling från dig under morgondagen (dvs fredag 18/11) och räknar med att du inser värdet av att ha en dialog med oss.
Vänligen!

//Groundhogs

Så blev vårt brev till Stratsys. Där framgår också hur vi formulerade oss i brevet till Angela Ahola. Ingen har hört av sig. Det får sägas vara signifikativt för hur en del människor reagerar när de får Sanningen slängd i ansiktet från en flock anonyma grävlingar. Hade Angela Ahola återkopplat till oss, hade vi tillsammans kunnat lägga upp en strategi för att rädda hennes varumärke från att smutsas av att ha blivit ihopbokat med bedragaren Manuel Knights. Hans varumärke kommer, som vi nu under senare tid hårt hintat om, att inom kort vara något som närmast kan liknas vid sånt äckligt som katten släpat in. Inga kloka personer befattar sig med aggressiva bedragare uppvisande narcissistiska och megalomana drag.

Fotnot: Här följer namnen på de i ledningen för Stratsys och som vi flera gånger har kontaktat. Henrik Lepasoon, Magnus Pernvik, Andreas Brandin, Johan Kusoffsky och Tina Farne. Det är dessa personer som låtit sig luras av Manuel Knight och som nu alltför sent blivit medvetna om att de charmats av en karismatisk och spännande man. Vi ser här ännu ett exempel på det fenomen vi döpt till 'Macchiarini-effekten'. Att bli lurad är i sig ingen skam, alla älskar ju duktiga illusionister som t ex Joe Labero, men skamligt är det att låta andra, som t ex Angela Ahola, fara illa bara att för att det tar emot att erkänna att man förförts av bedragaren Manuel Knight. -Skäms på er, alla ni i ledningen för Stratsys!


 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/