lördag 24 december 2016

ÄNTLIGEN HÄR! 2016 ÅRS JULAFTON! -tänk att det skulle behöva dröja så länge tills det blev dags att få lämna över klapparna..

Nu bultar visserligen inte den gamle mysige Tomten på dörren, utan i år är det den lilla, lilla Sanningen och som i år fyller 10, som ber att få bli insläppt. Det är långtifrån säkert att den lilla är välkommen i alla stugor, för många värjer sig mot tanken på att behöva släppa in henne, för de tänker att man inte vet vilka hårda klappar som Sanningen släpar på i sin säck..

Vi får börja med att medge att vi haft fel: Det var inte SD-kvinnan Paula Bieler som förekom i Julkalendern eller som hängde som porträtt snett bakom Manuel Knight där han lekte dansk kunglig höghet. Inte heller var det ett ungdomsporträtt föreställande HKH Dronning Margrethe II. Nog minns ni väl denna bild?

imagebam.com


Nu vet vi att lämna besked: Kvinnan bakom Manuel Knight och som förekommer på bild är i själva verket hans svägerska Katarina Eriksson. Av en person som önskar hålla sig anonym har vi mottagit nedanstående fotografiska bild:

imagebam.com

Nu, med denna bild, är risken för oavsiktlig förväxling utesluten. Om Paula Bieler känner sig illa behandlad av oss, så är hon välkommen att kontakta Groundhogs. Detsamma gäller givetvis även för Katarina Eriksson. Hennes namn har här på vår blogg inte alltid synts i de allra bästa sammanhang, snarare tvärtom. Fast det går inte att komma ifrån att det till största delen är självförvållat, då det vilar ett stort moraliskt ansvar på henne, eftersom hon valt att skydda bedragaren Manuel Knight. Detta har skett trots att hon i mer än två decennier känt till hans lögner om att han skulle vara en US Special Forces. Vi kan förstå att det kan finnas visst fog för uttrycket om att blod är tjockare än vatten, men att som Katarina Eriksson gjort, liera sig med sin lillasyster Anne i dennas bedrägeriverksamhet, det är bara för mycket! Att vi här tar till brösttoner har sin orsak i att Katarina Eriksson under en lång följd av år distanserade sig från lillasystern Anne och hennes förljugna liv med en bluff (läs: Mytomanuel Knight) och det kan ingen klandra henne för. Fast under senare år har alltså Katarina Eriksson anslutit sig till bedragarparet och solidariserat sig med dem i plundringen av Välfärds-Sverige. Som offentliganställd sjuksköterska är det med hjälp av skattemedel hon får sin lön, men det har inte hindrat henne från att samtidigt uppmuntra Anne och Manuel Knight att fortsätta sin bedragarverksamhet. Det är enligt oss ett föraktligt beteende. Med Socialstyrelsens utfärdade yrkeslegitimation, följer att man som sjuksköterska uppträder på så sätt att allmänhetens förtroende för yrket inte rubbas. I den delen har Katarina Eriksson brustit.

Och så detta med barnen Knight. Hur kan man under lång tid hålla på med att ljuga för sina barn på det förfärliga vis som paret Anne och Manuel Knight har gjort? Dessa barn har ju fått en helt förvriden bild av Verkligheten och vem deras pappa är. Mamman, Anne Knight, har under åratal hjälpt till med att ”ljuga upp” pappans persona och framställt honom som topphemlig elitsoldat och som utbildad psykolog vilket har gjort hennes ljugande till lite utöver det vanliga. Det vanliga brukar ju vara att mammor t ex efter separationer istället förtalar pappan och inför barnen försöker ge en negativ bild av denne. Än så länge har Anne arbetat med att höja Pappa Manuels status, men det där kan mycket snabbt komma att ändras om det kommer till en separation. Om Manuel Knight förs till USA för rannsakning och döms till fängelse, så tror vi inte att minstingen i familjen (f -06) från mamman kommer att få höra särskilt mycket gott om pappan inspärrad på kåken borta i USA.

Kanske kan Anne vända sig till sin storasyster Katarina Eriksson och be henne om tips om hur man på värsta sätt kan förtala en pappa? Manuel Knights svägerska har t ex ljugit för Skatteverket om påstådda hot från pappan och på det viset under en period fått skyddade uppgifter. Vi har tagit del av ett dokument upprättat av dåvarande skattechefen för ett visst fögderi och där vederbörande chefstjänsteman personligen ber pappan om ursäkt för att man under en tid lät sig luras av Katarina Erikssons lögner. Men inte nog med det: vi har också tagit del av olika domstolsprotokoll inklusive ljudfiler och som visar hur Manuel Knights svägerska Katarina Eriksson anklagat pappan för att sexuellt ha förgripit sig på sina barn. En mysig och kramgo mamma? NOT!

Nåväl. Var står vi och vad vet vi nu? Jo, vi vet att Anne Knight f Eriksson under två decennier ljugit om att Manuel Knight skulle vara en mycket krigserfaren elitsoldat i US Special Forces och att de två med den lögnen som plattform, de därigenom tillsammans lurat till sig miljoner kronor. Detta har bl a skett genom att plundra kommuner och landsting på pengar som istället borde gått till att upprätthålla välfärden. Vi vet att statliga verk och myndigheter under en lång följd av år hemsökts av lögnaren Manuel Knight som genom sina lögner lurat till sig av statliga skattemedel. Vi vet att leg sjuksköterskan Katarina Eriksson ljugit för myndigheter och att hon dessutom i domstol vid två tillfällen ljugit då hon stod under edlig sanningsförsäkran. Vi vet det. Vi har nämligen fått höra ljudfiler från två domstolsförhandlingar och kunnat korskontrollera lämnade uppgifter. Vi vet också att systrarnas mamma, alltså Manuel Knights svärmor, Kristina Eriksson, gjort flera resor till Gambia i syfte att köpa sex av mycket unga män. När dessa tre kvinnor plus Manuel Knight idag kanske tillsammans slår sig ned framför brasan, så vet vi en sak med bestämdhet: dessa fyra föraktliga individer har en hel del att prata om. Groundhogs har också mycket att prata om, men våra gryt är så utspridda över landet, så vi använder skype. Man kan därför säga att vi ägnar oss åt att skypa rättvisa..

Det sägs att julen är barnens högtid. Vi vänder oss därför speciellt till barnen och önskar dem alla en riktigt

                                     GOD JUL!
===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/