måndag 28 november 2016

Förra statsministern Göran Persson var en äkta statsminister, ingen förfalskning. Manuel Knight har aldrig varit någon elitsoldat. Manuel Knight är en äkta bedragare.

Expressen skrev igår en artikel om att Göran Persson, svensk statsminister under tio år, haft en föreläsning i Norge och för 45 minuters pratande debiterade han SEK 140 000. Det finns de som anser att taxan var för hög. Undrar vad dessa människor skulle säga om Manuel Knights taxa?

Av sättet som Expressen satte sin rubrik på, förstår vi att man skall anse Göran Persson ha blivit överbetald. Här länk till artikeln: http://www.expressen.se/nyheter/goran-persson-fick-140-000-for-forelasning/?ref=yfp

Vår ståndpunkt är att om man jämför Göran Perssons taxa med Manuel Knights, så finns det ingen anledning att bli upprörd. Varför inte? -Jo, för oavsett vad man anser om Göran Persson, hans bufflighet, hans kvinnosyn, hans tröttsamma ovana med att jämt och ständigt använda ordet ”faktiskt”, hans beskäftighet i form av Besserwisserei etc, så kan man inte ta ifrån honom att han varit statsminister. Äkta sådan.

När vi å andra sidan tittar på Manuel Knight, så har vi kunnat konstatera att han inte på minsta vis varit äkta, utan han har bluffat om i princip allting. Hans påstådda ”äkthet” har däremot ”intygats” av frun Anne Knight f Eriksson. Manuel Knight är en bedragare, men när han i oktober förra året ”föreläste” i Östersund, betalade kommunens HR-ansvariga Anne Vågström honom 260 000 kr för 4 timmars malande talande (läs: medveten luftförorening).

Vår fundering: Om svenska folket i t ex Östersund anser att det är ok för en kommun att för medborgarnas pengar betala en person man vet om är en bedragare 63 tkr/h (approx), så är det väl ingenting att bråka om att en tidigare statsminister betalas med 186 tkr/h (approx)?

Göran Persson representerar dessutom ett oerhört stort nätverk, medan Manuel Knights tidigare nätverk (hans militära grupp Spartans), nu är på väg att bli hans huvudvärk. Vi tror oss ha förstått att ett par av dem gärna vill besöka Sverige, särskilt intresserade tycks de vara att få besöka Hovås. Vi Groundhogs har ett par grävlingar nere i den trakten och som gärna ställer upp för en guidning till rätt adress , men det får bli efter Jul och Nyår; nu hinner vi bara förbereda våra specialjulklappar och ett praktfyrverkeri. Mycket finns att fira -om man säger så..

Manuel Knight-skandalen i Östersund och De Fyras Gäng har vi skrivit ett stort antal artiklar om; bara att klicka på etiketten 'Östersund' så kommer de upp. Skoj att Fredrik Samuelson på Expressen reagerade över en kanske vidlyftig faktura. Mindre skoj då att ingen av Östersunds två stjärnreportrar, Catarina Montell resp Maria Lindholm, reagerade över den fattiga kommunens övergenerösa utbetalningar till svindlaren från Hovås. Macchiarini-effekten? Ett uttryck för den korruptiva koppling de antagligen har med kommundirektören Anders Wennerberg? Vi vet inte, men när Manuel Knight-bubblan i början av nästa år brustit, kommer vi ha tid att återvända till fortsatt gräv i Östersundstrakten. Då om inte förr, blir det tid att kika närmare på de MittMedia-journalister som inte brydde sig om att göra sitt jobb. Att de två bara är ett par i raden av svenska usla journalister friskriver dem inte från personligt ansvar. Sagt upplysningsvis.

Fotnot: Tidningarna Varden resp Porsgrunns Dagblad och som båda nämns i Expressens artikel, tillhörde dessvärre inte de tidningar i Norge som vi förra året tog kontakt med och berättade om Manuel Knight, den amerikanske falske psykologen, boende i Sverige och som vid flera tillfällen opererat på norsk mark. Ibland i skepnad som relationspsykolog och ibland som militärpsykolog. En sån jävla skojare han är, Manuel Knight!

  ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/