tisdag 20 december 2016

Varför hånar Manuel Knight sin svärmor? Varför berättar han inte sanningen om Kristina Eriksson, sexköperskan som blev en mördarimportör?

Nej, för då skulle han indirekt kasta smuts på frun Anne Knight, f Eriksson och på sin svägerska, Katarina Eriksson, för att de har en mor som köper sex av unga män i Gambia. Det berättar han inte för sin publik, hycklaren Manuel Knight. Men vi gör det. Det är ju snart Julafton och då är det tänkt att familjer samlas och därför passar vi på tillfället att berätta historien om mamman tillika svärmodern som hungrade efter unga män.

De som följer vår blogg har kunnat få möta en annan Kristina Eriksson än den som Manuel Knight brukar skoja om när han står på scen. Via etiketten' Kristina Eriksson' kan man få en lite tydligare bild av den kvinna som Manuel Knight utnyttjar till att få sin kvinnliga publik att igenkännande skratta åt. Här en bild på hur förhållandet mellan Manuel och svärmor beskrivs av Svensk Bensinhandel:

imagebam.com
Källa: YT-klippet i vår artikel från i lördags. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/12/den-tidigare-must-officeren-johan.html

Ibland har Kristina Eriksson t o m suttit med i publiken, men det var länge sen och nuförtiden lär hon förgrämd över livets jävligheter bittersitta i huset i Fågelmara och slicka sina sår; huset som Manuel Knight brukar skryta om att han köpte som en gåva till henne, men som hon i själva verket får bo i som på nåder. Anne kan inte ens unna sin mamma Kristina Eriksson ett eget hus att bo i, medan hon och Manuel Knight vräker sig i en 10-miljonersvilla i det fashionabla Hovås nere i Göteborg. Var bor förresten systern-svägerskan Katarina Eriksson? Vi har genom tillmötesgående från en tipsare lyckats få höra hur Katarina Erikssons advokat, Urban Gilborne, uttrycker sig om hennes boende: ”Katarina bor med sina två barn i en nyproducerad lägenhet i Kungsbacka”. Jaha, inte heller hon äger, vad vi förstår, sin bostad. Vår tipsare har också gett oss bilden av hur Kristina Eriksson bodde när hon var på sina sexköpsresor i Gambia. Pengarna räckte inte till både unga män och hotellboende, så det fick bli ett synnerligen enkelt boende med jordgolv (sic!). Men då blev det å andra sidan pengar över till många unga män.

Vi ger inte mycket för det skvallerforum som heter Flashback, men vi tvingas medge att det ibland kan vara en källa till bra information. Kristina Eriksson har ingen egen tråd där, men hennes import, Adama Diarra, han har en lång tråd där eftersom han visade sig vara inte bara en sexarbetare, utan också en kvinnomördare. Länk här till tråden om Adama Diarra: https://www.flashback.org/t1561646

Det var Kristina Eriksson som förde in Adama Diarra till Sverige. Tråden om ivorianen Adama Diarra och som sexarbetade i Gambia, är en gräslig läsupplevelse. Inte minst när man kan ta del av hur det vidriga aset inför ögonen på sin då 5-årige son sparkade ihjäl mamman, Maria Oscarsson. Det hela skedde på Hisingen i Göteborg. Det var Kristina Eriksson som tog hit honom, glöm aldrig det.

Vår tipsare kunde också bifoga en bild föreställande Kristina Eriksson. Tipsaren kom med idén om att Manuel Knight skulle kunna kopiera bilden och använda den som piltavla. Här är bilden föreställande Kristina Eriksson:

imagebam.com

Vi Groundhogs tror iofs att det är Kristina Erikssons barnbarn som har störst anledning att kasta spetsiga pilar på tanten. Under hela tiden har Kristina Eriksson vetat om att Manuel Knight är en bedragare, men istället för att hjälpa till med att berätta sanningen om honom, så har hon valt att samarbeta med honom. På det viset har hennes barnbarn fått leva i förljugenhet, lögner serverade av resp mamma. Det finns inget annat än förakt att känna för denna kvinna och för hennes två döttrar.


Fotnot: Vi rekommenderar våra följare att lyssna på P1 Kultur:s program från igår och där Roger Wilson berättar om bedrägeriet med den fejkade författaren 'JT LeRoy' som lurade hela världen, inklusive Madonna, Courtney Love och Bono -och Roger Wilson..

Här länk till det 21 min långa riktigt bra programmet ”Historien om JT LeRoy -en litterär skandal”: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/840961?programid=767

Det finns många likheter mellan Fallet Manuel Knight och Fallet JT LeRoy. Inte minst då detta med folks vilja att få uppleva ett socialt happy end, alltså ett maskrosbarn som tar sig upp ur sitt elände, Manuel ur sitt ”ghetto” och JT ur sin prostitution. Världen och Sverige är till för att bedragas. Nu lanseras filmen om JT LeRoy. Vem skriver manuset om Manuel Knights förljugna liv..?

 ===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/