Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 7 november 2016

Anneli Ortmon är polis. Hon var en av de två som grep Jeremy Knight när han på förarplats knarkberusad satt i en bil tillhörig 'Sinkfield & Co'. Varför brydde hon sig inte om hans körkortslöshet eller hans drograttfylla?

Flera frågor frammanas av hur händelsen vid Radiotorget den 13 juni 2016 beskrivs i den polisrapport som kom att bli underlag för det åtal som inlämnades till Göteborgs tingsrätt den 14 oktober. T ex denna fråga: Varför gullar Anneli Ortmon med en drogdistribuerande och otrevlig liten skit i Göteborgs undre värld?

Ganska snart efter att vi i oktober förra året startade denna blogg, började det droppa in info om inte bara Anne och Manuel Knight, utan också om sonen Jeremy Knight (941207-XXXX). Det var bl a info om hans narkotikamissbruk och hans svåra aggressionsproblematik, det senare är ju något som han delar med Pappa Manuel Knight. Det var folk som störde sig på att en person som köper och säljer knark skall arbeta bland ungdomar på ett gymnasium (Jensens Gymnasium i Göteborg). Det fanns de i Hovås som var heligt förbannade över att en 'gangsta-wanna-be' som Jeremy Knight skulle stå och fronta bluffaktiebolaget Manuel Knight Academy. Det kom info till oss om slagsmål som Jeremy Knight hade startat. Vi har fått tips om knallskott i Solna, stöldturnéer i Kungsbacka där hans moster bor, nattliga bilfärder i Göteborgsområdet och då vi också fick reda på att Jeremy Knight saknar körkort. Vi har fått se bilder som indikerar ett vurmande för Los Angeles West Side-stil, d v s att han hyllar en kriminell livsstil. 

Där har ni sonen Jeremy Knight. Där har ni sonen till Manuel Knight, amerikanen som 1993 kom till Göteborg och tidigt lyckades dupera folk i omgivningen till att tro att han var en elitsoldat som vänt våldet ryggen och som därför av kommuner fick pengar för sitt ”anti-våldsarbete” i skolor. Så började Manuel Knight sin bedrägeribana. Så började Jeremy Knights liv. Nu ser vi resultatet.

Med ovanstående som bakgrund blir det intressant att kika på mål B 12646-16 i Göteborgs tingsrätt. Vi skrev den 28 oktober en artikel om det rättsfallet. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/10/manuel-och-anne-knight-later.html

I förundersökningsprotokollet kan man bl a läsa följande: 

<INLEDNING 51-2210 Pa Peterson/Ortmon beordrades av RLC till aktuell adress med anledning av att en person på platsen sett misstänkt på förarplats i en bil med en påse med vitt pulver i, troligen narkotika.

OMSTÄNDIGHETER När 51-2210 anlände till platsen så satt misstänkt på förarplats i Pb DPY367 med en kartongbit i knät med vitt pulver på. Misstänkt uppgav att det var amfetamin. Misstänkt uppvisar säkra tecken på narkotikapåverkan. Flackande blick, stora pupiller och uppger att han brukat narkotika nyligen.

BROTTEN - Ringa narkotikabrott, eget bruk genom att misstänkt uppsåtligen brukat narkotikaklassat preparat. - Ringa narkotikabrott, innehav genom att misstänkt innehavt narkotikaklassat preparat.

Det där är ett utdrag ur aktbilaga 2 i mål nr B 12646-16 och som slutade med att Jeremy Knight enligt åklagaren skall dömas till 130 dagsböter à 150 kronor, d v s Jeremy Knight skall betala 19 500 kronor. Plus 500 kronor till Brottsofferfonden. Tänker Mamma och Pappa Knight betala dessa 20 000 kronor och därmed fortsätta att underhålla sonens narkotikamissbruk och kriminella livsstil?

I vår förra artikel om när Jeremy Knight, hög som ett hus, satt i AUDI:n som tillhör Sinkfield & Co och där Samuel Bengmark, en bitr professor vid CTH, sitter med i styrelsen tillsammans med bedragarparet Anne och Manuel Knight, ställde vi oss undrande till varför poliserna Anneli Ortmon och Andreas Peterson inte brydde sig om att Jeremy Knight saknar körkort. Inte heller brydde de två poliserna sig om att försöka ta reda på hur bilen kommit från Hovås till Radiotorget i Västra Frölunda. Vi ville försöka ta reda på lite mer om saken, så vi skrev ett brev till Anneli Ortmon. Så här såg det ut:

Anneli Ortmon

Markmyntsgatan 8

414 80 GöteborgHej, Anneli!Det verkar som att du var en av poliserna i patrullbil 51-2210 som den 13 juni 2016 grep en viss Jeremy Knight sittande i en bil vid Radiotorget i Västra Frölunda. Han var på väg att stoppa i sig narkotika. Jeremy Knight var vid tillfället tydligt narkotikapåverkad och satt bakom ratten i en bil som inte var registrerad på honom. Ni poliser hörde honom erkänna att han tidigare på dagen stoppat i sig både cannabis och amfetamin. Ni fann i bilen förpackningar innehållande just sådana substanser. Några andra personer fanns, vad vi förstår, inte med i bilen. Av utredningen går inte att se att du och din kollega Andreas Peterson efterfrågade körkort och inte heller finner man något som indikerar att ni skulle försökt reda ut hur bilen kommit till Radiotorget.


Är inte detta väldigt märkligt? Är det inte brukligt att ställa dessa relevanta frågor? Gjordes det av något särskilt skäl ett undantag just där och då?Vi skulle välkomna en återkoppling rörande de frågor vi ställer här ovan. Du är välkommen att kontakta oss här: groundhogswe@gmail.comSedan en tid tillbaka håller vi, en grävargrupp, på att granska Manuel Knight, pappa till Jeremy Knight och vi har kunnat konstatera att Manuel Knight är en bedragare. För drygt ett år sedan startade vi bloggen Manuel Knight News och som du lätt finner om du googlar titeln. Den 28 oktober i år publicerade vi en artikel och som vi lägger med här nedan. Att du och din kollega där nämns med namn behöver du inte ta så allvarligt; det gör att artikeln får en höjd autenticitet i läsarnas ögon.

Det ironiska i sammanhanget är att Polismyndigheten flera gånger har använt sig av Manuel Knight som föreläsare och man har gjort det utan att på minsta sätt kontrollera hans CV. Alla har trott att någon längre bak i kedjan checkat honom. Det har ingen gjort förrän vi gjorde det och se nu här så långt det har lett oss: Till Radiotorget en junidag där en polispatrull avstår från att ställa relevanta frågor med bäring på 'olovlig körning' och 'drograttfylleri'. Tänk så det kan bli..Vi försöker att på alla sätt skydda våra källor, så om du har något du vill delge oss, är vi beredda att gå långt för att skydda ditt namn, det kan vi lova.//Groundhogs

Polisassistent Anneli Ortmon har inte hörts av, så därför har hon nu blivit lite extra uppmärksammad av oss. Häromdagen kunde vi visa att Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm, gullar med Manuel Knight trots att Groundhogs slagit larm till Polisen om att Manuel Knight är en bedragare. Att Anneli Ortmon plus kollega väljer att inte göra sitt jobb ordentligt (kontrollera körkort, utröna hur bilen förflyttats 7 km), gör att vi nu börjar på allvar tappa tålamodet med detta gullande med familjen Knight! -Ok, Manuel Knight och Jeremy Knight är båda svarta, men det är inte skäl för att ge dem fribrev. Vår blogg har aldrig fokuserat på den svarta hudfärgen, utan på svarta själar där sådana förekommer och det gör det hos familjen Knight. I synnerhet hos Anne Knight, hon som har varit inspiratör och iscensatt hela det här mer än två decennier långa bedrägeriet om Manuel Knight som ”elitsoldat i US Special Forces”. 

En sak vet vi bestämt: på Radiotorget i juni, med ärendet med den drogberusade Jeremy Knight, skötte Anneli Ortmon inte sitt jobb. Nu vill vi veta varför. Det kan väl inte vara så att fähunden Manuel Knight med familj har fått juridisk immunitet? Eftersom t ex Polisen region Stockholm-Gotland använder honom som föreläsare, trots att myndigheten vet om att han är en bedragare, så skulle vi inte bli förvånade om det så småningom kryper fram att det utgått direktiv om att inte på allvar rannsaka familjen.

@Anneli Ortmon: Är du korrupt och blundar för Jeremy Knights [ev] grova trafikbrott (olovlig körning + drograttfylla) -eller är du bara totalt inkompetent?

Fotnot: Sedan den här artikeln lämnade det redaktionella korrekturarbetet inför publicering har det framkommit uppgifter om hur Pappa Manuel Knight i Tyskland under militärtiden vid krogbesök brukade ”roa sig” med att sparka ned folk. Att sonen så att säga gått i arv förvånar oss inte. På en facebook-grupp diskuteras nu upprört bland Manuel Knights tidigare militära kolleger hur skithögen Manuel Knight betedde sig på den tiden han var anställd i US Army. Inga smickrande ord där precis. Undrar hur det känns för Jeremy Knight att nu från mer än ett håll få veta vad det är för en usling till Pappa han har? Undrar hur det känns för Manuel Knight nu? Manuel Knight har blivit kontaktad av representanter från amerikanska gruppen 'Spartans' och tydligen har även SVT från dem fått information om att Manuel Knight är en bedragare. -Nå, det där sista lär ju inte vara någon nyhet för Hanna Stjärne, vd för SVT, för det har hon vetat om i mer än ett års tid, men inte gjort något åt saken. Hanna Stjärne vet om att Manuel Knight betalats för att t ex sitta och ljuga om amerikanska militära operationer och att han skulle ha tillhört SF-eliten och suttit som POW. 

Nu väntar Groundhogs spänt på tillfället när Manuel Knight på Golfbanevägen 50 i Hovås plötsligt får ”amerikafrämmande” på karmabesök. Tänk er synen när några stycken av hans gamla militära kollegor (som han ljugit om att de alla nu skulle vara döda) ringer på dörren, Jeremy går och öppnar och ropar sen till Pappa Manuel: ”De döda har kommit för att besöka dig, Pappa! De ser inte glada ut -och det är inte ens Halloween längre, så du lär inte kunna muta dem med godis, Pappa..”


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/